Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Wijnglazen bedrukken

Bedrukte wijnglazen voor rode en witte wijn

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van wijnglazen. Je hebt de keuze uit goedkope wijnglazen en luxe wijnglazen van hoge kwaliteit hardglas. Daarnaast hebben wij kunststof wijnglazen die nagenoeg onbreekbaar zijn. Deze wijnglazen zijn perfect om rode wijn of witte wijn in te serveren en staan ook wel bekend als witte- en rodewijnglazen. Wij kunnen de wijnglazen bedrukken of wijnglazen graveren met een logo of naam. Deze bedrukte wijnglazen kunnen overal gebruikt worden, zoals bij een bar, restaurant, lounge, bruiloft of gewoon thuis!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Keuze uit diverse soorten wijnglazen met logo

Als je er zoveel mogelijk wilt hebben, dan kies je voor onze goedkope wijnglazen. Dit zijn klassieke wijnglazen op voet. Wil je dat de wijnglazen iets meer klasse en style uitstralen, overweeg dan de luxe wijnglazen met modern uiterlijk. Deze twee soorten wijnglazen worden gemaakt van hoge kwaliteit gehard glas. Daarnaast hebben we nagenoeg onbreekbare wijnglazen van kunststof. Deze zijn BPA-vrij, herbruikbaar en worden vaak ingezet op evenementen waar niet in glas geschonken mag worden. Je kunt alle wijnglazen laten bedrukken of graveren.

bedrukte wijnglazen voor witte en rode-wijn

Wijnglazen graveren of bedrukken

Deze wijnglazen kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Bij graveren maken wij gebruik van een imitatie ets, dat is een speciale techniek waarbij een opdruk wordt geplaatst met de luxe uitstraling van een gravering. Als je kiest voor een bedrukking, dan bestaat de kans dat deze opdruk er na wat bezoekjes aan de vaatwasmachine eraf slijt. Een bedrukking is wel goedkoper, maar een gravering blijft dus langer zichtbaar en straalt meer luxe uit.

elegante wijnglazen met logo

Gegraveerde wijnglazen voor in de horeca en thuis

Onze goedkope wijnglazen en luxe wijnglazen zijn geschikt voor het schenken van rode wijn, witte wijn en rose. Ze worden veel gebruikt in restaurants, bars, hotels en bedrijfskantines, maar ook gewoon thuis. De kunststof wijnglazen zijn bijna onbreekbaar en worden vaak gebruikt op festivals en bij evenementen, daar mag soms geen alcohol geschonken worden in glas. Je kunt de gegraveerde wijnglazen ook inzetten als relatiegeschenk voor je personeel of zakelijke klanten, bijvoorbeeld in aanloop naar de feestdagen of als onderdeel van een kerstpakket. Vergeet dan geen flesje wijn bij te voegen, want dan kunnen ze de bedrukte wijnglazen direct uitproberen.

goedkope wijnglazen met logo

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van wijnglazen met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het soort en de bedrukking, door te geven bij je aanvraag. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor wijnglazen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug