• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Plastic vuist flesopeners

Plastic flesopeners met afsluitfunctie

Bent u op zoek naar plastic flesopeners met logo, tekst of andere opdruk? Dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. De plastic flesopeners met afsluitfunctie is de klassieker onder de flesopeners. Met de afsluitfunctie kunt u uw fles frisdrank of fles bier afsluiten tegen bijvoorbeeld insecten. De vuist flesopeners is ongeveer 9,5 x 4,5 x 1cm. Bij een afname van minimaal 500 stuks leveren wij de goedkoopste flesopeners met afsluitfunctie.

  • Goedkope plastic flesopeners met afsluitfunctie

Gekleurde flesopeners bedrukken

Naast de populaire basiskleuren wit, rood, blauw, geel en groen zijn de klassieke flesopeners beschikbaar in iedere PMS kleur. Op deze manier kunt u de kleur van uw huisstijl laten terugkomen in de flesopeners. Laat de flesopeners bedrukken voor een blijvende herinnering. Wij bedrukken flesopeners met één tot vier kleuren of een full colour bedrukken (bij meer dan vier kleuren opdruk of een kleuren verloop). Houdt hierbij wel rekening met de basiskleur van de klassieke flesopener.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Wie gebruiken de plastic flesopeners met afsluitfunctie?

De plastic flesopeners in de vorm van een vuist komen altijd van pas. Ze worden dagelijks gebruik door jong en oud. De flesopeners zijn goedkoop, leverbaar in veel verschillende kleuren en gemakkelijk te bedrukken. Dat zijn enkele redenen waarom de flesopeners populair zijn als zakelijk relatiegeschenk en persoonlijk relatiegeschenk. Niet alleen voor horecagelegenheden zoals kroegen, bars en discotheken, maar ook voor beurzen, evenementen of als relatiegeschenk aan werknemers en klanten. Waar komen wij bedrukte flesopeners veelal tegen?

1. In de keukenlade

Zet u de vuist flesopeners in als persoonlijk relatiegeschenk? Dan is de kans groot dat de flesopeners in de keukenlade verdwijnen. Het geschenk wordt gezien als een bruikbaar product en zal deze altijd op een goede plek terecht komen. Is dit niet bij de ontvanger thuis? Dan vaak wel bij een bekende van de ontvanger. Liever een flesopener teveel in de keukenlade dan één te weinig.

2. Op beurzen en evenementen als give-away

Bedrukte flesopeners van plastic zijn een populaire give-away op beurzen en evenementen. Het is een goedkope manier om reclame te maken voor uw product of bedrijf. Verschillende bedrijven op het horeca evenementen Horecava geven bedrukte flesopeners gratis weg aan bezoekers van hun stent.

3. Bij diverse horecagelegenheden

De plastic flesopeners wordt ook veel gebruikt in diverse horecagelegenheden zoals kroegen, bars, partycentra, discotheken en kantines van sportverenigingen. Op deze locaties wil een bedrukte flesopener wel eens onverhoopt verdwijnen. Bij sportverenigingen worden wel eens kratjes frisdrank of kratjes bier verkocht en geeft het kantine personeel een bedrukte flesopener mee zodat men zelf de metalen dop van de fles kan verwijderen. Op deze manier wil de flesopeners wel eens verdwijnen. Dit is geen probleem, want het zorgt vaak voor verspreiding van uw boodschap. En dat tegen zeer lage kosten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow