• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

Golfballen bedrukken

Goedkope golfballen met logo voor ieder type speler

JM Promotions is specialist op het gebied van bedrukte golfballen. Als u een ervaren golfspeler bent en regelmatig wedstrijden speelt, dan adviseren wij onze wedstrijd golfballen te laten bedrukken. Deze wedstrijd golfballen kunnen wij tevens leveren in een goedkopere promotie kwaliteit. Goedkope promotie golfballen kunnen we zowel in het wit als in kleur leveren. De promotie golfballen zijn perfect geschikt voor het putten of om korte afstanden mee te slaan. Wanneer u op zoek bent naar golfballen die speciaal geschikt zijn om te oefenen op lange afstanden op de driving range, dan adviseren wij onze oefen golfballen. De golfballen kunnen verpakt worden in een geschenkverpakking. Wilt u een complete golfuitrusting? Dan hebben wij hier ook diverse accessoires voor, zoals: een golf marker, pitchfork, golfpotloodje etc.

Golfbal bedrukken met logo

Golfballen bedrukken met één kleur opdruk is de goedkoopste printoptie, daarbij kunnen we ook in meerdere kleuren de golfbal bedrukken of geheel in full colour. Als u de golfballen met logo in verpakking wilt, dan bieden wij u ook de mogelijkheid om de verpakking te bedrukken. De merkgolfballen bedrukken wij op de golfbal zelf op de andere zijde van waar het merk op de bal vermeld staat. De bedrukte merkgolfballen zijn verpakt in het doosje van het merk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over goedkope golfballen bedrukken?

Welke bedrukte golfballen moet ik kiezen/welke golfbal is het meest geschikt?

Wat voor soort golfbal u moet kiezen ligt aan de manier hoe u de golfballen wilt gaan gebruiken. Wanneer u kiest voor onze goedkope promotie golfballen kunt u deze gebruiken voor te putten en om korte afstanden mee te slaan. Daarnaast worden de promotie golfballen ook veelal gebruikt bij midgetgolf/minigolf. De driving range worden gebruikt door professionele en amateur golfers voor het oefenen van de slag. Deze golfballen komt u vaak tegen op de afslagplaats van een golfbaan. De driving range ballen zijn kwalitatief goede ballen waarmee wel tot 1200 keer mee geslagen kan worden. Als u de golfballen echt voor wedstrijden, toernooien of competities wilt gaan gebruiken is ons advies om te kiezen voor de wedstrijd golfballen. Golfballen laten bedrukken doen wij tegen de laagste tarieven.

Hoe golfballen bedrukken?

Al onze golfballen met opdruk kunnen bedrukt worden met een eigen logo of afbeelding. Zo heeft u de mogelijkheid om de golfballen met logo te bedrukken met één kleur opdruk tot en met vier kleuren. Hoe minder kleuren opdruk u kiest op de golfballen, hoe goedkoper de bedrukte golfballen worden. Daarnaast wanneer u een opdruk heeft wat uit meer dan vier kleuren bestaat of als het beschikt over een verloop van kleuren, is het mogelijk om een full colour opdruk te plaatsen op de golfballen. Golfballen full colour bedrukt is de meest complexe manier van bedrukken. Golfballen met bedrukking fabriceren wij tegen de snelste levertijden. Standaard worden de golfballen met tekst bedrukt op één zijde, echter kunt u ook beide zijde bedrukken van de golfbal of zelfs volledig rondom.

Welke kleuren hebben de golfballen met tekst?

Onze driving range en wedstrijdgolfballen hebben standaard de kleur wit. Onze goedkope golfballen bedrukt met logo, zijn behalve dat deze in het wit te verkrijgen zijn tevens in iedere gewenste kleur verkrijgbaar. Golfballen bedrukken doet u bij ons.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
golfballen
 • voetbal met logo
  Voetballen
 • stuiterballen met logo
  Stuiterballen
 • strandballen met logo
  Strandballen
 • bedrukte zonneschermen met logo
  Auto-zonneschermen
scroll top arrow