• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 181 reviews

Horloges bedrukken

De goedkoopste horloges om de tijd af te lezen

Altijd en overal de tijd kunnen aflezen, zodat u nooit ergens te laat komt? Wij van JM Promotions zijn producent van de goedkoopste horloges met bedrukking. Ons meest populaire en meest verkochte model zijn de goedkope horloges met bedrukte wijzerplaat. Daarnaast heeft onze collectie verschillende sporthorloges voor tijdens het sporten. Voor personen die in de zorg werken hebben wij horloges voor in de zorgsector. Verplegers mogen vaak geen sieraden dragen om de pols en hand. Wij leveren verschillende soorten horloges in een geschenkverpakking, wat de horloges nog luxer maakt.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over goedkoop horloges bedrukken?

Kunnen jullie ook horloges die lijken op ice-watches of swatch horloges bedrukken?

In ons assortiment hebben wij een model wat erg lijkt op de ice-watches en het swatch model. Deze promotie horloges worden standaard bedrukt op de wijzerplaat. Ice-watches bedrukken is een trendy horloge wat een aantal aspecten uitstraalt, namelijk jong, vrolijk, sportief en hip.

Waarom goedkope horloges bedrukken als relatiegeschenk?

Horloges laten bedrukken is een unieke en luxe manier van reclame maken. Veel bedrijven kiezen er voor om horloges te bedrukken met een logo of afbeelding. Horloge wijzerplaat bedrukken met logo is het populairste onder bedrijven. De reclame valt het meeste op, op het uurwerk. De persoon die het bedrukte horloge draagt komt iedere dag in aanmerking met uw logo. Tevens is een bedrukt horloge een zeer bruikbare ‘give away’ voor uw klanten. Voor een horloge bedrukken bent u hier op het juiste adres.

Horloges bedrukken met logo

Hoe kan horloges bedrukken zo goedkoop zijn?

JM Promotions is zelf producent van de horloges, waardoor wij deze aan u kunnen aanbieden tegen de laagste prijzen. In het gehele productieproces zijn er geen overige partijen die deelnemen. Wij proberen u altijd de scherpste prijzen aan te bieden. Qua transportkosten proberen wij deze te verspreiden over meerdere bestellingen. Wekelijks hebben wij vrachtzendingen vanuit de fabrieken. Wij leveren de horloges bedrukt met logo direct vanuit onze fabrieken, zodat de kosten lager blijven. Wij zijn naast producent ook de bedrukker van de horloges. Hierdoor kunnen wij tevens de prijzen lager houden.

horloges

Wat is het full-colour bedrukken van een horloge met logo?

Naast dat wij de horloges goedkoop bedrukken met uw eigen logo of afbeelding, is het mogelijk om de horloges met logo te bedrukken in full colour. Het goedkoopste is om de horloges te bedrukken met één kleur opdruk van uw logo of afbeelding. Daarnaast kunnen wij de horloges bedrukken met twee tot maximaal vier kleuren opdruk. Wanneer uw een complexere logo of afbeelding heeft wat bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft, dan komt u in aanmerking voor een full colour bedrukking. De full colour bedrukking wordt gebruikt bij onze goedkope horloges waarbij de wijzerplaat bedrukt wordt met uw eigen opdruk. Een horloge bedrukt met logo is één van onze vele specialiteiten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Horloges bedrukken met logo
 • klokken bedrukken
  Klokken
 • stopwatches bedrukken
  Stopwatches
 • stappentellers bedrukken
  Stappentellers
 • stuiterballen bedrukken
  Stuiterballen
scroll top arrow