4.7 /5
van
132 reviews

Fruitdoosjes bedrukken

Fruitdoosjes met naam

Bent u op zoek naar goedkope fruitdoosjes? Wij hebben fruitdoosjes voor alle soorten fruit. Onze fruitdozen of fruitboxen zorgen ervoor dat fruit, zoals appels, peren, bananen, sinaasappels, mandarijnen, druiven en aardbeien langer vers blijven. Tevens beschermt het doosjes het fruit tegen beursplekken. De fruitdoosjes zijn gemaakt van kunststof of plastic en beschikbaar in verschillende basiskleuren, waaronder rood, oranje, blauw, groen en wit. Laat de fruitdoosjes bedrukken met logo en u heeft een leuke geschenk voor uw relatie. Handig voor onderweg, de lunch of om mee te nemen naar het sporten.

Fruitdoosjes voor alle soorten fruit
Appeldoosjes
Bananendoosjes
Sinaasappeldoosjes
Meer fruitdoosjes »

Op maat gemaakte fruitdoosjes en fruitboxen

Als fabrikant van de fruitdoosjes bieden wij u de mogelijkheid om een fruitdoosje op maat te laten maken. U kunt verschillende onderdelen van de fruitdoosjes customizen, zoals de kleur, formaat en opdruk. Naast de populaire kleuren kunnen wij de fruitdoosjes produceren in iedere gewenste kleur. Wilt u graag een fruitdoosje met meer inhoud? Dan produceren wij grotere fruitdoosjes in de door u opgegeven formaten. Leuk voor de grotere eters of als u samen onderweg bent. De bedrukking op onze doosjes kan in enkele kleuren, maar ook full-colour!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer bedrukte fruitdoosjes en snackdoosjes

Met de snackdoosjes en fruitdoosjes uit ons assortiment hoef je je niet meer druk te maken om bijvoorbeeld een platgedrukte banaan of een ingedeukte appel. De doosjes hebben de vorm van het fruit en zijn gemaakt van plastic. De doosjes zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn bovendien te personaliseren met een eigen logo en/of tekst.

Doosje voor bananen met bedrukking

Doosje voor bananen

Wil je een fruitdoosje kopen in de vorm van een banaan? Met dit handige doosje wordt geen banaan met geplet. Welk merk je ook koopt, de banaan zal in 90% van de gevallen netjes in het doosje passen. Het fruitdoosje is daarnaast erg goedkoop en is te personaliseren met een eigen naam of tekst.

Fruitdoosje voor appels met gepersonaliseerde naam

Fruitdoosje voor appels

Nooit meer een ingedeukte appel, dat klinkt toch goed? De fruitdoosjes in de vorm van een appel zijn gemaakt van plastic en zijn gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Bedruk het fruitdoosje met naam. Geschikt voor kinderen om mee te nemen naar school.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • biervilthouders met logo of tekst
    Biervilthouders
  • broodtrommel met logo of tekst
    Broodtrommels
  • bidons met logo of tekst
    Bidons
scroll top arrow