4.8 /5
van
22 reviews

TUINHANDSCHOENEN BEDRUKKEN

Goedkoopste tuinhandschoenen

Bent u vaak bezig in de tuin en wilt u geen smerige handen meer? JM Promotions is één van de goedkoopste aanbieders van tuinhandschoenen met logo. Onze tuinhandschoenen zijn standaard voorzien van grip aan de binnenzijde, zodat deze ideaal zijn om mee te werken in de tuin. In ons assortiment hebben wij tuinhandschoenen van polyester/katoen met anti-slip aan de binnenzijde.

Tuinhandschoenen bedrukken met logo?

Onze tuinhandschoenen kunnen worden bedrukt in elke gewenste kleurcombinatie. Het is mogelijk om uw logo te printen met één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren opdruk. De bedrukking wordt aangebracht op de manchet van de tuinhandschoen. Wij leveren al tuinhandschoenen met logo vanaf 250 paar.


Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over tuinhandschoenen?

Waarom het gebruik van tuinhandschoenen?

De belangrijkste reden waarom er tuinhandschoenen gebruikt moeten worden is voor de bescherming van de handen. Wanneer u bezig bent in de tuin komt u in aanraking met insecten, maar ook planten (bv. brandnetels) die irritaties kunnen veroorzaken aan de huid. Het is dus belangrijk om de handen goed te beschermen. Naast dat de tuinhandschoenen uw handen beschermen tegen planten en/of insecten zorgen de tuinhandschoenen er ook voor dat u geen vieze handen krijgt. Het gebruik van tuinhandschoenen is een vereiste voor iedereen die zorgeloos wilt tuinieren!

Hoe vaak kunnen de tuinhandschoenen gebruikt worden?

De tuinhandschoenen van JM Promotions zijn handschoenen die duurzaam zijn. De tuinhandschoenen zijn geen handschoenen die na eenmalig gebruik weggegooid dienen te worden. De tuinhandschoenen is een duurzaam product van stevig materiaal die voor een lange tijd meegaat.

Hoe verloopt een bestelling bij JM Promotions?

Wanneer u de keuze heeft gemaakt wat voor soort tuinhandschoenen u wilt hebben, kunt u via het contactformulier of via de telefoon een aanvraag bij ons doen. Wij willen van u graag weten hoeveel tuinhandschoenen u wilt hebben, het model, het aantal kleuren opdruk en de uiterlijke levertijd. Op basis van de door u gegeven informatie kunnen wij een scherpe offerte toesturen. Wij kunnen voor u een digitale drukproef maken, zodat u een beeld krijgt hoe de tuinhandschoenen eruit gaan zien na bedrukking. Als u tevreden bent met de drukproef en er is een wederzijds akkoord zullen wij starten met de productie. Na productie zullen wij de tuinhandschoenen zo spoedig mogelijk bij u afleveren.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

handschoenen