• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 139 reviews

Geduldspelletjes bedrukken

Kogelspelletjes of geduldspelletjes met balletje

Bij JM Promotions hebben wij ook leuke geduldspelletjes waarbij u het geduld van uw doelgroep, bezoekers of relaties op de proef kunt stellen. Met vaste hand en veel geduld zullen zij met een balletje een parcours afleggen om het doel te bereiken. Er zijn wel 24 verschillende spelletjes te spelen met de verschillende kubussen. De meeste zijn ongeveer 4x4x4cm en worden daarom mini kubusjes genoemd. Vanaf 500 stuks leveren wij al bedrukte geduldspelletjes.

Kubus met kogeltje
Meer geduldspelletjes>

Bedrukte geduldspelletjes

Als u de geduldspelletjes gaat inzetten als give-away of relatiegeschenk, dan adviseren wij u op de spelletjes te laten bedrukken. Wij kunnen de alle zijden van de kubus bedrukken met logo, tekst of andere opdruk. Deze bedrukking zorgt voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Bedrukte geduldspelletjes gaan van hand tot hand waardoor een logo of reclametekst de nodige aandacht krijgt en naamsbekendheid zal vergroten. Alle geduldspelletjes zijn ook onbedrukt te bestellen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Test je geduld met de leuke geduldspelletjes

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een spelletje? Met ons aanbod aan spelletjes kan je je geduld testen. Wij hebben verschillende geduldspelletjes om je hersenen te testen. Wij kunnen de goedkope geduldspelletjes bedrukken met je logo, tekst of andere opdruk!

Metalen geduldspelletjes met bedrukking

Metalen geduldspelletjes in jute zakje

Test je intelligentie met dit metalen geduldspelletje. Met de 4 losse onderdelen laat je je hersenen kraken. Probeer de ijzeren onderdelen uit elkaar te halen zonder deze te verbuigen. Hoe doe je dit? Haal je handen uit de mouwen en laat je hersenen het denkwerk doen! Je kunt het metalen geduldspelletje laten bedrukken op het jute zakje.

Metalen geduldspelletjes met bedrukking

Horloge met geduldspelletje

Een horloge en spelletje in één. Met dit kunststof horloge kom je altijd en overal op tijd en kun je onderweg ook nog eens je geduld testen door alle balletjes in het gaatje te krijgen. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn leuk voor jongens en meisjes. De bedrukte geduldspelletjes met horloge zijn leuk om weg te geven.

Geduldspel in een kubus met logo

Geduldspel in een kubus

Test je behendigheid met het geduldspel in een kubus. Iedere kubus heeft een verschillende moeilijkheidsgraad. Probeer alle balletjes in het gaatje te krijgen door de kubus verschillende richtingen op te laten bewegen. Het formaat van de kubus geduldspelletjes is 4x4x4cm. Heb jij genoeg geduld om de balletjes op de juiste plek te krijgen?


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • linialen met logo
  Linialen
 • potloden met logo
  Potloden
 • puntenslijpers met logo
  Puntenslijpers
scroll top arrow