• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Flosdraad bedrukken

Flosdraaddoosjes bedrukken

Zoekt u naar verzorgingsartikelen bedrukt met uw logo, dan zijn onze doosjes flosdraad de juiste keuze. Het word gebruikt het als middel om het gebit schoon te maken op moeilijk te bereiken plekken. Doordat het draad dun is, kunt u dit gebruiken om tussen de kiezen en tanden te reinigen. Flossen wordt aangeraden door iedere tandarts, doordat het bijdraagt aan de gezondheid van het gebit. Wij hebben flosdraad dispensers en flosdraad doosjes in verschillende vormen, zoals een standaard doosje of in de vorm van een tand. Tevens is het mogelijk om doosjes flosdraad voorzien van een spiegeltje bij ons te bestellen. Wij leveren standaard ongeveer 11m kwalitatief flosdraad.

Doosjes flosdraad en flosdraad dispensers
Bedrukte doosjes flosdraad met sleutelhanger
Meer flosdraad »

Custom-made doosjes met flosdraad

De doosjes die wij leveren kunnen wij geheel op maat fabriceren. Het is bijvoorbeeld mogelijk de dozen in iedere gewenste kleur te laten maken. Het is ook mogelijk iedere gewenste vorm te laten maken. Een populaire vorm voor tandartsen is bijvoorbeeld een tand.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Flosdraad in verschillende varianten

Tandzijde of beter bekend als flosdraad is niet weg te denken uit de dagelijkse bezigheden. Flosdraad wordt gebruikt om je tanden mee te flossen en speelt een belangrijke rol bij de mondverzorging en gezondheid van het gebit. Flossdraad komt op plekken waar de tandenborstel niet kan komen. Flosdraad met bedrukking is handig om mee te nemen met de flossdraad sleutelhanger en flosdraad creditcard.

Een gezond en schoon gebit met kartonnen floskaart

Een gezond en schoon gebit met kartonnen floskaart

De kartonnen flosskaart is gemakkelijk mee te nemen en is te bedrukken met logo of tekst. Voor bedrijven ideaal om weg te geven als relatiegeschenk om relaties met klanten te onderhouden. Met de kartonnen flosskaart is handig mee te nemen in je pasjeshouder.

Dispenser flosdraad voor iedere gelegenheid

Dispenser flosdraad voor iedere gelegenheid

Altijd en overal een gezond en schoon gebit met de dispenser flossdraad. Deze doosjes zijn gemakkelijk mee te nemen door het kleine formaat waardoor je op iedere gelegenheid snel en makkelijk je tanden kunt flossen.

Dispenser Herbruikbare tandenstonkers

Herbruikbare tandenstonkers

Dagelijks gebruik van tandenstokers is erg belangrijk. Door etensresten te verwijderen op plekken waar de tandenborstel niet komt zorg je voor een zond gebit. De tandenstokers breken niet en zijn daardoor vaker te gebruiken.

Flosdraad houder in creditcard formaat

Flosdraad houder in creditcard formaat

De creditcard flossdraad is handig om mee te nemen in je portemonnee. De creditcard flossdraad plaats je tussen je andere pasjes. Hierdoor heb je op ieder moment van de dag een gezond en schoon gebit. Bedrukt met eigen logo of tekst.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug