• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Latex handschoenen

Latex handschoenen voor eenmalig gebruik

Onze latex handschoenen of wegwerphandschoenen zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Ze worden gebruikt in in diverse branches, waaronder: cosmetica, kappers, manicure, pedicure, slagers, tandarts, laboratoria, voedingsindustrie en meer. De latex handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 7/S, 8/M en 10/L. Naast de kleuren wit en lichtblauw kunnen wij ze ook produceren in een speciale kleur. De disposable handschoenen worden groot verpakt in een doos.

Wit, zwart of speciale PMS kleur
Alle maten voor volwassenen
Bedrukking op de verpakking

Latex handschoenen bedrukken met logo

Het is mogelijk om de latex handschoenen met logo te bedrukken. In sommige branches is het vanuit veiligheidsoverwegingen ondenkbaar om met een bedrukte latex handschoen aan het werk te gaan. Daarvoor hebben wij een oplossing bedacht: het bedrukken van de doos waar de handschoenen in verpakt zitten. Als u er voor zorgt dat deze doos bedrukt is met uw logo, dan is dat toch een mooie kans om uw merk wat meer onder de aandacht te brengen?


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Wat is het verschil tussen de materialen van de bedrukte wegwerphandschoenen?

Latex handschoenen

De latex handschoenen worden gemaakt van een natuurlijk rubber materiaal. Dit materiaal biedt goede bescherming tegen een eventuele overdracht van virussen en bacteriën. De latex handschoenen hebben het voordeel dat ze flexibel zijn en comfortabel zitten. Het nadeel is dat personen met een latex allergie ze niet kunnen dragen. De handschoenen zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Let wel op dat ze tegen vet en olie niet bestand zijn.

Nitril handschoenen

De nytril handschoenen worden gemaakt van synthetisch rubber. Dit materiaal wordt veel gebruikt als alternatief voor het latex materiaal. Dit gebeurt als men een latex allergie heeft. Dit materiaal is daarbij ook sterker dan het latex materiaal, maar hierdoor ook gelijk wat duurder. Het voordeel is wel dat ze meer dan één keer gebruikt kunnen worden. Doordat het materiaal sterker is dan latex is het ook bestand tegen olie en vetten en tegen het spatten van bepaalde chemicaliën.

Vinyl handschoenen

Vynil is een pvc materiaal. Het is ten opzichte van latex en nitril de minst sterke in zijn soort. Dit materiaal handschoen kan wel gedragen worden door mensen met een latex allergie. Net als de nitril handschoenen zijn de vinyl handschoenen bestand tegen olie en vet. Daarbij zijn ze ook bestand tegen zuren en basen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor wegwerphandschoenen

Heb je na het lezen van de tekst interesse gekregen in goedkope wegwerp handschoenen met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug