• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 139 reviews

Handklappers bedrukken

Diverse kleuren handklappers met logo

Bent u op zoek naar sfeermakers of fanartikelen? Wij produceren goedkope handklappers die populair zijn bij supporters die sportwedstrijden of evenementen bezoeken. De handklappers zijn ongeveer 18x8x2cm en worden gemaakt van kunststof of plastic. Ons standaard handklapper heeft een wit handvat met gekleurde handjes. Populaire kleuren, zoals rood, wit en blauw, houden wij op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren. De minimale afname is 1.000 stuks.

Goedkope handklappers van kunststof/plastic
Standaard formaat van 18x8x2cm
Meer handklappers »

Laat uw handklapper op maat maken

Een grote handklapper of kleine handklapper behoort tot de mogelijkheden, want als fabrikant kunnen wij handklappers op maat maken. Dat biedt ook de mogelijkheid om de kleuren van de handjes en het handvat naar wens aan te passen. Net als alle andere producten uit ons assortiment, kunnen wij handklappers bedrukken met uw logo of tekst. Wij kunnen dit op het handvat of op de handjes bedrukken in full colour.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer bedrukte handklappers die zorgen voor sfeer

Tijdens sportevenement zorgen bedrukte handklappers voor een leuke sfeer in het stadium. Supporters maken lawaai met de handklappers door er mee te slaan of door het snel heen en weer te bewegen. De handklappers en handwaaiers worden ook wel lawaaimakers genoemd. Handklappers worden vaak bedrukt weggeven en ingezet als promotiemateriaal.

led verlichting handklappers bedrukken

Kunststof handklappers met LED lampjes

Ben je op zoek naar een leuke handklappertjes met verlichting? Dan zijn deze LED handklappers het helemaal. Ze zijn vergelijkbaar met onze normale handklappers, alleen dan voorzien van LED lampjes. Deze handklappers met verlichting zijn leuk voor evenementen in het donker.

Kartonnen klapwaaiers bedrukt met logo

Kartonnen klapwaaiers

Klapwaaiers zijn kartonnen feestartikelen, waarmee je lawaai kunt maken. De klapwaaiers hebben dus eigenlijk twee functies, lawaai maken en je hoofd koel houden. De bedrukte klapwaaiers zijn erg leuk om te gebruiken bij sport evenementen. We bedrukken de handklappers standaard in full colour aan weerskanten.

Eigen vorm handklappers met bedrukking

Eigen vorm handklappers

Naast de boven omschreven handklappers bieden wij ook handklappers aan die je een eigen vorm kan geven, zoals het voorbeeld hiernaast. Ook deze handklappers koop je met een bedrukking. Bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf, om weg te geven aan klanten als relatiegeschenk. Wil je de plastic handklappers in een andere vorm, zoals een voetbalshirt voor voetbalwedstrijden, dan is dat ook mogelijk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • glow in the dark stick bedrukt
  Glow in the dark sticks
 • consumptiemuntjes bedrukken met logo
  Consumptiemuntjes
 • cocktailshakers met logo bedrukt
  Cocktailshakers
scroll top arrow