• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Flesopeners met sleutelhanger

Leuke flesopeners met sleutelhanger

Ben je op zoek naar goedkope flesopeners voor aan een sleutelbos? Overweeg dan onze goedkope flesopeners met sleutelhanger. Je hebt bij ons een ruime keuze aan bieropeners met sleutelhanger. Deze sleutelhangertjes kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, waaronder: rubber, siliconen, plexiglas, metaal en kunststof. Het zijn stuk voor stuk kleine flesopeners met een sleutelhangertje, zodat ze ideaal zijn om mee te dragen in iedere broek- of jaszak.

Keuze uit diverse materialen
Verkrijgbaar in eigen kleur (PMS)
Personaliseren met logo of naam

Sleutelhanger flesopeners personaliseren

Ga je de bieropeners met sleutelhanger inzetten voor reclame- en/of promotiedoeleinden? Dan raden wij aan om de flesopeners te personaliseren. Je kunt van vrijwel alle flesopeners met sleutelhanger de kleur van het materiaal bepalen. Daarnaast kunnen wij de sleutelhanger flesopeners bedrukken met je logo, stukje tekst of andere opdruk. De positie van de opdruk verschil per model flesopener, maar op de afbeeldingen hiernaast kun je alvast een idee krijgen van de mogelijkheden. Bedrukte flesopeners met sleutelhanger zijn een goedkope manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Wat zijn de voordelen van sleutelhanger flesopeners?

De sleutelhanger flesopeners met logo zijn populair als relatiegeschenk. Het is een geschenk dat veel gebruikt word. Als het niet als flesopener is, dan wel als herkenning aan de sleutelbos. Mede daarom worden flesopener sleutelhangers als give-away ingezet op evenementen en beurzen. Maar de bedrukte flesopeners met sleutelhanger hebben meer voordelen voor uw bedrijf en relatie. Wij bespreken ze.

1. Sleutelhanger flesopeners worden dagelijks gebruik

Misschien is het dagelijks gebruik van flesopeners overdreven, maar het is een feit dat flesopeners vaak worden gebruikt. Tijdens een feestje, barbecue of vrijdagmiddagborrel. De sleutelhanger flesopeners worden doorgaans aan een sleutelbos bevestigd. Precies de reden waarvoor ze geproduceerd worden. Mede daarom draagt de ontvanger de flesopener altijd bij zich. Worden ze niet aan een sleutelbos bevestigd? Dan verdwijnen de flesopeners meestal in de keukenlade. Met als gevolg? Dat ze altijd wel een keer van pas komen en daarom worden gebruikt.

2. Leverbaar in vele kleuren

De sleutelhanger flesopeners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood groen, geel, wit en zwart. Het biedt voor u de mogelijkheid om deze in iedere gewenste kleur te bestellen. Staat de door u gewenste kleur niet tussen het overzicht, dan produceren wij de sleutelhangers flesopeners op maat in de door u opgegeven PMS kleur. Op deze manier kunt u uw huisstijl kleur laten terugkomen in de flesopener! Deze flesopener sleutelhangers zullen indruk maken op uw klanten en bezoekers.

3. Verschillende personalisatie opties

Wij kunnen alle sleutelhanger flesopeners van een logo of naam voorzien. Bij de metalen sleutelhangers graveren wij in de flesopener. Bij een kunststof flesopener bedrukken op de flesopener.

4. Goedkope give-away met groot bereik

Flesopeners sleutelhangers zijn een van onze goedkoopste premiums en give-aways uit ons assortiment. De flesopeners zijn klein en licht van gewicht en daarom goedkoop om te transporteren. Deze bedrukte flesopeners gaan lang mee en zijn daarom de perfecte keuze voor een budget promotiecampagne. Met een beperkt budget kunt u daarom toch een groot bereik genereren.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug