• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 139 reviews

Werkhandschoenen & Veiligheidshandschoenen

Goedkope werkhandschoenen met logo

Onze goedkope werkhandschoenen beschermen de handen tijdens werkzaamheden in en rondom het huis of op de werkvloer. Meest verkochte zijn de extra stevige lederen werkhandschoenen en de werkhandschoenen met grip. Daarnaast hebben wij ook diverse soorten veiligheidshandschoenen die bescherming bieden tegen uiteenlopende zaken, zoals: hitte, kou, snijden of lassen. De handschoenen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Wij kunnen de werkhandschoenen bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Werkhandschoenen met logo in slechts 3 stappen

Als fabrikant bieden wij je de mogelijkheid om werkhandschoenen naar wens samen te stellen. Allereerst kiest je het soort werkhandschoen. Daarna kies je de kleur, de maat of matenmix en tot slot de bedrukking. Hieronder meer over de te doorlopen stappen.

Stap 1. Kies de kleur

Werkhandschoenen kunnen wij produceren in iedere gewenste kleur. Sommige werkhandschoenen bestaan uit meerdere gekleurde vakken en ook van deze vakken kunnen de kleuren aangepast worden. Overigens houden wij de meeste verkochte kleuren werkhandschoenen op voorraad, zodat wij deze extra snel en bedrukt kunnen leveren.

Stap 2. Kies de maat

Werkhandschoenen zijn er in verschillende maten. De maatvoering kan in letters of in cijfers worden uitgedrukt. Bepaalde modellen zijn er slechts in één maat. Dit is dan een zogenaamd one size model en zou de meeste mensen moeten passen. Je werkt het makkelijkst en prettigst met werkhandschoenen in de juiste maat, want dan heb je geen of minder last van afzakken of afknellen.

Maat Mannen (cm) Vrouwen (cm)
7/S 20 cm 16,5 cm
8/M 23 cm 18 cm
9/L 25 cm 19 cm
10/XL 28 cm 20 cm
11/XXL 30 cm 23 cm

formaat handschoenen meten

Een methode om de maat van een werkhandschoen te bepalen doe je door de omtrek van de handpalm te meten. Met behulp van een meetlint kun je eenvoudig de omtrek van je hand meten, door deze net onder je knokkels op je hand te wikkelen.

Stap 3. Kies de bedrukking

Wij kunnen werkhandschoenen bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk. De bedrukking plaatsen wij doorgaans bovenop de hand of de pols, maar kunnen wij – afhankelijk van de gekozen werkhandschoen – ook op andere posities bedrukken, zoals de vingers of handpalm. Bij de werkhandschoenen met grip kan de opdruk ook geborduurd worden. Werkhandschoenen met logo leveren een bijdrage aan de naamsbekendheid van een bedrijf of onderneming. Er volgen een aantal voorbeelden van bedrukte handschoenen.

  • goedkope werkhandschoenen bedrukken Stevige werkhandschoenen
  • werkhandschoenen met bedrukking Werkhandschoenen met grip
  • tuinhandschoenen goedkoop bedrukken Tuinhandschoenenen

Ontvang snel en vrijblijvend een prijsopgave

Als je een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, dan vragen wij je het contactformulier in te vullen. Het formulier is bereikbaar via de groene button "prijs opvragen". Geef daar je wensen door, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal. Op basis van deze informatie berekenen wij de goedkoopst mogelijke prijs.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Vragen over werkhandschoenen en veiligheidshandshoenen

Werkhandschoenen zijn misschien geen pretje om te dragen, maar ze zijn wel degelijk essentieel voor de gezondheid. Ze beschermen namelijk tegen verwonding door gereedschap of chemische stoffen. Maar wanneer gebruik je welke handschoen? En aan welke eisen moeten ze voldoen?

Vraag 1. Waarom gebruik je werkhandschoenen?

Het gebruik van bedrukte werkhandschoenen is zeker bij het klussen geen overbodige luxe. Sterker nog: werkhandschoenen zijn essentieel voor de gezondheid. Ze beschermen namelijk tegen verwonding door gereedschap of chemische stoffen. Door het dragen van werkhandschoenen worden de handen beschermd, waardoor er langer doorgewerkt kan worden.

veiligheidshandschoen bedrukken

Vraag 2. Wat voor soort veiligheidshandschoenen zijn er?

Er zijn vele soorten veiligheidshandschoenen. De meest bekende zijn de werkhandschoenen voor algemeen gebruik, voor diverse klusjes in en rondom het huis. Daarnaast zijn er snijbestendige handschoenen die de handen beschermen tegen snijden of scherpe voorwerpen. Tot slot een grote diversiteit aan handschoenen ter bescherming tegen chemische stoffen, kou, hitte, elektriciteit en/of vibratie.

werkhandschoenen met logo bedrukken

Vraag 3. Bij welke werkzaamheden draag je werkhandschoenen?

Werkhandschoenen worden vooral gebruikt in het beroepenveld, zoals in de bouw. Enkele voorbeelden van beroepen die werkhandschoenen gebruiken zijn, timmermannen, loodgieters, schilders en monteurs. Naast dat de werkhandschoenen gebruikt worden voor het werk, worden de handschoenen ook veel gebruikt in de huiselijke kring. Denk hierbij aan klusjes in het huis of in de tuin.

Stevige werkhandschoen Werkhandschoen met grip Tuinhandschoenen
Lichte werkzaamheden
Zware werkzaamheden
Tillen
Monteren
Huis & tuin klusjes

Vraag 4. Wat zijn de beste werkhandschoenen?

Dat ligt helemaal aan het doel van de handschoenen: waar moeten ze bescherming tegen bieden en tijdens het uitvoeren van welke werkzaamheden draag je ze? Moeten de werkhandschoenen bescherming bieden tegen snijden, hitte of juist kou? Of wilt u juist een werkhandschoen die grip heeft of geschikt is voor een diversiteit aan werkzaamheden?

werkhandschoenen bedrukken

Vraag 5. Voldoen de handschoenen aan de wettelijke eisen vanuit de Arbowetgeving?

  • Ze moeten voldoende bescherming bieden voor de werkzaamheden waarvoor ze bedoeld zijn.
  • Ze moeten zijn voorzien van een CE-markering. Wanneer een werkhandschoen is voorzien van een CE-markering, betekent dit dat er een aantal procedures is doorlopen voordat de handschoen op de markt is gebracht.
  • Ze moeten een Nederlandse gebruiksaanwijzing hebben.
  • Ze moeten ergonomisch verantwoord zijn en een werkgever moet meerdere maten aanbieden, zodat iedereen de juiste maat kan dragen.
  • Een werkgever is verplicht om zijn werknemers op de hoogte te brengen van de risico's van werkzaamheden en om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (o.a. werkhandschoenen) beschikbaar te stellen en hen de instructies voor correct gebruik te geven.

Op de website van de Arbo vind je alle normeringen voor handschoenen.

normen en eisen werkhandschoenen

Ontvang snel en vrijblijvend een prijsopgave

Als je een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, dan vragen wij je het contactformulier in te vullen. Het formulier is bereikbaar via de groene button "prijs opvragen". Geef daar je wensen door, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal. Op basis van deze informatie berekenen wij de goedkoopst mogelijke prijs.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow