• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Sporthorloges

Bedrukte sporthorloges voor sportieve relaties

Wilt u tijdens het sporten de tijd kunnen aflezen, zodat u kan zien hoelang u al bezig bent met sporten? JM Promotions is aanbieder van de goedkoopste siliconen sporthorloges met logo bedrukking. Onze sport horloges zijn geschikt voor tijdens het sporten, om bijvoorbeeld uw tijd bij te houden tijdens het hardlopen. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat het horloge niet scheurt over uw pols.

Analoge horloges met chronograaf
Verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren
Achterkant en sluiting personaliseren

Sporthorloges laten bedrukken

Onze sporthorloges zijn in iedere gewenste kleur verkrijgbaar en tevens te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding. De bedrukking van deze sporthorloges vindt plaats op de zijkant van de klok. De bedrukking van de sporthorloges kan gezet worden in één kleur tot een maximum van vier kleuren. Wij kunnen de sporthorloges tevens een full colour bedrukking geven in iedere gewenste kleur. Wanneer u een zo’n goedkoop mogelijk sporthorloge wilt raden wij u aan om een bedrukking te zetten met één kleur opdruk. Onze sporthorloges zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over sporthorloges met logo

Voor welke sporten zijn de sporthorloges het meeste geschikt?

Het gebruik van een sporthorloge tijdens het sporten is geschikt voor ieder soort sport. Echter komt een sporthorloge bij een aantal sporten beter tot zijn recht. Vooral sporten waarbij tijd essentieel is komt een sporthorloge goed van pas. Denk hierbij aan wanneer u een rondje gaat hardlopen door het bos of een rondje gaat skeeleren. Ook voor op de atletiekbaan of op de schaatsbaan is een sporthorloge zeer bruikbaar om de eigen tijd bij te kunnen houden. De siliconen sporthorloges zijn geschikt voor zowel recreatieve als professionele sport om uw tijd bij te kunnen houden.

sporthorloges bedrukken met opdruk

Waarom het gebruik van een sporthorloge tijdens het sporten?

Waarom zou u een normaal horloge niet kunnen gebruiken tijdens het sporten? Eigenlijk is de reden hiervoor vrij simpel. Door het zweten tijdens het sporten wordt uw normale horloge er niet mooier van. Uw bandje kan gaan verkleuren of zelfs gaan roesten (metaal) of scheuren (leer). Een andere reden is dat uw metalen of leren bandje kan gaan irriteren tijdens het sporten. Het gebruik van een sporthorloge is hierdoor een vereiste. Het siliconen horloge irriteert niet tijdens het sporten en zal niet gaan scheuren. U kunt gemakkelijk en irritatieloos uw tijd bijhouden tijdens het sporten, zodat u een mooi sportresultaat kan neerzetten.

Wat voor bedrijven bedrukken sporthorloges?

Het bedrukken van sporthorloges wordt vooral gedaan door bedrijven die gerelateerd zijn aan healthcare, sport en bewegen. Zij bieden hun klanten een sporthorloge aan als ‘give away’ wanneer zij lid zijn geworden van bijvoorbeeld de sportclub. Een goed voorbeeld hiervan zijn sportscholen die een sporthorloge weggeven aan nieuwe leden. Andere bedrijven die kiezen voor het bedrukken van sporthorloges zijn:

  • Voetbalverenigingen
  • Sportzaken
  • Atletiekverenigingen
  • Sportmerken
sport horloges verpakken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van horloges? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort horloge, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte dobbelstenen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug