• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Gummen bedrukken

Goedkope gummen met bedrijfslogo in full colour

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope gummen met uw opdruk. Wie schrijft met potlood, weet dat een foutje gemakkelijk weggeveegd kan worden door een gum. Een gum (meestal: gummetje en ook gom, vlakgom of stuf) is een hulpmiddel van rubber of kunststof om lijnen of teksten te verwijderen die met potlood of vulpotlood zijn gemaakt. Bij ons kunt u kiezen uit kleine gummetjes, grote gumblokken en potloden met gum. Gommen zijn onmisbaar voor thuis, op school of op je werk.

Kleine gummetjes
Grote gumblokken
Bekijk alle gummen »

Leuke gummen in eigen vorm

Naast de standaard gummen kunnen wij ook gummen op maat produceren. Ze zijn er in vele soorten en maten. Een klein en handzaam gummetje voor in je etui, of een grote gom voor grove fouten. Van eenvoudige witte gummen tot grappige gummetjes in leuke kleuren en speelse vormen. Het is ook mogelijk om de gummen in eigen vorm laten produceren, zoals in de vorm van een product dat symbool staat voor uw onderneming. Het is tevens mogelijk om uw huisstijlkleuren te laten terugkeren in de gum. Laat de gum bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en u heeft een uniek geschenk dat een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw relaties.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte gummen voor een onuitwisbare indruk

Iedereen maakt wel eens een foutje tijdens het tekenen of schrijven. De bedrukte gummen zijn ideaal geschikt om potloodlijnen snel en gemakkelijk uit te wissen. De gummen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo hebben wij gummen met puntenslijper, gummen met beschermhoesje, potlood met gum en gummen in verschillende vormen. De gummen zijn te bedrukken met gepersonaliseerde tekst of logo.

Kleine gummetjes

Kleine gummetjes

Ben je op zoek naar kleine gummetjes waarmee je grote oppervlaktes kunt uitwissen? Onze kleine vierkante gummetjes zijn 1,8 bij 1,8 centimeter en worden voorzien van een logo of tekst. Bedrukte potlood verwijderaars zijn een populair en functioneel promotieartikel. Ben je op zoek naar kleine gummetjes in een andere vorm of formaat? Laat het ons weten, wij bedrukken ook grotere gummen in verschillende vormen.

Rechthoekige gum bedrukt

Rechthoekige gum bedrukt

Ben je een fanatieke tekenaar? Dan zijn de rechthoekige gummen iets voor jou. De gum heeft de vorm van een rechthoek, ligt makkelijk tussen de vingers en gumt de kleinste hoekjes gemakkelijk weg. De gum heeft een afmeting van 6,5 x 2 x 1 cm.

Ronde gum met logo

Ronde gum met logo

Heb je een verkeerde lijn gezet in je tekening? Geen probleem, de ronde gum helpt je. De gum gumt gemakkelijk potloodlijnen uit en is ideaal om te gebruiken voor op school, thuis of op werk. De gum heeft een diameter van 5 centimeter en is 1 centimeter dik.

Gum met puntenslijper

Gum met puntenslijper

Een gum en puntenslijper in een. Zo heb je tijdens het tekenen altijd de mogelijkheid om potloodlijnen uit te wissen en om je potlood bij te scherpen met de puntenslijper. De bedrukte gum met puntenslijper personaliseer je met logo of tekst.

Gum met beschermhoes

Gum met beschermhoes

Ben je het zat om al die gumresten op je handen te hebben? Dan is de gum met bedrukte schermhoes echt iets voor jou! De beschermhoes ligt gemakkelijk in de hand waardoor je potloodlijnen gemakkelijk uitwist. De berschermhoes met gum met logo of tekst bedrukt worden.

bedrukt-potlood-met-gum

Potlood met gum

Ga aan de slag met het tekenen met de bedrukte potloden. Heb je een foutje gemaakt? Geen probleem! Het potlood heeft een gum aan de bovenkant waarmee je snel en gemakkelijk je fouten wist. Bedruk het potlood met gum met een logo of tekst voor optimale personalisering.

Leuke vorm gummen met bedrukking

Gummen in een leuke vorm

Ben je op zoek naar een gum met een leuke vorm? De gummen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Personaliseer de gum met een eigen logo of tekst. Neem bijvoorbeeld de afbeelding hiernaast! Leuk toch, met bedrukking?

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug