• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Fluitjes bedrukken

Bedrukte fluitjes met koord

Bij JM promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope fluitjes met uw logo! De fluitjes worden geleverd met nekkoord of sleutelring. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende standaard fluitjes, waaronder zilverkleurige fluitjes van metaal en goedkope fluitjes van plastic. Plastic fluitjes produceren wij in de meest populaire basiskleuren. De fluitjes worden vaak gebruikt als scheidsrechter fluitjes. Onze expertise is het bedrukken van fluitjes met uw logo en/of tekst. Vanaf 1000 stukjes leveren wij bedrukte fluitjes.

Goedkope fluitjes van plastic in iedere basiskleur
Zilverkleurige scheidsrechtersfluitje van metaal
Bekijk alle fluitjes »

Gepersonaliseerde fluitjes in eigen vorm

Als fabrikant kunnen wij fluitjes naar uw wensen produceren. Naast de meest gekozen basiskleuren kunnen wij fluitjes produceren in uw eigen PMS kleur. Ook is het mogelijk om fluitjes in een andere vorm te produceren, zoals platte fluitjes, fluitjes in de vorm van een voetbal of fluitjes de vorm van een eendenbek. Wij kunnen plastic fluitjes bedrukken of de metalen fluitjes graveren met uw logo. Gepersonaliseerde fluitjes zijn leuk voor sportverenigingen en scholen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Verschillende fluitjes met bedrukking

Waarvoor heb je een fluit nodig? Een sportwedstrijd of misschien wel een evenement? Wij hebben voor jou het ideale fluitje in het assortiment. De fluitjes kun je laten bedrukken met een eigen logo of tekst. De gepersonaliseerde fluitjes hebben wij in verschillende varianten. Kies voor een sterke aluminium fluit, platte fluit, sleutelhanger met fluit of fluitje met polsband.

Bedrukt fluitje met polsband

Goedkope plastic fluitjes met polsband

Fluiten is nog nooit zo makkelijk geweest. Het bedrukte fluitje is gemaakt van kunststof en bevat een stretch polsband, die je gemakkelijk om je pols kunt doen. Het fluitje met polsband is te bedrukken met een gepersonaliseerde tekst of logo. Voor welk evenement gebruik jij dit handige fluitje? Het fluitje is 5,5 x 1,8 x 2,3 cm groot.

Aluminium fluit met gravering

Aluminium fluit met gravering

Laat het aluminium fluitje graveren met een gepersonaliseerde tekst of logo. Dit leuke fluitje is ideaal om weg te geven als relatiegeschenk. Het fluitje is ongeveer 7 centimeter lang, ligt goed in de hand en kun je eventueel met sleutelhanger bestellen, zodat je de gegraveerde fluit aan je sleutelbos kan hangen. Wil je het fluitje in een groter of kleiner formaat? Dat kan, laat het ons weten!

Platte fluit met logo

Platte fluit met logo

De platte fluit is gemaakt van kunststof en is de ideale fluit op het gebied van promotie. Door de grote oppervlakte van de fluit kun je het logo van je bedrijf goed terug laten komen en eventueel weggeven als relatiegeschenk. De platte fluit is gemakkelijk in de broekzak mee te nemen door het formaat van 7 x 2,3 x 0,8 cm en is geschikt voor evenementen.

Sleutelhanger met bedrukte fluit

Sleutelhanger met bedrukte fluit

Wil je altijd en overal een fluitje bij de hand hebben? Dit fluitje met sleutelhanger kun je gemakkelijk aan je sleutelbos vast maken. Het fluitje is te personaliseren met een opdruk in de vorm van een logo of tekst. Het fluitje is gemaakt van kunststof en is handig te gebruiken bij wedstrijden en evenementen. Het fluitje heeft een standaard afmeting van 4.7 x 2,1 x 1,6 cm en kan ook in grotere of kleinere maten worden geleverd.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug