• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 189 reviews

Heuptasjes bedrukken

Heuptasjes laten bedrukken

JM Promotions kan als één van de grootste aanbieders van bedrukte tassen, heuptasjes bieden tegen zeer scherpe prijzen. Heuptasjes zijn tasjes die om de heup of om de borst of rug worden gedragen. Heuptassen zijn geschikt om spulletjes veilig op het lichaam te dragen. Heuptasjes worden vaak gebruikt om kleine items te vervoeren zoals een portemonnee of telefoon. Onze meest verkochte heuptasjes zijn lichtgewicht tasjes met een formaat van 26.5x8 centimeter.

Standaard model of op maat gemaakt
In eigen kleur verkrijgbaar
Met bedrukking, ook in full colour

Eigen kleur heuptasjes bedrukt

Als fabrikant kunnen wij de heuptasjes produceren in iedere gewenste kleur of kleurencombinatie. De meeste basiskleuren, zoals groen, rood, wit en zwart, houden wij op voorraad zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Wij kunnen deze goedkope heuptasjes bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Deze opdruk kan in full colour worden aangebracht.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over bedrukte heuptasjes

Afkomst van de heuptasjes & fanny packs

De heuptas is sinds de jaren ’80 het middel bij uitstek om spulletjes zoals sleutels of een portemonnee dichtbij en veilig te bewaren. De heuptas of fanny-pack, werd voornamelijk gebruikt tijdens vakanties en in het dagelijkse leven als mode-object. De naam van de tas, is afkomstig van de locatie waar de tas wordt gedragen. Om de heupen. Tegenwoordig wordt de tas echter vaak gedragen om de schouder of op de borst of rug.

De heuptas is verkrijgbaar in allerlei verschillende varianten, gemaakt van allerlei verschillende materialen. Tal van grote merken hebben een heuptasje op de markt en een bedrukte heuptas met logo is echt een modeaccessoire geworden. Hoewel de heuptas lange tijd uit het straatbeeld was verdwenen, is hij nooit helemaal weggeweest. Zowel in de jaren tachtig, negentig en zero’s, waren er tal van grote ketens die een heuptas in hun assortiment hadden. Sinds 2016 is er echter een zeer grote groei zichtbaar in de populariteit van heuptasjes. Vandaag de dag worden de tasjes veelal gedragen door modebewuste mensen en door mensen die hun spullen dichtbij in een functioneel tasje willen opbergen.

Redenen om een heuptas te dragen

Verschillende mensen dragen heuptasjes. De tasjes werden jarenlang door veel mensen gehaat, maar deze haat zet sinds 2016 langzaam weer om in liefde. Sinds de jaren ’80 worden de tasjes gebruikt om op een handige manier diverse spulletjes dicht op het lichaam te houden. Er zijn verschillende redenen waarom mensen heuptasjes dragen.

Functionaliteit

Misschien wel de meest logische verklaring voor het dragen van een heuptasje, is de hoge mate van functionaliteit. Spullen kunnen gemakkelijk, dicht op het lichaam gedragen worden, waardoor de gebruiker altijd de handen vrijhoudt. Of de gebruiker nou aan het dansen is op een festival of stevige wandelingen aan t maken is tijdens een reis, de handen zijn altijd vrij.

Veiligheid

Spullen dicht op het lichaam bewaren, heeft als voordeel dat het lastig is om bestolen te worden. Wanneer de heuptas aan de voorkant wordt gedragen, is het lastig voor dieven om spullen als portemonnees of telefoons te stelen.

Modieus

Heuptasjes zijn allang niet meer alleen voor toeristen of vaders. Tegenwoordig zijn heuptassen beschikbaar in zoveel verschillende maten, kleuren, vormen en materialen. Het is een heus mode statement geworden. Diverse grote merken hebben een model op de markt en vele beroemdheden dragen er dagelijks eentje. Heuptasjes zijn ook sekseneutraal. Dit betekent dat ze zowel door mannen als vrouwen worden gedragen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor heuptasjes met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope heuptasjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste heuptasjes met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over heuptasjes met logo

Zijn er verschillende soorten heuptasjes?

Onze meest verkochte heuptasjes zijn tasjes met een formaat van 26.5x8 centimeter. Deze tasjes zijn gemaakt van polyester materiaal en kunnen zowel op de heup als op de rug of borst te dragen zijn. Het voordeel van deze polyester heuptasjes is, dat ze op te rollen zijn en vrij dun zijn. Dit betekent dat de tasjes zelfs onder de kleding gedragen kan worden. Mocht u op zoek zijn naar heuptasjes met een iets grotere inhoud, dan raden wij aan om te kiezen voor onze heuptasjes met een formaat van 21x9x7 centimeter. Deze tasjes eveneens van gemaakt van polyester hebben iets meer diepte, waardoor er meer spullen in passen.

Waar worden heuptasjes gebruikt?

Heuptassen bedrukken is de ideale manier om uw boodschap in de vorm van tekst of een logo aan een groot publiek te tonen. Heuptasjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar worden ook veel gebruikt tijdens vakanties. Het suffe imago van het dragen van een heuptas is helemaal verdwenen. De heuptas wordt ook wel fanny pack of buidel genoemd en is helemaal terug in het straatbeeld. Onze heuptasjes zijn beschikbaar in allerlei basiskleuren en kunnen zelfs bij wens voor een speciaal formaat, op maat gemaakt worden. Heuptassen worden gebruikt bij:

  • Festivals
  • Vakanties
  • Dagtrips
  • Evenementen
heuptassen met logo

Hoe worden heuptasjes bedrukt?

Heuptassen kunnen bedrukt worden in verschillende kleuren en prints zijn mogelijk in verschillende formaten. Het exacte formaat dient afgestemd te worden met het type heuptasje. Een heuptas bedrukken is mogelijk in één tot vier kleuren. De goedkoopste manier van heuptassen bedrukken is bedrukking met één kleur. Mocht u meer dan vier kleuren in uw logo of afbeelding hebben, dan kan er voor full-colour bedrukking gekozen worden.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor heuptasjes met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope heuptasjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste heuptasjes met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!