Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Ice buckets bedrukken

Goedkope ice buckets laten bedrukken

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor goedkope ice buckets met logo. Meest verkocht zijn de metalen ice buckets met een inhoud van 6 liter (voor meerdere flesjes bier) en een handvat met daaraan een flesopener. De plastic ice buckets hebben een robuuste uitstraling en handige handgreep. Onze ice buckets met luidspreker spelen niet alleen muziek af, maar geven ook licht in het donker. De ice buckets zijn verkrijgbaar in enkele standaard kleuren of worden op maat gemaakt in eigen PMS kleur. Je kunt de ice buckets laten bedrukken met een logo of reclame!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Waar worden bedrukte ice buckets met logo gebruikt?

Onze bedrukte ice buckets met logo zijn breed inzetbaar. Niet alleen als promotiemateriaal of relatiegeschenk, maar ook in restaurants, bars, strandtenten en andere horecagelegenheden. We bespreken een aantal plekken waar bedrukte ijsemmers met logo worden gebruikt.

Ice buckets met logo in een strandtent of bar

Wie in de zomer wel eens een borrel doet bij een strandtent of bar heeft ze vast wel eens gezien: de ice buckets van RVS materiaal. Steeds meer strandtenten en andere horecagelegenheden bestellen bij ons ice buckets met logo. Ze vullen deze met 4 of 5 biertjes en verkopen deze voor een mooie prijs. De ice buckets houden de biertjes koud en ook het personeel hoeft daardoor minder vaak langs te lopen om te vragen of iedereen nog wat te drinken wilt. Aan de ice buckets hangt een bieropener, zodat je ze pas hoeft open te maken als je er klaar voor bent.

bedrukte ice buckets met logo

Bedrukte ice buckets in een restaurant

Onze plastic ice buckets zien we vaak terug bij restaurants. Deze ice buckets worden vaak geserveerd met flessen champagne, wijn of bier. Deze dranken blijven dan lekker koud en je kunt jezelf bedienen. De ice buckets met verlichting worden in nachtclubs gebruikt, waar ze in het donker sfeer toevoegen aan de tafel waaraan je zit te proosten. Je kunt deze ice buckets laten bedrukken, zodat ze ook nog eens reclame maken voor je restaurant of bar.

flessenkoeler ice buckets met logo

Gepersonaliseerde ice buckets voor een borrel

Onze bedrukte ice buckets worden ook wel eens gevuld met allerlei lekkernijen voor een heuze borrel, zoals een kaasje, chipje en biertje. Denk maar eens aan een vrijdagmiddagborrel op afstand met je personeel. Door het coronavirus is deze een beetje naar de achtergrond verdreven, maar als je dan toch een keer een vrijmibo organiseert, dan doe je dat natuurlijk met gevulde ice buckets voor je personeel. Organiseer daarnaast een gezellige pubquiz en je hebt een fantastische middag. Gepersonaliseerde ice buckets zijn daarom perfect als relatiegeschenk!

goedkope ice buckets als relatiegeschenk

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van ice buckets? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte ice buckets.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug