Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Goedkope golfballen

Goedkope golfballen in eigen kleur

Op zoek naar de goedkoopste golfballen met logo? Wij van JM Promotions zijn fabrikant van de goedkoopste golfballen met bedrukking. De goedkope golfballen worden het meest gebruikt als promotiemateriaal door bedrijven, daarom worden deze golfballen ook wel promotie golfballen genoemd. De goedkope witte golfballen kunnen gebruikt worden om te putten of om korte afstanden mee te slaan. Daarnaast worden onze goedkope gekleurde golfballen veelal gebruikt voor minigolf of midgetgolf. Onze goedkope golfballen met logo zijn al verkrijgbaar vanaf 1000 stuks.

Golfballen in eigen kleur
Golfballen goedkoop bedrukken

Golfballen goedkoop bedrukken met logo

Behalve dat wij fabrikant zijn van de goedkoopste golfballen zijn wij ook de bedrukker. Standaard worden onze witte golfballen en gekleurde golfballen bedrukt met een logo op één positie. Daarnaast zijn meerdere posities ook mogelijk. De bedrukking op de golfbal kan in één kleur gezet worden tot en met een gehele full colour opdruk van uw logo. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste drukoptie is ons advies om te kiezen voor een opdruk in één kleur en op één positie.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Heeft u nog vragen over de goedkoopst bedrukte golfballen?

Vraag 1. Hoelang gaat de promotie golfbal mee?

De promotiegolfballen kunt u vaak gebruiken bij normaal gebruik zonder dat u er problemen mee ondervindt. Met de promotie golfballen kan iets minder vaak mee geslagen worden vergeleken met de wedstrijd golfballen. De wedstrijdgolfballen zijn van de beste kwaliteit gemaakt en worden gebruikt bij vele professionele wedstrijden of competities.

Hoe is een golfbal opgebouwd?

Een golfbal bestaat uit delen/lagen. De golfbal heeft een kern met daar omheen meerdere lagen. De meeste standaard golfballen hebben één kern en één buiten laag. Dit wordt ook wel de two piece ball genoemd. De golfballen die wij in ons assortiment hebben zijn allemaal two piece golfballen. De verschillende soorten golfballen zijn ook allemaal van een ander soort materiaal gemaakt.

golfballen met logo goedkoop

Vraag 2. Wat voor bedrijven bestellen golfballen?

Golfballen bedrukken is echt een product wat voor een aantal ondernemingen bruikbaar is als gebruiksvoorwerp of promotiemateriaal. Deze bedrijven of verenigingen zijn gerelateerd aan de golfsport. Zij kiezen er dan ook vaak voor om bij ons verschillende soorten golfballen met bedrijfslogo te bedrukken. Een aantal voorbeelden van bedrijven en verenigingen die bij ons golfballen bedrukken zijn:

 • Sportwinkels
 • Golfbanen
 • Midgetgolfbanen
 • Golfkledingwinkels
 • Golfclubs

Voor alle soorten bedrijven hebben wij golfballen in onze collectie.

goedkope golfballen bedrukt

Vraag 3. Hoe verloopt het bestelproces van de goedkope golfballen?

Als u een keuze heeft gemaakt of u een witte of gekleurde golfbal wilt bedrukken met logo, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij willen graag een aantal dingen weten zodat uw bestelling goed afgerond kan worden. Wij willen van u de volgende informatie verkrijgen:

 • Hoeveel stuks golfballen
 • Het aantal kleuren opdruk en op hoeveel posities
 • De gewenste levertijd

Op basis van deze informatie kunnen wij een offerte opstellen voor u. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een digitale drukproef te laten ontwerpen van de golfballen met logo. Op deze digitale drukproef kunt u precies zien hoe de golfballen eruit gaan zien na bedrukking. Wanneer u akkoord bent gegaan met de digitale drukproef en de offerte zullen wij starten met de fabricage van de golfballen. Na fabricage zullen de golfballen naar u verzonden worden op uiterlijk de afgesproken levertijd.

gekleurde golfballen bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor golfballen met opdruk

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde golfballen met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug