4.8 /5
van
22 reviews

WERKHANDSCHOENEN BEDRUKKEN

Goedkoopste werkhandschoenen

Wilt u veilig klussen of werken in bijvoorbeeld huis of in de bouw? Dan is het gebruik van werkhandschoenen een vereiste. JM Promotions is één van de goedkoopste fabrikanten van werkhandschoenen met logo. In ons assortiment hebben wij de extra stevige werkhandschoenen, die de handen goed beschermen. Daarnaast hebben wij comfort werkhandschoenen met grip. Deze handschoenen hebben meer comfort en door de PVC handpalm heeft deze veiligheidshandschoen extra grip. Onze werkhandschoenen zijn standaard voorzien van grip aan de binnenzijde, zodat deze ideaal zijn om mee te werken.

Werkhandschoenen bedrukken met logo?

Onze werkhandschoenen kunnen worden bedrukt in elke gewenste kleurcombinatie. De extra stevige werkhandschoenen kunnen bedrukt worden op de rand, terwijl wij de comfort werkhandschoenen kunnen naaien, bedrukken of borduren met logo. De werkhandschoenen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren of zelfs geheel in full colour als uw logo bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren heeft. Wij leveren al werkhandschoenen met logo vanaf 500 paar.


Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze werkhandschoenen?

Waarom het gebruik van werkhandschoenen?

Het gebruik van bedrukte werkhandschoenen is zeker voor de zwaardere klussen een vereiste. Het gebruik van werkhandschoenen heeft meer voordelen dan u in eerste instantie denkt. Enkele belangrijke voordelen die de werkhandschoenen hebben zijn:

 • Bescherming van de handen
 • Zeker bij beroepen waarbij veel getild moet worden gaan de handen snel kapot. Denk hierbij aan bijvoorbeeld scherpe voorwerpen of voorwerpen zonder bijvoorbeeld een handvat. Door het gebruik van werkhandschoenen zullen de handen niet kapot gaan, waardoor er langer doorgewerkt kan worden. Het materiaal van de werkhandschoenen verdeelt de druk, waardoor de handen ontlast worden.
 • Al onze werkhandschoenen zijn stevig
 • Doordat onze werkhandschoenen stevig zijn, zijn ze uitermate geschikt voor zware werkzaamheden. De handschoenen gaan ook langer mee (slijtage) dan normale handschoenen.

  Wie gebruiken werkhandschoenen?

  Werkhandschoenen worden vooral gebruikt in het beroepenveld. Vooral in de bouw is het gebruik van werkhandschoenen een vereiste. Enkele voorbeelden van beroepen die werkhandschoenen gebruiken zijn, timmermannen, loodgieters, schilders en monteurs. Naast dat de werkhandschoenen gebruikt worden voor het werk, worden de handschoenen ook veel gebruikt in de huiselijke kring. Denk hierbij aan klusjes in het huis of in de tuin.

  Van welk materiaal zijn onze werkhandschoenen?

  De extra stevige werkhandschoenen zijn lederen handschoenen voor bescherming van de handen. Dit maakt de lederen werkhandschoenen extra stevig. De comfort werkhandschoenen met grip zijn te verkrijgen in katoen of nylon. De handpalm is gemaakt van PVC, wat zorgt voor de goede grip van de handschoenen.

  handschoenen

  Hoe worden onze werkhandschoenen bedrukt?

  De werkhandschoenen van JM Promotions kunnen op vele manieren bedrukt worden. Als eerste kunnen de extra stevige werkhandschoenen bedrukt worden op de rand met logo. Voor de comfort werkhandschoenen zijn er meer mogelijkheden qua bedrukking. Uw logo of afbeelding kan geborduurd worden op de bovenkant van de handschoen, naaien is ook een optie. Het is echter ook mogelijk om de comfort werkhandschoenen te bedrukken met logo of afbeelding.

  Waarom zijn onze werkhandschoenen zo goedkoop?

  JM Promotions is zelf producent van de werkhandschoenen, daardoor kunnen wij tegen de laagste tarieven de werkhandschoenen aanleveren aan u. Wij verzorgen zowel de productie van de werkhandschoenen als de bedrukking van de handschoenen. De levering vindt ook plaats rechtstreek uit de fabrieken, waardoor er geen derde partijen in het traject voorkomen.

  handschoenen