Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Sporthorloges

Bedrukte sporthorloges voor sportieve relaties

Lees de tijd af of bekijk hoe lang je al aan het sporten bent met sporthorloges. De sporthorloges zijn gemaakt van siliconen en hebben een digitale analoog. De siliconen polsband zorgt ervoor dat het horloge niet scheurt over de pols. Sporthorloges zijn leverbaar in ieder gewenste kleur met een opdruk of full colour ontwerp aan de zijkant van de klok.

Kenmerken

Sporthorloge voor bijhouden van tijd
Gemaakt van stevige siliconen
Voorzien van digitale analoog
Leverbaar in iedere kleur met opdruk


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over sporthorloges met logo

Voor welke sporten zijn de sporthorloges het meeste geschikt?

Het gebruik van een sporthorloge tijdens het sporten is geschikt voor ieder soort sport. Echter komt een sporthorloge bij een aantal sporten beter tot zijn recht. Vooral sporten waarbij tijd essentieel is komt een sporthorloge goed van pas. Denk hierbij aan wanneer u een rondje gaat hardlopen door het bos of een rondje gaat skeeleren. Ook voor op de atletiekbaan of op de schaatsbaan is een sporthorloge zeer bruikbaar om de eigen tijd bij te kunnen houden. De siliconen sporthorloges zijn geschikt voor zowel recreatieve als professionele sport om uw tijd bij te kunnen houden.

sporthorloges bedrukken met opdruk

Waarom het gebruik van een sporthorloge tijdens het sporten?

Waarom zou u een normaal horloge niet kunnen gebruiken tijdens het sporten? Eigenlijk is de reden hiervoor vrij simpel. Door het zweten tijdens het sporten wordt uw normale horloge er niet mooier van. Uw bandje kan gaan verkleuren of zelfs gaan roesten (metaal) of scheuren (leer). Een andere reden is dat uw metalen of leren bandje kan gaan irriteren tijdens het sporten. Het gebruik van een sporthorloge is hierdoor een vereiste. Het siliconen horloge irriteert niet tijdens het sporten en zal niet gaan scheuren. U kunt gemakkelijk en irritatieloos uw tijd bijhouden tijdens het sporten, zodat u een mooi sportresultaat kan neerzetten.

Wat voor bedrijven bedrukken sporthorloges?

Het bedrukken van sporthorloges wordt vooral gedaan door bedrijven die gerelateerd zijn aan healthcare, sport en bewegen. Zij bieden hun klanten een sporthorloge aan als ‘give away’ wanneer zij lid zijn geworden van bijvoorbeeld de sportclub. Een goed voorbeeld hiervan zijn sportscholen die een sporthorloge weggeven aan nieuwe leden. Andere bedrijven die kiezen voor het bedrukken van sporthorloges zijn:

  • Voetbalverenigingen
  • Sportzaken
  • Atletiekverenigingen
  • Sportmerken
sport horloges verpakken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van horloges? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort horloge, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte dobbelstenen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug