Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Handschoenen bedrukken

Goedkope handschoenen met logo in alle soorten en maten

Bij JM Promotions bent je aan het juiste adres voor goedkope handschoenen met logo. De meeste verkochte handschoenen zijn onze touchscreen handschoenen . Daarnaast hebben wij nog andere soorten handschoenen: van werkhandschoenen tot tuinhandschoenen en van veiligheidshandschoenen tot sporthandschoenen . De handschoenen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en maat (ook mix van maten). Wij kunnen de handschoenen bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk. Bedrukte handschoenen zijn populair als promotiemateriaal.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Handschoenen laten bedrukken in enkele stappen

Als u nog geen keuze hebt kunnen maken uit de verschillende handschoenen, dan gaan wij u helpen aan de hand van een stappenplan. Volg onderstaande stappen om tot de juiste keuze te komen.

Stap 1. Waar gaat u de handschoenen voor gebruiken?

Bij ons kunt u kiezen uit vele soorten handschoenen. De goedkope handschoenen kunnen verdeelt worden in 4 categorieën: winterhandschoenen, sporthandschoenen, werkhandschoenen en veiligheidshandschoenen. De keuze is afhankelijk waar u de handschoenen voor wilt (laten) gebruiken.

warme handschoenen in de sneeuw
Categorie: winterhandschoenen

Bent u op zoek naar handschoenen die de handen warm houden, dan kiest u voor een van onze winterhandschoenen. Naast de populaire touchscreen handschoenen verkopen wij o.a. fleece handschoenen, gebreide handschoenen van wol en nog vele andere soorten.

stevigewerkhandschoenen bedrukken
Categorie: werkhandschoenen

Onze werkhandschoenen beschermen de handen tijdens uiteenlopende werkzaamheden. Meest verkocht zijn de stevige handschoenen van leder en werkhandschoenen met grip. Daarnaast hebben wij nog vele andere soorten werkhandschoenen.

sporthandschoenen bedrukken
Categorie: sporthandschoenen

Om goed te kunnen sporten kun je overwegen om sporthandschoenen te gebruiken. Voor krachttraining zijn fitness handschoenen zeer handig omdat ze extra grip geven en blaren voorkomen. Ook voor fietsen en vechtsporten zijn handschoenen belangrijk.

Stap 2. Wilt u een speciale afwerking?

De meeste handschoenen uit ons assortiment kunnen gebruikt worden voor verschillende werkzaamheden en doeleinden. Sommige handschoenen onderscheiden zich – wat betreft de speciale afwerking - van de rest. Naast de populaire touchscreen handschoenen zijn er ook handschoenen met extra grip, waterdichte handschoenen en handschoenen met bescherming tegen hitte of snijden.

 • handschoenen met touchscreen
  Touchscreen
 • handschoenen met grip
  Extra grip
 • handschoenen waterdicht
  Waterdicht
 • handschoenen met bescherming
  Bescherming

Stap 3. Welke maat handschoenen wenst u?

Onze handschoenen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maat. Naast de volwassen maten voor mannen en vrouwen, hebben wij ook kinderhandschoenen in kleine maten. Om te weten welke maat handschoen je nodig hebt kun je deze tabel handig gebruiken.

Maat Mannen (cm) Vrouwen (cm)
7/S 20 cm 16,5 cm
8/M 23 cm 18 cm
9/L 25 cm 19 cm
10/XL 28 cm 20 cm
11/XXL 30 cm 23 cm
handschoenen meten

Je pakt een meetlint of een rolmaat en draait deze om de hand over de knokkels om te zien hoeveel centimeter de omtrek is van de hand. Aan de hand van de centimeters kun je in de tabel aflezen welke maat handschoen je hebt. Deze tabel is een indicatie, dit kan per soort of model verschillen.

Stap 4. Hoe wilt u de handschoenen laten bedrukken?

Al onze handschoenen kunnen bedrukt worden met een logo, tekst, afbeelding of andere gewenste opdruk. De positie van de opdruk is afhankelijk van het soort handschoen dat u wilt, maar plaatsen wij gebruikelijk op de bovenkant van de hand zodat deze goed zichtbaar is. De meest voorkomende bedrukkingstechnieken zijn:

handschoenen goedkoop bedrukken
Optie 1. Printen op posities naar keuze

De meeste handschoenen bedrukken wij door middel van een print. Printen is een ideale methode om in het groot te bedrukken op een relatief gelijke ondergrond. Wij kunnen goedkoop printen in enkele kleuren, maar ook full colour bij veel kleuren.

handschoenen goedkoop bedrukken
Optie 2. Bedrukt label aanbrengen

Op vrijwel alle goedkope handschoenen kan een label worden aangebracht. Wij bedrukken dan eerst het label met een stukje tekst of logo. Vervolgens word het bedrukte label aan de handschoen vast genaaid.

handschoenen goedkoop bedrukken
Optie 3. Borduren bovenop de handschoen

Het is bij veel handschoenen ook mogelijk om de opdruk te borduren. De opdruk wordt als het ware door de handschoen geweven zodat deze er niet snel afslijt. Een geborduurde handschoen geeft een luxe uitstraling, maar leent zich het beste voor bedrukkingen met slechts een paar kleuren.

handschoenen goedkoop bedrukken
Optie 4. Volledig rondom bedrukken in full colour

Als handschoenen fabrikant kunnen wij sommige handschoenen volledig rondom bedrukken in full colour. Naast effen kleur handschoenen kiezen bedrijven vaak voor handschoenen met een patroontje of motiefje dat goed bij de eigen organisatie past.

Ga naar de bovenkant van deze pagina en kies de handschoen waar u alle bedrukkingsmogelijkheden van wilt weten.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor handschoenen met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope handschoenen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste handschoenen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug