• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Flesopeners met handvat

Goedkope flesopeners met handvat van kunststof of hout

Bent u op zoek naar goedkope flesopeners met een handvat? Dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Handvat flesopeners zien wij terug in de doorsnee keukenlade van ieder huishouden, maar ook bij diverse horecagelegenheden. De flesopeners met handvat zijn ongeveer 13 x 4 x 2cm. U heeft bij ons de keuze uit een flesopeners met houten handvat of flesopener met plastic handvat. Vanaf 500 stuks leveren wij al bedrukte flesopeners met handvat.

 • Goedkope flesopeners met plastic handvat
 • Klassieke flesopeners met houten handvat

Gekleurde flesopeners met logo op het handvat

De flesopeners van hout leveren wij in de kleur van het materiaal waarvan deze flesopeners zijn geproduceerd. Bij de flesopeners met kunststof handvat heeft u de keuze om de kleur van het handvat te bepalen. Standaard hebben wij de kleuren wit, rood, geel en blauw op voorraad, maar wij kunnen ook een kleur op maat voor u laten maken. Wij kunnen de handvat flesopeners personaliseren door het handvat van de flesopeners te bedrukken. Het maakt niet uit of u voor een handvat van plastic of hout kiest. Beiden flesopeners kunnen wij bedrukken met uw logo in één tot vier kleuren of een full colour bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Hoe bedrukken wij de flesopeners met handvat?

Wij bij JM Promotions hebben een ruim assortiment aan flesopeners. Binnen de flesopeners met handvat hebben wij flesopeners van hout en flesopeners van kunststof. U kunt deze handvat flesopeners al goedkoop bedrukken en de verschillende mogelijkheden waarmee uw logo kan worden weergegeven verzekeren dat uw flesopener voor lange tijd gezien zal worden. De bewerkingstechniek is afhankelijk van het materiaal van de flesopener.

Houten handvat flesopeners laser graveren

De houten flesopener is een praktisch geschenk met een duurzame uitstraling. De klassieke metalen flesopener heeft een houten houder en een fijne houvast. We adviseren om deze flesopeners te bedrukken in een slijtvaste Laser gravure in een formaat van maximaal 60x15 mm. We kunnen deze flesopener met één kleur graveren. De klassieke flesopener is een leuk geschenk om weg te geven aan uw relaties en klanten.

houten flesopeners bedrukken

Kunststof en plastic handvat flesopeners bedrukken

Deze flesopeners met een handvat van plastic of kunststof is beschikbaar in veel verschillende basiskleuren. Naast de kleur kunt u de flesopeners verder personaliseren door de flesopeners te laten bedrukken. Wij kunnen de flesopeners op het handvat bedrukken met een opdruk in één tot vier kleuren of een full colour bedrukking. Een flesopener full colour bedrukken zal extra in het oog springen, doordat uw kleurrijke boodschap extra opvalt.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Bierdop flesopeners
  Bierdop flesopeners
 • Metalen flesopener met sleutelhanger
  Metalen flesopener met sleutelhanger
 • Goedkope flesopener met sleutelhanger
  Goedkope flesopener met sleutelhanger
scroll top arrow