• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 272 reviews

Kurkentrekkers bedrukken

Klassieke kurkentrekkers van hout

Ben je op zoek naar goedkope wijnopeners zonder allerlei poespas? Overweeg dan de klassieke kurkentrekkers van hout. Deze goedkope kurkentrekkers hebben een handgreep van hout en een RVS spiraal waarmee je letterlijk in een handomdraai je fles wijn opent. De spiraal heeft een scherpe punt waarmee je de kurk van zijn plastic jasje kunt ontdoen. Vervolgens draai je de spiraal in de kurk en trek je deze uit de wijnfles. De T- vorm kurkentrekker is ongeveer 10 x 8cm.

Klassieke kurkentrekker met houten handvat
Handgreep van de kurkentrekkers bedrukken

Kurkentrekkers bedrukken met logo

Onze houten kurkentrekkers worden geleverd in de kleur van het hout. Deze kleur kan de ene keer iets donkerder zijn dan de andere keer, maar heeft altijd een exclusieve uitstraling. Wij kunnen het handvat van de houten kurkentrekkers bedrukken met een logo, naam of stukje tekst. Dit doen wij door middel van een lasergravering, waarbij de opdruk in donkere kleur in het handvat wordt gebrand. Gepersonaliseerde kurkentrekkers zijn onmisbaar in de keukenlade van iedere wijnliefhebber.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over kurkentrekkers

Een kurkentrekker is handgereedschap om een kurk uit bijvoorbeeld een wijnfles te halen. De spiraal van een goed werkende kurkentrekker bestaat uit een spiraalvormige metalen draad. Het is mogelijk een lucifer in de lengterichting door de spiraal te steken. Sommige kurkentrekkers lijken meer op een houtschroef. Ze zijn uit een stuk metaal gemaakt en hebben vaak ook nog een scherpe zijkant. De kans dat deze door de kurk heen losgetrokken wordt is vrij groot.

Welke varianten kurkentrekkers zijn er?

Wij hebben twee varianten kurkentrekkers in ons assortiment. Het zijn de twee meest uit het oog springende kurkentrekkers. Het zijn ook de kurkentrekkers die het meest ingezet worden voor promotionele activiteiten. De meest populaire kurkentrekkers worden hieronder besproken.

Voor de ongeoefende gebruikers is er de vleugelkurkentrekker. De vleugelkurkentrekker heeft twee hefbomen, aan elke kant een. Het is met deze kurkentrekkers onmogelijk om de kurkentrekker scheef in de kurk draaien of de kurkentrekker niet diep genoeg in de kurk draaien.

De klok-in-doos kurkentrekker heeft geen hefbomen. De kurkentrekker wordt door de kurk heen gedraaid. Met het doordraaien komt de kurk omhoog. Een bekende naam van dit soort kurkentrekkers zijn Screwpull. Een nadeel van deze manier van kurkentrekken is dat de kurk doorboord wordt, met een kans op kurk in de wijn. Een voordeel is dat ook brokkelige en stevig vastzittende kurken hiermee nog verwijderd kunnen worden.

Er zijn ook kurkentrekkers met luchtdruk. Het bestaat uit een dikke injectienaald met luchtdruk. Met de injectienaald kan er lucht in de fles gepompt worden waardoor de kurk vanzelf omhoog komt. Professionele gebruikers zeggen dat dit ten koste gaat van de wijn en gebruiken daarom een koolzuurpomp.

Naast deze meest voorkomende kurkentrekkers zijn er ook nog elektrische kurkentrekkers en linkshandige kurkentrekkers. Bij de linkshandige kurkentrekkers is het spiraal in spiegelbeeld gemaakt. Sommige kurkentrekkers die we besproken hebben zijn uitgevoerd met een flesopener aan de bovenzijde.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug