• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Hawaii slingers bedrukken

Bedrukte hawaii slingers voor thema feesten

Hawaii kransen, ofwel Hawaii slingers, maken van ieder evenement een groot feest. Hawaii kettingen staan voor sfeer en gezelligheid! In ons assortiment vind je naast de verschillende soorten ook allerlei verschillende kleuren en kleurencombinaties. Wij hebben eenkleurige hawaii slingers, tweekleurige hawaii slingers, meerkleurige hawaiislingers en lichtgevende hawaiislingers met LED lampjes. Deze Hawaiislingers zijn erg geschikt als give away item voor je feest!

Eenkleurige hawaii slingers
Tweekleurige hawaii slingers
Meerkleurige hawaii slingers
Lichtgevende hawaii slingers met lichtjes
Bekijk alle hawaii slingers »

Stel uw custom-made hawaiislinger samen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het maken van custom-made hawaiislingers. Wij kunnen uw wensen vertalen naar een productie op maat. U kunt de afmetingen en kleuren van de slingers bepalen. Dit biedt voor u de mogelijkheid om de huisstijl kleuren van uw bedrijf terug te laten keren in de hawaiislingers. Tevens kunnen wij een bedrukt kaartje met logo aan de slinger vastmaken, zodat u ook op deze manier uw bedrijf zichtbaar maakt bij het publiek. Ook leuk en interessant voor sponsoring.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Beland in tropische sferen met hawaiislingers

Ben je op zoek naar sfeer-makende artikelen? Overweeg dan onze hawaii kransen. De hawaii slingers zijn er in verschillende varianten, zoals eenkleurige en meerkleurige slingers. De goedkope hawaii slingers zijn ook verkrijgbaar als armbanden en hoofdbanden. Je kunt de hawaii slingers laten bedrukken met een tekst, naam of logo.

Meerkleurige hawaii slingers

Meerkleurige hawaii slingers

Hawaii slingers komen steeds vaker terug op feestjes en in het uitgaansleven. De slingers voegen sfeer en gezelligheid toe aan iedere omgeving. De hawaii slingers worden bedrukt met tekst of logo en zijn verkrijgbaar in één of meerdere kleurencombinaties.

Lichtgevende hawaii slingers

Lichtgevende hawaii slingers

Deze unieke hawaii slingers beschikt over LED lampjes die in donkere ruimtes voor nog meer sfeer zorgen. De LED lampjes worden met een druk op de knop geactiveerd en gaan weer uit wanneer je weer op de knop drukt. De LED lampjes zijn ingesteld op 1 type lichtfunctie: knipperend licht dat aan en uit gaat.

Hawaii armbanden

Hawaii armbanden

De hawaii artikelen zijn ontzettend populair. Steeds vaker zie je de hawaii slingers, armbanden terug op feestjes. De armband wordt gedragen om de pols. Deze sfeermakers zorgen voor gezelligheid. De bedrukte hawaii armbanden worden geleverd in een set van 2 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties.

Hawaii hoofdbanden

Hawaii hoofdbanden

Maak je carnavals outfit compleet met de hawaii hoofdbanden. Met deze hawaii versiering haal je een goedkope sfeermaker in huis. De hawaii krans hoofdband is gemaakt van synthetisch materiaal en kan worden geleverd in diverse kleuren en combinaties. Verder kun je de hawaii slingers personaliseren met je logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug