4.7 /5
van
132 reviews

Sporthandschoenen bedrukken

Sporthandschoen laten bedrukken met logo

Sporthandschoenen met logo verhogen de sportprestaties van sporters. Voor bijvoorbeeld krachttraining en crossfit zijn fitness handschoenen handig omdat ze je grip geven en voorkomen dat je blaren krijgt. Voor vrijwel iedere sport hebben wij functionele sporthandschoenen: van hardloophandschoenen tot bokshandschoenen en van fietshandschoenen tot golfhandschoenen en veel meer. Laat deze sporthandschoenen bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk en u heeft een leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over bedrukte sporthandschoenen

Sporthandschoenen komen van pas bij uiteenlopende sporten zoals hardlopen, golfen, skiën, fietsen, motorrijden of fitness. Maar waarom worden sporthandschoenen gedragen? En wat voor soort handschoen heb je nodig bij welke sport? Wij vertellen het je.

1. Waarom gebruik je sporthandschoenen?

Sporthandschoenen draag je tijdens het sporten. En niet zomaar, want sporthandschoenen maken het sporten plezierig. Het voorkomt fysieke ongemakken en het bevordert de sportieve prestaties. Sporthandschoenen komen van pas bij uiteenlopende sporten zoals hardlopen, golfen, skiën, fietsen, motorrijden of fitness. Een handschoen om mee hard te lopen is compleet verschillend van een handschoen voor het skiën. In het volgende deel bespreken we alle sporten waarbij sporthandschoenen gedragen worden.

2. Wat voor soort sporthandschoen heb je nodig bij welke sport?

Over het algemeen zijn er typische kenmerken waar een sporthandschoen aan moet voldoen: goede grip, je handen lekker warm houden of juist vocht en warmte reguleren, de fit en het comfort zijn erg belangrijk en het is wel zo handig wanneer je ook nog een smartphone kunt bedienen met een sporthandschoen aan.

Hardloophandschoenen met warme/ademende functie

Met hardlopen ren je jezelf snel warm, alleen je vingers willen wel een koud blijven. Dit komt mede doordat je via je vingers het snelste warmte verliest. Dunne hardloophandschoenen houden je vingers warm en voeren zweet sneller af zonder af te doen aan het ademende vermogen (Motion Dry-technologie).

Voetbalhandschoenen tegen kou

Tijdens koude dagen is voetballen soms geen pretje. Bovendien is het niet goed voor je concentratie. Met voetbalhandschoenen blijven je handen goed warm tijdens een wedstrijd of training. Door de pvc nopjes - wat voor anti-slip zorgt - kan je ook nog eens een voetbal normaal ingooien.

Golfhandschoenen bieden meer comfort

Een golf handschoen is gemaakt van leer of een syntetische stof. Een golf handschoen gebruik je om meer grip op je golfclub te hebben. Zonder handschoen glijdt je golfclub veel makkelijker uit je handen en krijg je snel blaren. Daarnaast is de kans veel groter dat je harder gaat knijpen in je grip. Harder knijpen is nooit goed.

Fietshandschoenen met bescherming en grip

Wanneer je fietshandschoenen draagt, merk je dat je handen en polsen goed beschermd zijn. Ook zorgen de fietshandschoenen ervoor dat je voldoende grip hebt. Voor de winterperiode zijn er speciale fietshandschoenen die je handen warm houden. Er zijn ook fietshandschoenen voor wielrenners en mountainbikers (MTB).

Keepershandschoenen hebben extra veel grip

Keepershandschoenen zijn speciale handschoenen voor een doelman (keeper). De keepershandschoenen zijn voorzien van een stroeve dempende schuimlaag van latex. Hierdoor heeft de doelman extra grip op de bal en is hij beter in staat de bal te vangen. Daarbij zorgt de schuimlaag ook voor demping.

Bokshandschoenen bieden bescherming tegen blessures

Bokshandschoenen zijn handschoenen die worden gedragen bij het uitoefenen van de bokssport. Bij het boksen krijgen de handen en polsen veel te verduren. Om te zorgen dat je blessurevrij kan genieten van al deze trainingsvormen is het belangrijk om de handen en polsen extra te verstevigen. Dit kan middels goede bokshandschoenen met logo.

Fitness handschoenen bevorderen sportprestaties

Fitnesshandschoenen geven meer grip, zeker bij zware gewichten en ze bieden bescherming tegen overmatige eeltvorming en blaren. Bovendien geven sommige fitness handschoenen ook extra stevigheid bij de polsen. En wat te denken van hygiëne. Zorg er wel voor dat je de goede maat handschoenen koopt, anders doen ze meer kwaad dan goed.

Honkbalhandschoenen met grip en bescherming

Een honkbalhandschoen maakt het mogelijk om de hard bal te vangen zonder dat dit pijn doet aan de handen. Er zijn linkshandige en rechtshandige handschoenen. Men draagt de handschoen aan de 'slechte' hand om met de 'goede' hand te kunnen werpen. Een handschoen voor een rechtshandige is dus linkshandig.

Ontvang snel en vrijblijvend een prijsopgave

Als je een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, dan vragen wij je het contactformulier in te vullen. Het formulier is bereikbaar via de groene button "prijs opvragen". Geef daar je wensen door, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal. Op basis van deze informatie berekenen wij de goedkoopst mogelijke prijs.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow