• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 174 reviews

GOEDKOPE HORLOGES

De meest goedkope horloges om altijd op tijd te komen?

Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste horloges met een logo bedrukking, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons meest verkochte model zijn de goedkope horloges met bedrukte wijzerplaat. Dit model wat lijkt op een ice watch is het populairst, omdat de bedrukking hier het beste tot zijn recht komt en ook in kinderformaat verkrijgbaar is. Daarnaast heeft onze collectie goedkoop bedrukte horloges welke op de achterzijde van de wijzerplaat of op het bandje worden bedrukt. Onze horloges zijn al te bestellen vanaf 100 stuks.

Goedkope horloges bedrukken met logo

Het populairste is om de horloges te bedrukken op de wijzerplaat met een full colour bedrukking. Daarnaast kunnen wij de horloges bedrukken op de bandjes of op de achterkant van de wijzerplaat. Het goedkoopste is om dit te doen met één kleur opdruk. De horloges worden goedkoper wanneer u kiest voor zo min mogelijke kleuren opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over horloges bedrukken?

Wat is het kwaliteit van het uurwerk?

Voor onze goedkope horloges waarbij de wijzerplaat bedrukt wordt met logo of afbeelding heeft u twee keuzes voor het uurwerk. Wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste uurwerk hebben wij het chinezen uurwerk voor u. Wij raden u echter aan om te kiezen voor een Japans uurwerk, omdat de kwaliteit van dit uurwerk beter is.

Wat zijn de analoge en digitale horloges?

De horloges waarbij de wijzerplaat bedrukt wordt met uw eigen logo of afbeelding zijn altijd analoge horloges. Bij analoge horloges is het namelijk alleen mogelijk op de wijzerplaat te bedrukken. De horloges die goedkoop bedrukt worden op de achterzijde van de wijzerplaat of op de bandjes, zijn de digitale horloges.

Horloges voor dames en heren?

Wij kunnen voor u zowel horloges voor heren als dames produceren. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verstelbare bandjes. Dit maakt de horloges geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Goedkope horloges bedrukken

Wat voor bedrijven bedrukken horloges?

Het bedrukken van horloges met uw eigen logo of afbeelding is geschikt voor ieder soort bedrijf. Het weggeven (klanten en personeel) of verkopen van een horloge met uw eigen logo of afbeelding kan aan iedere persoon. Iedere persoon heeft namelijk wel een horloge nodig om de tijd af te kunnen lezen. Toch zijn er een altijd bedrijven die voorkeur geven aan het bedrukken van een horloge. Vooral bedrijven die iets met de tijd te maken hebben, enkele voorbeelden zijn:

  • Busbedrijven
  • Taxibedrijven
  • Spoorwegen

Voor al deze ondernemingen is tijd zeer belangrijk en een horloge is daarvoor een goed hulpmiddel om op tijd te komen. Een bedrukt horloge kan aan het personeel gegeven worden. Zo heeft uw personeel een eigen horloge en het heeft tevens voordeel voor het werk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
horloges
scroll top arrow