• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 272 reviews

Houten flesopeners

Luxe flesopeners met een stevig houten handvat

Onze flesopeners met houten handvat hebben een duurzame uitstraling en worden vaak weggeven als promotiemateriaal. Deze flesopeners van hout zijn ongeveer 13 x 4 x 2cm. De stevige houten houder zorgt voor een fijne houvast. Je komt deze houten bieropeners veel tegen bij cafés en horecagelegenheden, maar ook in de keukenlade van een doorsnee huishouden is het geen onbekend item. Wij kunnen de houten flesopeners leveren met een gaatje in de houder, zodat je deze eventueel kunt ophangen (met een touwtje).

Houten flesopeners met stevig handvat
Ongeveer 13 x 4 x 2cm
Handvat graveren of bedrukken

Houten flesopeners bedrukken of graveren op het handvat

De houten flesopeners worden geleverd in de kleur van het hout. Deze kleur kan een beetje van elkaar afwijken, bij de ene houten bieropener oogt de kleur bijvoorbeeld donkerder dan bij de andere. Wij kunnen de houten flesopeners bedrukken of graveren. Bij bedrukken kunnen wij een kleuren opdruk aanbrengen. Als wij graveren branden wij de gewenste opdruk in het hout en zal deze een gravering een donkere kleur hebben. Houten flesopeners met logo zijn leuk om weg te geven!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Hoe bedrukken wij de flesopeners met handvat?

Wij bij JM Promotions hebben een ruim assortiment aan flesopeners. Binnen de flesopeners met handvat hebben wij flesopeners van hout en flesopeners van kunststof. U kunt deze handvat flesopeners al goedkoop bedrukken en de verschillende mogelijkheden waarmee uw logo kan worden weergegeven verzekeren dat uw flesopener voor lange tijd gezien zal worden. De bewerkingstechniek is afhankelijk van het materiaal van de flesopener.

Houten handvat flesopeners laser graveren

De houten flesopener is een praktisch geschenk met een duurzame uitstraling. De klassieke metalen flesopener heeft een houten houder en een fijne houvast. We adviseren om deze flesopeners te bedrukken in een slijtvaste Laser gravure in een formaat van maximaal 60x15 mm. We kunnen deze flesopener met één kleur graveren. De klassieke flesopener is een leuk geschenk om weg te geven aan uw relaties en klanten.

houten flesopeners graveren

Kunststof en plastic handvat flesopeners bedrukken

Deze flesopeners met een handvat van plastic of kunststof is beschikbaar in veel verschillende basiskleuren. Naast de kleur kunt u de flesopeners verder personaliseren door de flesopeners te laten bedrukken. Wij kunnen de flesopeners op het handvat bedrukken met een opdruk in één tot vier kleuren of een full colour bedrukking. Een flesopener full colour bedrukken zal extra in het oog springen, doordat uw kleurrijke boodschap extra opvalt.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug