4.8 /5
van
24 reviews

OVENHANDSCHOENEN BEDRUKKEN

Goedkoopste ovenhandhandschoenen voor in de keuken

Op een veilige manier voedsel uit de oven halen, zonder de handen te beschadigen? JM Promotions is producent van de goedkoopste katoenen ovenhandschoenen met bedrukking. In onze collectie hebben wij ovenhandschoenen goedkoop bedrukt en ovenhandschoenen full colour bedrukt. Onze overhandschoenen hebben een standaard formaat van ongeveer 17 bij 25 centimeter en zijn te verkrijgen in iedere gewenste kleur. Wilt u ovenhandschoenen in een ander formaat, dan is dit tevens mogelijk.

Ovenhandschoenen bedrukken met logo?

Het is bij JM Promotions mogelijk om de ovenwanden te bedrukken met logo of tekst. Behalve fabrikant te zijn van de ovenwanden, zijn wij ook bedrukker van de wanden. Vandaar dat wij de ovenhandschoenen kunnen aanbieden tegen de laagste tarieven. Uw logo of afbeelding kan bedrukt worden met één kleur opdruk tot maximaal vier kleuren. Hoe minder kleuren opdruk u kiest, hoe goedkoper de ovenhandschoenen worden. Wilt u toch een afbeelding of logo bedrukken wat bestaat uit meerdere kleuren? Het is tevens mogelijk om de ovenhandschoenen te bedrukken in full colour. Onze ovenhandschoenen zijn al verkrijgbaar vanaf 250 stuks.


Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over onze ovenhandschoenen?

Wat voor ondernemingen kiezen voor overhandschoenen bedrukken?

Ovenhandschoen is een product wat in de keuken gebruikt wordt, vandaar dat het een zeer populair product is om te bedrukken voor meubelboulevards, keukenzetters en andere huishoudelijke gerelateerde bedrijven. Ook bedrijven die ovengerechten maken bedrukken veelal ovenhandschoenen. Wat is nu een mooiere vorm van reclame, dan dat gerechten gemaakt worden van uw merk en met ovenhandschoen met uw logo eruit gehaald worden. De ovenhandschoenen is een leuke ‘give away’ voor mensen die bijvoorbeeld net een nieuwe keuken gekocht hebben.

Hoe worden de ovenhandschoenen bedrukt?

Standaard worden de ovenhandschoenen op één positie bedrukt op de bovenkant van de handschoen. Het is echter ook mogelijk om de gehele handschoen te bedrukken met een logo of afbeelding. Dit kan in één tot en met vier kleuren of zelfs volledig in full colour. U kunt met het bedrukken van de ovenhandschoenen uw eigen unieke handschoen maken die nergens anders te vinden is.

ovenhandschoenen bedrukken

Heeft u nog andere vragen over onze ovenhandschoenen?

Zijn er nog vragen onbeantwoord voor u gebleven of wilt u meer over het bestelling proces weten? Blijf er niet lang over nadenken en neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk één op één een gesprek aangaan, dan zijn onze medewerkers ook te bereiken via de telefoon. Onze werknemers zullen er alles aan doen om al u vragen op een zo’n goed mogelijk manier te beantwoorden. U kunt JM Promotions op het volgende nummer bereiken, namelijk 023-230 2183.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!
ovenhandschoenen bedrukken