• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 202 reviews

Golfballen bedrukken

Goedkope golfballen met logo voor ieder type speler

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte golfballen. Meest verkocht zijn onze goedkope golfballen. Deze golfballen zijn perfect geschikt voor het putten of om korte afstanden mee te slaan. Daarnaast hebben wij ook wedstrijd golfballen, oefen golfballen en nog veel meer. Je kunt bij ons een kleine oplage golfballen laten bedrukken!

Golfballen laten bedrukken

Onze goedkope golfballen zijn standaard wit, maar het is ook mogelijk om deze golfballen in PMS kleur te leveren. Vervolgens kunnen wij de golfballen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. De bedrukking kan geplaatst worden in full colour. Wij kunnen de bedrukte golfballen in verpakking leveren, zodat deze extra leuk zijn om weg te geven als relatiegeschenk of promotiemateriaal.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over bedrukte golfballen

Vraag 1. Welke bedrukte golfballen past het beste bij mijn wensen?

Wat voor soort golfbal u moet kiezen ligt aan de manier hoe u de golfballen wilt gaan gebruiken. Wanneer u kiest voor onze goedkope promotie golfballen kunt u deze gebruiken voor te putten en om korte afstanden mee te slaan. Daarnaast worden de promotie golfballen ook veelal gebruikt bij midgetgolf/minigolf. De driving range worden gebruikt door professionele en amateur golfers voor het oefenen van de slag. Deze golfballen komt u vaak tegen op de afslagplaats van een golfbaan. De driving range ballen zijn kwalitatief goede ballen waarmee wel tot 1200 keer mee geslagen kan worden. Als u de golfballen echt voor wedstrijden, toernooien of competities wilt gaan gebruiken is ons advies om te kiezen voor de wedstrijd golfballen.

wedstrijdgolfballen bedrukken

Vraag 2. Welke kleuren hebben de golfballen met tekst?

Onze driving range en wedstrijdgolfballen hebben standaard de kleur wit. Onze goedkope golfballen bedrukt met logo, zijn behalve dat deze in het wit te verkrijgen zijn tevens in iedere gewenste kleur verkrijgbaar. Golfballen bedrukken doet u bij ons.

bedrukte golfballen

Vraag 3. Hoe worden golfballen bedrukt?

Al onze golfballen met opdruk kunnen bedrukt worden met een eigen logo of afbeelding. Zo heeft u de mogelijkheid om de golfballen met logo te bedrukken met één kleur opdruk tot en met vier kleuren. Hoe minder kleuren opdruk u kiest op de golfballen, hoe goedkoper de bedrukte golfballen worden. Daarnaast wanneer u een opdruk heeft wat uit meer dan vier kleuren bestaat of als het beschikt over een verloop van kleuren, is het mogelijk om een full colour opdruk te plaatsen op de golfballen.

golfballen met logo

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor golfballen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope golfballen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste golfballen met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug