Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Champagneglazen bedrukken

Bedrukte champagneglazen met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte champagneglazen. Wij bieden namelijk diverse soorten bedrukte champagneglazen. Meest verkocht zijn onze Reuben champagneglazen en de Ocean champagneglazen, dit zijn bedrukte champagneglazen in een standaard vorm. Daarnaast wordt er ook veel gekozen voor de Tess champagneglazen, deze champagneglazen hebben een prachtige champagnecoupe. De bedrukte champagneglazen worden gemaakt van hoge kwaliteit gehard glas. Je kunt de champagneglazen bedrukken of graveren met een ontwerp naar keuze. Bedrukte champagneglazen zie je vaak terug bij restaurants, trouwerijen en andere gelegenheden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gepersonaliseerde champagneglazen

Wij kunnen champagneglazen op verschillende manieren personaliseren zodat ze volledig naar wens zijn. Allereerst kun je kiezen voor het model champagneglas naar keuze. We beschikken over verschillende vormen zoals: champagne flûtes, champagne coupes en champagne tulpglazen. Vervolgens bepaal je de druktechniek, hierbij kun je kiezen voor een full colour bedrukking of een subtiele bedrukking in slechts één kleur. Tot slot moet de keuze gemaakt betreft de bedrukking, zo kun je de champagneglazen personaliseren met logo, tekst of een volledig eigen ontwerp.

gepersonaliseerde champagneglazen

Champagneglazen laten bedrukken of graveren

Je kunt onze champagneglazen laten bedrukken door te kiezen voor één van onze druktechnieken. Een bedrukking met een opdruk is het goedkoopste, het voordeel is dat je kunt kiezen voor een gedetailleerd ontwerp met veel kleuren, echter is deze techniek niet slijtvast en kan het in de loop van tijd wat gaan vervagen. Een andere mogelijkheid is de champagneglazen graveren door gebruik te maken van een lasergravure. Dit is een druktechniek met een hogere prijs maar dit geeft wel een luxueuze uitstraling aan het champagneglas. Op de plek van de plek blijft een mat witte gravure achter. Deze gravure is tevens ook slijtvast.

champagneglazen laten bedrukken

Champagneglazen met logo, tekst of eigen ontwerp

Na het kiezen van de druktechniek moet ook het ontwerp van de bedrukking nog worden bepaald. Afhankelijk van de bedrukkingstechniek zijn er heel veel mogelijkheden. De meeste klanten kiezen voor champagneglazen met logo voor bijvoorbeeld een restaurant, brouwerij of vereniging. Ook wordt er veel gekozen voor een bedrukking met een tekst zoals met een bedrukking van een slogan. Tot slot kun je er ook nog voor kiezen om de champagneglazen te bedrukken met een eigen ontwerp met bijvoorbeeld een foto of patroon. We kunnen de champagneglazen nagenoeg volledig rondom bedrukken.

champagneglazen met logo

Kleine oplage champagneglazen bedrukken

Ben je geïnteresseerd in kleine oplage champagneglazen bedrukken? Dat kan, bij ons kun je namelijk kleine en grote oplage champagneglazen bedrukken. Klik op de onderstaande button om vrijblijvend een prijsopgave te ontvangen. Vergeet niet je wensen door te geven zoals het soort champagneglas, de bedrukkingswensen en de oplage. Op basis van deze informatie kunnen wij je voorzien van een vrijblijvende prijsopgave.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug