• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 206 reviews

Goedkope horloges

Goedkope horloges in eigen kleur

Een horloge bedrukken met uw eigen logo of afbeelding op de wijzerplaat? JM Promotions bedrukt voor u een aantal analoge siliconen horloges op de wijzerplaat tegen de laagste tarieven. Wij hebben voor u in onze collectie horloges die lijken op het ice-watch, swatch, jelly of vogue model die te bedrukken zijn met logo of afbeelding op de wijzerplaat.

In eigen PMS kleur
Met bedrukking op de wijzerplaat

Horloges goedkoop bedrukken

Wij bieden u de mogelijkheid om de wijzerplaat te bedrukken met één kleur opdruk tot en met vier kleuren. Het is zelfs mogelijk om de wijzerplaat een volledige full colour bedrukking te geven. De horloges worden goedkoper wanneer u kiest voor zo min mogelijk kleuren opdruk. JM Promotions levert de horloges met een goedkoop Chinees uurwerk of met een kwalitatiever Japans uurwerk (aanrader).


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over goedkope horloges met logo

Wat is het kwaliteit van het uurwerk?

Voor onze goedkope horloges waarbij de wijzerplaat bedrukt wordt met logo of afbeelding heeft u twee keuzes voor het uurwerk. Wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste uurwerk hebben wij het chinezen uurwerk voor u. Wij raden u echter aan om te kiezen voor een Japans uurwerk, omdat de kwaliteit van dit uurwerk beter is.

Wat zijn de analoge en digitale horloges?

De horloges waarbij de wijzerplaat bedrukt wordt met uw eigen logo of afbeelding zijn altijd analoge horloges. Bij analoge horloges is het namelijk alleen mogelijk op de wijzerplaat te bedrukken. De horloges die goedkoop bedrukt worden op de achterzijde van de wijzerplaat of op de bandjes, zijn de digitale horloges.

Horloges voor dames en heren?

Wij kunnen voor u zowel horloges voor heren als dames produceren. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verstelbare bandjes. Dit maakt de horloges geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

digitaal horloge goedkoop bedrukt rode

Wat voor bedrijven bedrukken horloges?

Het bedrukken van horloges met uw eigen logo of afbeelding is geschikt voor ieder soort bedrijf. Het weggeven (klanten en personeel) of verkopen van een horloge met uw eigen logo of afbeelding kan aan iedere persoon. Iedere persoon heeft namelijk wel een horloge nodig om de tijd af te kunnen lezen. Toch zijn er een altijd bedrijven die voorkeur geven aan het bedrukken van een horloge. Vooral bedrijven die iets met de tijd te maken hebben, enkele voorbeelden zijn:

  • Busbedrijven
  • Taxibedrijven
  • Spoorwegen

Voor al deze ondernemingen is tijd zeer belangrijk en een horloge is daarvoor een goed hulpmiddel om op tijd te komen. Een bedrukt horloge kan aan het personeel gegeven worden. Zo heeft uw personeel een eigen horloge en het heeft tevens voordeel voor het werk.

ice watch blauw bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor horloges met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope horloges met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste horloges met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug