Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Champagnekoelers bedrukken

Bedrukte champagnekoelers met verlichting

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte champagnekoelers met logo. Je hebt bij ons de keuze uit goedkope champagnekoelers of lichtgevende champagnekoelers. Onze champagnekoelers hebben een inhoud van 2, 4, 8 of 12 liter. Ter indicatie: in de champagnekoelers van 8 liter passen ongeveer 7 flesjes bier of 3 flessen champagne. Onze champagnekoelers kunnen gemaakt worden in iedere gewenste (transparante) kleur. Je kunt de buitenkant van champagnekoelers laten bedrukken of graveren met een logo, reclame of andere opdruk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer over champagnekoelers laten bedrukken

Tijdens feesten, evenementen of in de club komen de luxe metalen of kunststof champagne koelers van JM Promotions goed van pas. De ice buckets worden gepersonaliseerd met een eigen logo, tekst of andere bedrukking in iedere gewenste kleur. De champagne buckets zijn gemaakt van stevige RVS of kunststof en zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de champagne koelers in een ronde, vierkante of rechthoekige vorm te bestellen. We kunnen de ice buckets leveren met of zonder handvat.

champagnekoelers laten bedrukken
champagne koelers van rvs bedrukken

Metalen champagne emmers

Met de ice buckets gemaakt van RVS blijven champagne flessen heerlijk koel. De champagne koelers zijn gemaakt van stevig en stijvol metaal en kunnen we produceren in iedere gewenste kleur. Vervolgens kunnen we een gepersonaliseerd ontwerp op de metalen ice buckets aanbrengen, met lasergravering in de vorm van een tekst of logo. De ice buckets zijn verkrijgbaar in diverse vormen met inhoud op maat.

plastic champagnekoelers met bedrukking

Plastic champagne koelers

De champagne koelers gemaakt van stevig kunststof zijn ideaal geschikt voor horeca gelegenheden. JM Promotions kan de wijnkoelers/champagne koelers in iedere kleur leveren en deze bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp. Het voordeel van het plastic materiaal, is dat we de ice buckets van kunststof volledig rondom in full colour kunnen bedrukken. Standaard hebben de plastic koelers een diameter van 20 cm, we kunnen de koelers ook volledig op maat maken.

LED verlichting ice buckets

LED champagne koelers

De LED champagne koelers worden veel gebruikt in clubs voor een speciaal effect. De champagne koelers zijn voorzien van een herlaadbare lithium batterij. Met de bijgeleverde afstandbediening kun je de LED verlichting van de wijnkoelers/champagne koelers aanzetten. De LED koelers worden gemaakt van PE en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en in een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Op zoek naar een specifieke vorm? Laat het ons weten!

  • led verlichting champagne koelers wijnkoelers bedrukken
  • champagnekoelers wijnkoelers bedrukken met gepersonaliseerd ontwerp
  • champagne koelers met geperonaliseerd ontwerp
  • bedrukte luxe champagne ice buckets

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van champagnekoelers? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte champagnekoelers.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug