4.8 /5
van
24 reviews

TOUCHSCREEN HANDSCHOENEN

Goedkoopste touchscreen handschoenen

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar het bedrukken van touchscreen handschoenen met logo. Wij hebben een rijk assortiment aan handschoenen. Wij zijn leverancier van de goedkoopste te bedrukken touchscreen handschoenen met opdruk. Wij hebben touchscreen handschoenen met opdruk, touchscreen handschoenen met label, geborduurde touchscreen handschoenen en zelfs touchscreen handschoenen met bluetooth functie. Onze touchscreen handschoenen zijn voorzien van een speciaal materiaal bij de vingertoppen, waardoor het mogelijk is om uw telefoon of tablet te bedienen. Onze handschoenen zijn beschikbaar in alle gewenste kleuren en zijn 'one size fits all'. Dit betekent dat bijna iedereen de handschoenen zal passen. Wij leveren te bedrukken touchscreen handschoenen tegen de goedkoopste tarieven en snelste levertijden.

Touchscreen handschoenen bedrukken met logo?

Onze handschoenen kunnen goedkoop worden bedrukt met uw eigen logo of tekst. Het is mogelijk om uw logo te printen, te borduren of met label te bedrukken. De te bedrukken touchscreen handschoenen kunnen worden bedrukt in elke kleurcombinatie (één t/m vier kleuren of full colour). Daarnaast is het ook mogelijk onze handschoenen te voorzien van een volledige bedrukking. Vanaf 250 paar zijn wij u graag van dienst met het bedrukken van touchscreen handschoenen.


Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over touchscreen handschoenen bedrukken?

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

Voor het maken en bedrukken van de handschoenen is iedere kleur mogelijk. Wilt u handschoenen van de eigen PMS kleur? Dan is dit ook mogelijk bij JM Promotions. Het is bij ons ook mogelijk om de speciale touchscreen vingertoppen een eigen kleur te geven. Voor het produceren en bedrukken van de touchscreen handschoenen zijn er oneindige mogelijkheden als het gaat om de kleurcombinatie.

Welke maten zijn er mogelijk?

De te bedrukken touch screen handschoenen worden standaard van het ‘one size fits all’ principe gemaakt. Dit betekent dat de meeste volwassen mensen de handschoenen zullen passen. Bij JM Promotions is het echter mogelijk om de te bedrukken touch screen handschoenen op maat te maken. Dit is perfect voor touch screen handschoenen die op het formaat van een kinderhand gemaakt moet worden. Het is echter ook mogelijk om het onderstuk van de handschoenen te verlengen om de handschoenen nog groter te maken.

handschoenen

Hoe werkt een touchscreen handschoen?

De vingertoppen van een touchscreen handschoen zijn gemaakt van staalstofvezels, waardoor een smartphone of tablet bij aanraking met de handschoen, de handschoen gewoon herkent als vingers. Touchscreens werken alleen op de elektrische lading van het menselijk lichaam, vandaar dat normale handschoenen geen effect hebben op een touchscreen. Doordat de touchscreen handschoenen van geleide vezels gemaakt zijn kan de elektronische lading van het menselijk lichaam geleidt worden richting het touchscreen. Hierdoor kan je met de handschoenen aan je tablet of smartphone bedienen.

Werken de touchscreen handschoenen op iedere smartphone en tablet?

De touchscreen handschoenen werken op iedere smartphone of tablet. U moet het zien dat ieder apparaat dat werkt met een touchscreen bedient kan worden met een touchscreen handschoen. De meest voorkomende smartphones zijn de Android en Apple smartphones. De smartphone handschoenen zijn de perfecte handschoenen voor de winter om geen koude handen te krijgen bij het gebruik van de smartphone.

Wat is de meest verkochte te bedrukken touchscreen handschoen?

De meest populaire verkochte te bedrukken touchscreen handschoenen zijn de handschoenen met label. Dit komt omdat de touchscreen handschoenen met label de snelste levertijden hebben. Wij hanteren de goedkoopste prijzen qua bedrukking. Naast de touchscreen handschoenen met label hebben wij ook bedrukte touchscreen handschoenen met print, geborduurde handschoenen en touchscreen handschoenen met bluetooth functie. Bij deze varianten van de touchscreen handschoenen moet er rekening gehouden worden met een iets langere levertijd van ongeveer twee weken.

Wat zijn bluetooth handschoenen?

Bluetooth handschoenen zijn handschoenen waarbij in de handschoen bluetooth speakers geïntegreerd zijn. Niet alleen uw smartphone is te bedienen met deze touchscreen bluetooth handschoenen, maar u kunt uw smartphone zelfs verbinden met de handschoen. U kunt zo bellen via de handschoen zonder de telefoon uit de broekzak of tas te halen. In een aantal vingertoppen (middel, duim en wijsvinger) van de handschoen zit een speciaal draad geweven die de opdrachten goed geleiden. Met de onderkant van de handschoen kunt u binnenkomende oproepen weigeren of opnemen. Het voordeel van de bluetooth handschoen is dat geen regen of sneeuw meer op uw smartphone valt en u heeft nooit meer koude handen in de wintermaanden.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!