• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 270 reviews

Plastic flesopeners met afsluitfunctie

Vuist flesopeners met handige afsluitfunctie

De vuist flesopeners met afsluitfunctie is een ware klassieker onder de bieropeners. De naam van het model geeft al veel informatie prijs, de naam van dit model is namelijk afgeleid van de vorm: een vuistje. Met de handige afsluitfunctie kun je een flesje afsluiten tegen insecten of viezigheid, handig voor in de zomer! De vuist flesopeners worden gemaakt van plastic en de afmetingen zijn 9,5 x 4,5 x 1cm.

Flesopener in de vorm van een vuistje
Verkrijgbaar in je eigen PMS kleur
Personaliseren met je logo of andere opdruk

Vuist flesopeners laten bedrukken

De meest verkochte kleuren vuist flesopeners zijn blauw, rood, wit, geel en groen. Het is daarnaast mogelijk om de flesopeners in een PMS kleur te leveren, bijvoorbeeld een kleur die symbool staat voor je bedrijf of dienst. Wij kunnen de plastic vuist flesopeners bedrukken met je logo of andere opdruk. De bedrukking plaatsen wij zo groot mogelijk op de houder. Bedrukte flesopeners zijn ideaal om uit te delen als promotiemateriaal.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Wie gebruiken de plastic flesopeners met afsluitfunctie?

De plastic flesopeners in de vorm van een vuist komen altijd van pas. Ze worden dagelijks gebruik door jong en oud. De flesopeners zijn goedkoop, leverbaar in veel verschillende kleuren en gemakkelijk te bedrukken. Dat zijn enkele redenen waarom de flesopeners populair zijn als zakelijk relatiegeschenk en persoonlijk relatiegeschenk. Niet alleen voor horecagelegenheden zoals kroegen, bars en discotheken, maar ook voor beurzen, evenementen of als relatiegeschenk aan werknemers en klanten. Waar komen wij bedrukte flesopeners veelal tegen?

1. In de keukenlade

Zet je de vuist flesopeners met logo in als persoonlijk relatiegeschenk? Dan is de kans groot dat de flesopeners in de keukenlade verdwijnen. Het geschenk wordt gezien als een bruikbaar product en zal deze altijd op een goede plek terecht komen. Is dit niet bij de ontvanger thuis? Dan vaak wel bij een bekende van de ontvanger. Liever een flesopener teveel in de keukenlade dan één te weinig.

2. Op beurzen en evenementen als give-away

Bedrukte flesopeners van plastic zijn een populaire give-away op beurzen en evenementen. Het is een goedkope manier om reclame te maken voor je product of bedrijf. Verschillende bedrijven op het horeca evenementen Horecava geven bedrukte flesopeners gratis weg aan bezoekers van hun stent.

3. Bij diverse horecagelegenheden

De plastic flesopeners wordt ook veel gebruikt in diverse horecagelegenheden zoals kroegen, bars, partycentra, discotheken en kantines van sportverenigingen. Op deze locaties wil een bedrukte flesopener wel eens onverhoopt verdwijnen. Bij sportverenigingen worden wel eens kratjes frisdrank of kratjes bier verkocht en geeft het kantine personeel een bedrukte flesopener mee zodat men zelf de metalen dop van de fles kan verwijderen. Op deze manier wil de flesopeners wel eens verdwijnen. Dit is geen probleem, want het zorgt vaak voor verspreiding van je boodschap. En dat tegen zeer lage kosten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug