4.7 /5
van
118 reviews

Frisbees bedrukken

Frisbees met eigen opdruk

Onze goedkope frisbees zijn leuk om weg te geven, omdat volwassenen en kinderen er plezier aan beleven. Kiest u voor een opvouwbare frisbees (Ø 25 cm) met hoesje of plastic frisbees van 16cm of 22cm. De frisbees zijn beschikbaar in verschillende populaire basiskleuren, waaronder rood, geel, blauw en wit. Bij ons kunt u de frisbee laten bedrukken met uw logo of tekst in full colour. Wij kunnen de plastic frisbee laten bedrukken en zowel de opvouwbare frisbee bedrukken als het hoesje. Een enthousiaste ervaring met uw bedrukte frisbees zorgt voor een positieve associatie met uw bedrijf!

 • Opvouwbare frisbees met opbergzakje
 • Plastic frisbees
 • Verschillende basiskleuren op voorraad

Gepersonaliseerde frisbees op maat

Onze goedkope frisbees met logo worden geproduceerd in onze fabriek in China. Wij zijn bij het productieproces aanwezig en kunnen daarin ook wijzigingen doorvoeren. Naast de populaire basiskleuren kunnen wij frisbees in iedere gewenste PMS kleur laten produceren. Wilt u juist een hele kleine frisbee of een hele grote frisbee? Dan passen wij het formaat van de frisbee aan. Op deze manier kunt u uw eigen frisbee customizen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Opvouwen van de opvouwbare frisbees

De opvouwbare frisbee of pop-up frisbee brengt een aantal voordelen met zich mee, ten opzichte van een klassieke frisbee. Deze variant wordt namelijk opgevouwen in een opberghoesje, die net als de frisbee zelfs bedrukt kan worden. De afmetingen van de hoes zijn 10 x 8,5 centimeter, waardoor de frisbee overal en nergens mee naar toegenomen kan worden.

 • boomerang met uw logo
  Boomerangs
 • goedkoopste bellenblaas bedrukken
  Bellenblaas
 • zwembandje bedrukt met uw logo
  Zwembandjes