Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Bierglazen bedrukken

Bedrukte bierglazen met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van bierglazen. Je hebt de keuze uit vele soorten bierglazen. De meest verkochte bierglazen zijn de vaasjes en de fluitjes. Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten speciaalbierglazen, zoals de trappist, sommelier en bierglazen op voet. Tot slot hebben we ook nog de grote bierpullen, die vaak worden gebruikt bij oktoberfeesten en evenementen. Deze bierglazen worden gemaakt van hoge kwaliteit gehard glas. Je kunt de bierglazen bedrukken of bierglazen graveren met een logo of naam. Deze bedrukte bierglazen zien we vaak terug bij brouwerijen, bierproeverijen, kroegen, studentenverenigingen, restaurants, bruiloften of gewoon bij de mensen thuis!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Soorten bierglazen met logo

Bij ons heb je de keuze uit vele soorten bierglazen. De klassieke bierglazen, zoals de vaasjes en fluitjes, worden het meest verkocht. Daarnaast zijn speciaalbier glazen ook populair geworden de afgelopen jaren. Voor wie, welke bierglazen geschikt zijn, is puur afhankelijk van het doel waarvoor je ze wilt gaan gebruiken. Als je bijvoorbeeld speciaalbieren produceert, dan is het leuk om je eigen speciaalbierglazen weg te geven of te verkopen. De glazen bierpullen zijn weer leuk voor evenementen met in het middelpunt bier, zoals de oktoberfesten. Je kunt bierglazen laten bedrukken met een logo.

bedrukte bierglazen voor speciaalbier

Bierglazen bedrukken of bierglazen graveren

Je kunt de bierglazen laten bedrukken of bierglazen laten graveren met een logo, stukje tekst of naam. Een bedrukking is het goedkoopste, maar de kans bestaat dat de opdruk er snel af slijt als de bedrukte bierglazen in de vaatwasmachine gestopt worden. Een gravering is iets duurder, maar is wel slijtvast waardoor reclame langer zichtbaar blijft en geeft de gegraveerde bierglazen een luxe uitstraling. Als je budget het toelaat, laat dan bierglazen graveren.

bierglazen graveren

Speciaalbierglazen bedrukken

De afgelopen jaren hebben de speciaalbieren aan populariteit gewonnen. Dat betekent automatisch dat er ook meer vraag is naar speciaalbierglazen, want bij een lekker speciaalbiertje hoort natuurlijk een mooi glas voor de optimale smaakbeleving. Bij ons heb je de keuze uit de volgende speciaalbierglazen: trappist, sommelier en glazen op voet. Je kunt deze speciaalbierglazen laten bedrukken of graveren met een logo of naam. Deze bedrukte speciaalbierglazen worden gebruikt als proefglazen bij bierproeverijen of bij het serveren van een speciaalbiertje in een kroeg.

speciaalbierglazen bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van bierglazen met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het soort en de bedrukking, door te geven bij je aanvraag. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bierglazen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug