Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Huawei hoesjes bedrukken

Huawei hoesjes met logo, tekst of afbeelding

JM Promotions is een van de grootste internet-leveranciers van Huawei hoesjes met eigen ontwerp bedrukking. Populair zijn onze hardcase, soft hardcase en softcase hoesjes. Deze hoesjes zijn goedkoop en kunnen wij gemakkelijk naar wens bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of afbeelding in één tot vier kleuren of zelfs full colour bedrukking. Meest verkocht zijn onze Huawei P10 hoesjes, Huawei P9 hoesjes, Huawei P8 hoesjes en hoesjes voor alle verschillende varianten.

Laat uw Huawei hoes op maat maken

Wij kunnen uw Huawei hoesje geheel op maat maken, zoals een customized telefoonhoes met 3D-object, kaarthouder, flesopener, veters en meer! Al onze custom-made telefoonhoezen zijn beschikbaar in ieder gewenst formaat en ieder gewenst materiaal, zoals kunststof, TPU, plastic, hout en aluminium. Heeft u zelf een leuk idee? Laat het JM Promotions dan weten, want wij kunnen alles ontwerpen, produceren, maken en bedrukken. Speciaal naar uw wensen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer informatie over bedrukte Huawei hoesjes

Verschillen tussen Huawei P10 en Huawei P10 Lite

Net als bij de vorige Huawei toestellen brengt Huawei naast de P10 een P10 Lite variant van het toestel uit. Een groot verschil tussen beide smartphones is het aantal camera's aan de achterkant. De Huawei P10 heeft er twee, terwijl de Huawei P10 Lite er maar één heeft. Ook de locatie van de vingerafdrukscanner valt op, want bij de Huawei P10 zit hij aan de voorkant en bij de Huawei P10 Lite zit hij aan de achterkant van de telefoon.

Andere noemenswaardige verschillen zijn het aantal megapixels van de camera’s, want de camera van de Huawei P10 beschikt over 20 megapixels tegenover 12 megapixels voor de Huawei P10 Lite. Ook heeft de Huawei P10 optische beeldstabilisatie en kan het 4K filmen, terwijl de Huawei P10 lite deze futures niet heeft. Vooral als je de smartphone wil gebruiken om foto's of video's te maken, is de Huawei P10 een betere keuze.

Waarom een Huawei smartphonehoes ter bescherming?

Bescherm uw Huawei met een hoesje, want dan loopt uw smartphone minder kans op valschade, stootschade, krasschade of waterschade. Bijna iedereen laat zijn smartphone wel eens op de grond vallen of zelfs in het water. Een goede beschermhoes is dan ook onmisbaar. Toch blijkt, uit Amerikaans onderzoek, de helft van alle mensen met een smartphone een beschadigd toestel te gebruiken.

Een paar belangrijke cijfers uit het onderzoek:

  • De helft van de gebruikers krijgt krassen op het scherm.
  • De rest van de telefoon raakt nóg vaker beschadigd.
  • Een gebroken of versplinterd scherm overkomt een derde van de onderzochte gebruikers.
  • Waterschade wordt door dertig procent gemeld

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor Huawei hoesjes met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope Huawei hoesjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste Huawei hoesjes met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug