• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 206 reviews

Horloges in geschenkverpakking

Verpakte horloges als relatiegeschenk

Op zoek naar een geschikte geschenkverpakking voor de horloges? JM Promotions levert naast de goedkoopste horloges tevens een geschenkverpakking voor de horloges. In onze collectie hebben wij een aantal soorten geschenkverpakkingen voor u beschikbaar, dit zijn:

  • Horloge verpakking kartonnendoosje
  • Horloge verpakking transparantdoosje
  • Horloge verpakking kunststof vierkant
  • Horloge verpakking kunststof rond

Bedrukte horloges in weggeefverpakking

Wij bieden u de mogelijkheid om zowel de geschenkverpakking als de horloges te bedrukken met een logo of afbeelding in één kleur (goedkoopste optie) tot een gehele full colour bedrukking. Vanaf 100 stuks leveren wij horloges in een geschenkverpakking.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over horloges in geschenkbox

Waarom een horloge in een geschenkverpakking?

Veel bedrijven kiezen er voor om een horloge te laten verpakken in een geschenkverpakking. Zij kiezen er voor om zowel de verpakking als het horloge te bedrukken met een eigen logo of afbeelding. Wanneer u de horloges zeer snel nodig hebt is het echter alleen mogelijk om de transparante verpakking te bedrukken en niet het horloge. Het bedrukken van een geschenkverpakking met een bijbehorend horloge geeft deze ‘give away’ een extra luxe uitstraling. Wanneer u het horloge schenkt aan een klant of werknemer, dan geeft het doosje een extra dimensie aan het product wanneer een persoon het krijgt.

horloges in geschenkverpakking bedrukken

Hoe verloopt het bestelling proces van horloges bedrukken?

Wanneer u een keuze heeft gemaakt wat voor soort horloge u wilt en op welke wijze deze bedrukt moet worden, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij willen van uw een aantal dingen weten, zoals wat voor soort horloge, het aantal kleuren opdruk, op welke positie moet de opdruk, het aantal stuks en de gewenste levertijd van de horloges. Op basis van deze informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Het is tevens mogelijk om een digitale drukproef voor u te maken, zodat u kunt zien hoe de horloges er uiteindelijk uitgaan zien. Bij akkoord van de digitale drukproef en de prijs zullen wij de productie starten van de horloges met logo bedrukking. Na productie zullen wij de horloges bij u uiterlijk afleveren op de afgesproken leverdatum.

horloges verpakking luxe vierkant

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor horloges met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope horloges met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste horloges met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug