• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

Handschoenen bedrukken

Goedkope handschoenen in alle soorten en maten

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope handschoenen met logo. De meeste verkochte handschoenen zijn onze touchscreen handschoenen. Naast het assortiment aan warme winterhandschoenen hebben wij ook nog andere soorten handschoenen: van werkhandschoenen tot tuinhandschoenen en van veiligheidshandschoenen tot sporthandschoenen. De handschoenen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en maat. Wij kunnen de handschoenen bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Wat voor soort handschoen wilt u laten bedrukken?

Als u nog geen keuze hebt kunnen maken uit de verschillende handschoenen, dan gaan wij u helpen aan de hand van een stappenplan. Volg onderstaande stappen om tot de juiste keuze te komen.

Stap 1. Waar gaat u de handschoenen voor gebruiken?

Bij ons kunt u kiezen uit vele soorten handschoenen. De goedkope handschoenen kunnen verdeelt worden in 4 categorieën: winterhandschoenen, sporthandschoenen, werkhandschoenen en veiligheidshandschoenen. De keuze is afhankelijk waar u de handschoenen voor wilt (laten) gebruiken.

handschoenen in de sneeuw
Categorie: winterhandschoenen

Bent u op zoek naar handschoenen die de handen warm houden, dan kiest u voor een van onze winterhandschoenen. Naast de populaire touchscreen handschoenen verkopen wij o.a. fleece handschoenen, gebreide handschoenen van wol en nog vele andere soorten.

werkhandschoenen bedrukken
Categorie: werkhandschoenen

Onze werkhandschoenen beschermen de handen tijdens uiteenlopende werkzaamheden. Meest verkocht zijn de stevige handschoenen van leder en werkhandschoenen met grip. Daarnaast hebben wij nog vele andere soorten werkhandschoenen.

sporthandschoenen bedrukken
Categorie: sporthandschoenen

Om goed te kunnen sporten kun je overwegen om sporthandschoenen te gebruiken. Voor krachttraining zijn fitness handschoenen zeer handig omdat ze extra grip geven en blaren voorkomen. Ook voor fietsen en vechtsporten zijn handschoenen belangrijk.

Stap 2. Wilt u een speciale afwerking?

De meeste handschoenen uit ons assortiment kunnen gebruikt worden voor verschillende werkzaamheden en doeleinden. Sommige handschoenen onderscheiden zich – wat betreft de speciale afwerking - van de rest. Naast de populaire touchscreen handschoenen zijn er ook handschoenen met extra grip, waterdichte handschoenen en handschoenen met bescherming tegen hitte of snijden.

  • handschoenen met touchscreen Touchscreen
  • handschoenen met grip Extra grip
  • handschoenen waterdicht Waterdicht
  • handschoenen met bescherming Bescherming

Stap 3. Welke maat handschoenen wenst u?

Onze handschoenen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maat. Naast de volwassen maten voor mannen en vrouwen, hebben wij ook kinderhandschoenen in kleine maten. Om te weten welke maat handschoen je nodig hebt kun je deze tabel handig gebruiken.

Maat Mannen (cm) Vrouwen (cm)
7/S 20 cm 16,5 cm
8/M 23 cm 18 cm
9/L 25 cm 19 cm
10/XL 28 cm 20 cm
11/XXL 30 cm 23 cm

handschoenen meten

Je pakt een meetlint of een rolmaat en draait deze om de hand over de knokkels om te zien hoeveel centimeter de omtrek is van de hand. Aan de hand van de centimeters kun je in de tabel aflezen welke maat handschoen je hebt. Deze tabel is een indicatie, dit kan per soort of model verschillen.

Stap 4. Hoe wilt u de handschoenen laten bedrukken?

Al onze handschoenen kunnen bedrukt worden met een logo, tekst, afbeelding of andere gewenste opdruk. De positie van de opdruk is afhankelijk van het soort handschoen dat u wilt, maar plaatsen wij gebruikelijk op de bovenkant van de hand zodat deze goed zichtbaar is. De meest voorkomende bedrukkingstechnieken zijn:

handschoenen goedkoop bedrukken
Optie 1. Printen op posities naar keuze

De meeste handschoenen bedrukken wij door middel van een print. Printen is een ideale methode om in het groot te bedrukken op een relatief gelijke ondergrond. Wij kunnen goedkoop printen in enkele kleuren, maar ook full colour bij veel kleuren.

handschoenen goedkoop bedrukken
Optie 2. Bedrukt label aanbrengen

Op vrijwel alle goedkope handschoenen kan een label worden aangebracht. Wij bedrukken dan eerst het label met een stukje tekst of logo. Vervolgens word het bedrukte label aan de handschoen vast genaaid.

handschoenen goedkoop bedrukken
Optie 3. Borduren bovenop de handschoen

Het is bij veel handschoenen ook mogelijk om de opdruk te borduren. De opdruk wordt als het ware door de handschoen geweven zodat deze er niet snel afslijt. Een geborduurde handschoen geeft een luxe uitstraling, maar leent zich het beste voor bedrukkingen met slechts een paar kleuren.

handschoenen goedkoop bedrukken
Optie 4. Volledig rondom bedrukken in full colour

Als handschoenen fabrikant kunnen wij sommige handschoenen volledig rondom bedrukken in full colour. Naast effen kleur handschoenen kiezen bedrijven vaak voor handschoenen met een patroontje of motiefje dat goed bij de eigen organisatie past.

Ga naar de bovenkant van deze pagina en kies de handschoen waar u alle bedrukkingsmogelijkheden van wilt weten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow