Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Bierglazen bedrukken

Bierglazen bedrukken met logo of eigen ontwerp

Heb je interesse in bierglazen bedrukken? Dan ben je bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende soorten bierglazen. De meest verkochte bierglazen zijn de fluitjes en de vaasjes. Daarnaast hebben we ook verschillende bierglazen die worden gebruikt voor speciaalbieren zoals de craft bierglazen. Onze bierglazen worden gemaakt van hoge kwaliteit gehard glas. Je kunt de bierglazen bedrukken of graveren met een logo of ander ontwerp. We bedrukken vaak bierglazen voor brouwerijen, bierproeverijen, kroegen, studentenverenigingen, restaurants of bruiloften.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bierglas bedrukken

Bij ons heb je een uitgebreide keuze aan bierglazen. Zo kun je natuurlijk kiezen voor de klassieke modellen bierglazen, zoals de fluitjes en de vaasjes. Maar ook kun je kiezen voor verschillende modellen die voor speciaalbieren worden ingezet. Wij kunnen ieder bierglas bedrukken met een bedrukking naar keuze. Vaak wordt er gekozen voor een bedrukking met een logo.

bierglazen bedrukken

Bedrukte bierglazen met bedrukking of gravure

Wanneer gaat voor bedrukte glazen, kun je ook nog kiezen op welke manier je glazen bedrukt wilt hebben. Er zijn twee mogelijkheden, je kunt er namelijk voor kiezen om de bierglazen te laten bedrukken met een opdruk of om de bierglazen te voorzien van een gravure. Beide druktechnieken geven een ander resultaat. Wij vertellen je graag meer over de bedrukkingstechnieken.

bierglas laten bedrukken

Bierglas laten bedrukken

De meeste klanten kiezen ervoor om de bierglazen te laten bedrukken door middel van een transferdruk. Hierbij worden transfervellen voorzien van een zeefdruk met speciale keramische inkt. De bedrukte transfervellen worden op maat gesneden en handmatig aangebracht op de bierglazen. Vervolgens gaan ze de oven in en wordt de bedrukking ingebrand bij een temperatuur tussen de 500 tot 1300 °C. Dit resulteert in een vaatwasbestendige opdruk.

bierglazen graveren

Bierglazen graveren

Een luxere (en duurdere) optie is de bierglazen graveren. De bierglazen worden gegraveerd aan de hand van een lasergravure. Door gebruik te maken van een lasergravure kunnen we gedetailleerde ontwerpen met precisie aanbrengen op de bierglazen. Het resultaat is een mooie mat witte gravure. Het voordeel van bierglazen graveren is dat dit een permanent en slijtvast resultaat oplevert.

Bierglazen met logo, tekst of eigen ontwerp

Voor de bedrukking van de bierglazen zijn er eindeloze mogelijkheden betreft het ontwerp. Het meest wordt gekozen voor om de bierglazen met logo te bedrukken van bijvoorbeeld een restaurant, kroeg, vereniging of brouwerij. Maar ook is het mogelijk om de bierglazen te bedrukken met tekst of eigen ontwerp. De bierglazen worden vaak bedrukt op de hoogte van de CE maatstreep, zodat ieder biertje de juiste hoeveelheid heeft.

 • bierglazen met logo
  Bierglazen met logo
 • bierglazen met tekst
  Bierglazen met tekst
 • bierglazen met eigen ontwerp
  Bierglazen met eigen ontwerp

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bierglazen laten bedrukken

Heb je na het lezen van de bovenstaande informatie interesse gekregen in het laten bedrukken van bierglazen? Vraag dan via de onderstaande button vrijblijvend een offerte aan. Vergeet dan niet je wensen achter te laten zoals het soort bierglas, soort bedrukking en de oplage. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug