• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 272 reviews

HTC hoesjes bedrukken

Goedkoop HTC telefoonhoesjes ontwerpen met uw bedrijfslogo

JM Promotions is een van de grootste internet-leveranciers van bedrukte HTC smartphone hoesjes. Populair zijn de hoesjes voor HTC 10 en HTC One, maar daarnaast bedrukken wij ook alle andere HTC hoesjes. Voor uw bedrijf of onderneming maken wij gepersonaliseerde telefoonhoesjes met uw eigen afbeelding, logo of tekst. Een leuk geschenk om weg te geven en daarnaast bied de case een stevige bescherming voor de telefoon zodat uw relatie altijd bereikbaar blijft. Kies zelf het aantal hoesjes, het HTC model, soort case, de (PMS) basiskleur van de hoes en gewenste opdruk of ontwerp en wij doen de rest.

HTC hoesjes op maat gemaakt

Wij vinden dat telefoonhoesjes een stuk unieker kunnen. Het personaliseren van een telefoonhoesje door middel van een afbeelding, logo of tekst is leuk maar niet uniek. Een uniek telefoonhoesje bestaat uit ander materiaal, zoals hout. Of in een andere vorm case, welke u zelf heeft bedacht. Een schoenenzaak liet onlangs een case in de vorm van een schoen (inclusief veters) ontwerpen voor haar klanten. Heeft u ook zo’n goed idee? Laat ons het weten, want wij kunnen écht alles ontwerpen, produceren, maken en bedrukken. Speciaal naar uw wensen, want die zijn leidend.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over bedrukte HTC hoesjes

Waarom een hoesje voor een HTC smartphone?

Kijk eens goed om u heen. U ziet bijna geen smartphones meer zonder hoesje. Of bijna geen smartphones zonder hoesje en zonder beschadigingen! Telefoonhoesjes hebben verschillende functies en zijn om verschillende redenen belangrijk. Lees hieronder waarom je een telefoonhoesje zou moeten gebruiken.

Beschermen van de HTC

U wilt geen telefoon vol krassen en barsten. Zeker niet als u op kantoor werkt en regelmatig met externe partijen om de tafel zit. Het is dan verstandig om de telefoon in je broekzak te houden. Of om de grootste beschadigingen af te dekken met een hoesje. Is het scherm kapot? Dan is de flipcase of bookcase een handige en goedkope optie om de beschadigingen af te dekken.

Het komt maar al te vaak voor dat mensen met een fors beschadigde telefoon blijven rondlopen. Een lelijke kras in het scherm of deuk in de behuizing. Of nog erger een barst in het scherm. Dit is nog gevaarlijk ook, want een kapot glasscherm zal op den duur glassplinters achterlaten. Even jeuk aan het oog tijdens het bedienen van een kapot scherm? U wrijft met gemak een splinter in het oog met alle gevolgen van dien.

htc hoesje bedrukking logo full colour

De HTC hoesjes helpen u voorkomen dat uw kostbare telefoon beschadigd raakt. HTC hoesjes doen uw toestel er langer als nieuw uitzien. Het hoesje beschermt het toestel tegen:

  • Krassen op de behuizing
  • Krassen in het scherm
  • Barsten van het scherm
  • Schade aan de front- of backcamera
  • Schade door weersinvloeden zoals regen en zon
  • Vuil en stof onder het scherm

Het beeldscherm is het kwetsbaarste deel van je smartphone. Om krassen aan je beeldscherm te voorkomen en om het beeldscherm te beschermen tegen vuiligheid zou u een bookcase of flipcase kunnen gebruiken. Liever geen flipcase of bookcase? Dan zou u een screenprotector kunnen gebruiken.

Langere levensduur en/of restwaarde

Alle smartphones worden steeds beter en beschikken over steeds nieuwere hardware en technologieën. Leuk, maar er is een keerzijde snellere processoren, betere schermen en scherpe camera's. Ze zijn namelijk ook meteen kwetsbaarder. Voorkom dit met één van de vele HTC hoesjes uit ons assortiment. Ieder hoesje zit strak om het toestel en beschermt hiermee het toestel tegen valschade, stootschade en krasschade. Natuurlijk bent u voorzichtig met uw nieuwe smartphone, maar een ongelukje zit in een klein hoekje.

Gebruikers van HTC hoesjes genieten langer van een HTC. De restwaarde van het toestel zal dan ook hoger zijn bij het structureel gebruik van een hoesje. Mag u na een 2 jarig abonnement een nieuw toestel uitkiezen van uw provider, dan is de kans groot dat u uw oude HTC nog kan doorverkopen voor een leuke prijs.

Verfraaien van de HTC met bedrukking

Een hoesje dient voor veel mensen niet alleen als bescherming. Sommige mensen zijn het uiterlijk van hun HTC ook zat na een jaar. Zij kopen dan een nieuwe hoes zodat het lijkt alsof zij een nieuwe telefoon hebben. Het is daarom logisch dat u geen genoegen neemt met zomaar een hoesje. Een hoesje moet optimaal aan uw wensen voldoen. En wij voldoen graag aan uw wensen. Wij personaliseren telefoonhoesjes met logo, tekst, afbeelding of foto voor bedrijven die hun werknemers een hoesje willen geven. Of een leuke cover willen geven aan klanten. Of een telecomprovider die nieuwe HTC bezitters een cover gratis meegeven. De bedrukking op deze hoesjes bestaat dan vaak uit contactgegevens en logo van het bedrijf dat de hoesjes weggeeft.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor HTC hoesjes met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope HTC hoesjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste HTC hoesjes met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug