• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 186 reviews

Fruitdoosjes bedrukken

Fruitdoosjes met naam

Bent u op zoek naar goedkope fruitdoosjes? Wij hebben fruitdoosjes voor alle soorten fruit. Onze fruitdozen of fruitboxen zorgen ervoor dat fruit, zoals appels, peren, bananen, sinaasappels, mandarijnen, druiven en aardbeien langer vers blijven. Tevens beschermt het doosjes het fruit tegen beursplekken. De fruitdoosjes zijn gemaakt van kunststof of plastic en beschikbaar in verschillende basiskleuren, waaronder rood, oranje, blauw, groen en wit. Laat de fruitdoosjes bedrukken met logo en u heeft een leuke geschenk voor uw relatie. Handig voor onderweg, de lunch of om mee te nemen naar het sporten.

Fruitdoosjes voor alle soorten fruit
Appeldoosjes
Bananendoosjes
Sinaasappeldoosjes
Bekijk alle fruitdoosjes »

Op maat gemaakte fruitdoosjes en fruitboxen

Als fabrikant van de fruitdoosjes bieden wij u de mogelijkheid om een fruitdoosje op maat te laten maken. U kunt verschillende onderdelen van de fruitdoosjes customizen, zoals de kleur, formaat en opdruk. Naast de populaire kleuren kunnen wij de fruitdoosjes produceren in iedere gewenste kleur. Wilt u graag een fruitdoosje met meer inhoud? Dan produceren wij grotere fruitdoosjes in de door u opgegeven formaten. Leuk voor de grotere eters of als u samen onderweg bent. De bedrukking op onze doosjes kan in enkele kleuren, maar ook full-colour!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer bedrukte fruitdoosjes en snackdoosjes

Met de snackdoosjes en fruitdoosjes uit ons assortiment hoef je je niet meer druk te maken om bijvoorbeeld een platgedrukte banaan of een ingedeukte appel. De doosjes hebben de vorm van het fruit en zijn gemaakt van plastic. De doosjes zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn bovendien te personaliseren met een eigen logo en/of tekst.

Doosje voor bananen met bedrukking

Doosje voor bananen

Wil je een fruitdoosje kopen in de vorm van een banaan? Met dit handige doosje wordt geen banaan met geplet. Welk merk je ook koopt, de banaan zal in 90% van de gevallen netjes in het doosje passen. Het fruitdoosje is daarnaast goedkoop en is te personaliseren met een eigen naam of tekst.

Fruitdoosje voor appels met gepersonaliseerde naam

Fruitdoosje voor appels

Nooit meer een ingedeukte appel, dat klinkt toch goed? De fruitdoosjes in de vorm van een appel zijn gemaakt van plastic en zijn gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Bedruk het fruitdoosje met naam. Geschikt voor kinderen om mee te nemen naar school.

Knoflook / ui bakjes

Knoflook / ui bakjes

Heb je een stuk ui of knoflook over en kun je die nergens opbergen? Met onze opbergdoosjes voor knoflook en ui is dit probleem verholpen. Daarnaast zorgen de doosjes ervoor dat de stinkende geuren niet worden verspreidt. De doosjes zijn gemaakt van plastic en daarom makkelijk schoon te maken na gebruik. Laat de knoflook / ui bakjes bedrukken met tekst of logo. De doosjes hebben het formaat van 105 x 105 x 100 mm.

Tomaten fruitbakjes

Tomaten fruitbakjes

De fruitbakjes in onze uitgebreide collectie zijn erg populair, waaronder ook de tomaten doosjes. Dankzij het formaat van 100 bij 100 x 90 mm kun je iedere tomaat gemakkelijk opbergen. De fruit bakjes in de vorm van een tomaat zijn gemaakt van plastic en zijn te personaliseren met een bedrukking. De tomaten doosjes zijn ook gemakkelijk om mee te nemen naar school of werk en zorgen ervoor dat de tomaat intact blijft.

Paprika doosjes

Paprika doosjes

Een fruit bakje in de vorm van een paprika. Met de goedkope paprika box bedrukt met tekst of logo blijft de paprika vers. Het paprika doosje is 95 x 95 x 115 mm groot en is gemaakt van plastic. Het bakje in de vorm van een paprika is zowel in de keuken handig te gebruiken maar is ook handig om mee te nemen naar werk of school.

Citroen bakjes

Citroen bakjes

Met een afmeting van 85 x 85 x 105 mm kun je iedere citroen veilig opbergen. Of je de citroen al gesneden heb of niet, in het plastic fruitbakje met bedrukking blijft de citroen vers. Het bakje is na gebruik gemakkelijk schoon te maken. Wij bedrukken het citroen fruitbakje met een gepersonaliseerde tekst of logo speciaal voor bij jou in de keuken!Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • appelsnijders bedrukken
  Appelsnijders
 • citruspersen bedrukken
  Citruspersen
 • pizzasnijders bedrukken
  Pizzasnijders
 • roerstaafjes bedrukken
  Roerstaafjes
scroll top arrow