Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Fruitdoosjes bedrukken

Bedrukte fruitdoosjes houden fruit langer vers

Met bedrukte fruitdoosjes neem je zonder problemen appels, peren, bananen, druiven, aardbeien of andere soorten fruit mee. Deze snackdoosjes en fruitbakjes zorgen ervoor dat het fruit langer vers blijft. Daarmee zijn bruine plekken op een banaan of gebutste appels verleden tijd. Je hebt de keuze uit goedkope fruitdoosjes, bananendoosjes en appeldoosjes. Onze fruitdoosjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, ook in een speciale PMS kleur. Je kunt de fruitdoosjes laten bedrukken met een logo. Deze bedrukte fruitdoosjes zijn handig voor onderweg, tijdens de lunch of om mee te nemen naar werk of school.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer bedrukte snackdoosjes en fruitdoosjes

Met de snackdoosjes en fruitdoosjes uit ons assortiment hoef je je niet meer druk te maken om bijvoorbeeld een platgedrukte banaan of een ingedeukte appel. De doosjes hebben de vorm van het fruit en zijn gemaakt van plastic. De doosjes zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn bovendien te personaliseren met een eigen logo en/of tekst.

knoflook / ui bakjes

Knoflook en uien bakjes

In de keuken houd je vaak kleine stukjes knoflook of ui over. Klanten en relaties kunnen deze stukjes handig opbergen in de knoflook en ui bewaardoosjes. Daarnaast zorgen de doosjes ervoor dat de stinkende geuren niet worden verspreid. De doosjes zijn gemaakt van plastic en daarom makkelijk schoon te maken na gebruik. Laat de knoflook en uien bakjes bedrukken met tekst of logo. De doosjes hebben het formaat van 105 x 105 x 100 mm.

tomaten fruitbakjes

Tomaten fruitbakjes

De fruitbakjes in onze uitgebreide collectie zijn erg populair, waaronder ook de tomaten doosjes. Dankzij het formaat van 100 bij 100 x 90 mm kunnen klanten en relaties tomaten gemakkelijk opbergen. De fruit bakjes in de vorm van een tomaat zijn gemaakt van plastic en zijn te personaliseren met een bedrukking. De tomaten doosjes zijn ook gemakkelijk om mee te nemen naar school of werk en zorgen ervoor dat de tomaat intact blijft.

paprika doosjes

Paprika doosjes

Een fruitbakje in de vorm van een paprika. Met de goedkope paprika box bedrukt met tekst of logo blijven paprika's vers. De paprika doosjes hebben een afmeting van 95 x 95 x 115 mm en zijn gemaakt van plastic. De bakjes in de vorm van een paprika zijn in de keuken handig te gebruiken, of om mee te nemen naar school of werk.

citroen bakjes

Citroen bakjes

Met een afmeting van 85 x 85 x 105 mm kun je iedere citroen veilig opbergen. Of je de citroen al gesneden heb of niet, in het plastic fruitbakje met bedrukking blijft de citroen vers. De citroenbakjes zijn na gebruik gemakkelijk schoon te maken. Wij bedrukken de citroen fruitbakjes met een gepersonaliseerde tekst of logo, zo worden klanten en relaties altijd herinnerd aan jouw bedrijf of organisatie.


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Fruitdoosjes met logo in enkele stappen

Stap 1. Soort fruitdoosjes

In onze collectie fruitdoosjes vind je bewaardoosjes voor alle soorten fruit. De meest verkochte fruitdoosjes zijn de goedkope fruitdoosjes. In deze handige compacte bewaardoosjes kun je kleine stukjes fruit of gesneden fruit overal mee naar toe nemen. Ook hebben we bewaardoosjes voor specifieke soorten fruit. Bijvoorbeeld de bananenbox of appeldoosjes. Voor ieder fruitsoort hebben we geschikte fruitdoosjes.

Stap 2. Fruitdoosjes in iedere kleur

Bij ons zijn de fruitdoosjes verkrijgbaar in iedere kleur. Zo kunnen we de fruitdoosjes bijvoorbeeld bestellen in een standaardkleur, of in de kleur van je huisstijl. Klanten kiezen vaak voor de standaardkleur van het fruitsoort. In het onderstaande overzicht staan de populairste kleuren weergegeven.

 • witte fruitdoosjes bedrukken
  Witte fruitdoosjes
 • roze fruitdoosjes bedrukken
  Roze fruitdoosjes
 • groene fruitdoosjes bedrukken
  Groene fruitdoosjes
 • gele fruitdoosjes bedrukken
  Gele fruitdoosjes

Stap 3. Fruitdoosjes bedrukken

Heb je het soort fruitdoosjes en bijpassende kleur gekozen? Dan gaan we verder met het bedrukken van de fruitdoosjes. We kunnen de fruitdoosjes personaliseren met een tekst en/of logo. We kunnen de fruitdoosjes op één of meerdere posities bedrukken. Bijvoorbeeld op het deksel, of zijkant van de fruitdoosjes. Klanten laten de fruitdoosjes vaak bedrukken met bedrijfslogo, om weg te geven als promotiemateriaal.

 • goedkope fruitdoosjes
 • bananendoosjes
 • appeldoosjes
 • citroendoosjes

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope fruitdoosjes met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope fruitdoosjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals kleur en opdruk, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste fruitdoosjes met logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug