4.7 /5
van
132 reviews

Kelnersmessen

Luxe kelnersmessen als relatiegeschenk

Een kelnersmes met logo is een handig en origineel relatiegeschenk, die uw zakenrelaties waarschijnlijk vaak zullen gebruiken. Goedkope kelnersmessen zijn niet alleen leuk om weg te geven, het is ook handig voor bij de vrijdagmiddagborrel op uw werk! In ons assortiment hebben wij plastic kelnersmessen en metalen kelnersmessen. Al onze kelnermessen zijn voorzien van een intrekbaar mes voor folie snijden en een kurkentrekker. Wij leveren al bedrukte kelnersmessen vanaf 250 stuks!

  • Kelnersmessen met kurkentrekker en foliesnijder

Kelnersmessen bedrukken met logo

Wilt u de kelnersmessen gebruiken als relatiegeschenk? Dan kunnen wij u logo, tekst of andere boodschap aanbrengen. De plastic kelnersmessen bedrukken wij met uw logo in één tot vier kleuren. De metalen kelnersmessen graveren wij, omdat de opdruk er anders snel afslijt. Liever geen logo of opdruk? Het is ook mogelijk om onbedrukte kelnersmessen te bestellen. Zowel onbedrukte als bedrukte kelnermessen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over kelnermessen

Wat zijn kelnermessen?

Een kelnersmes is een opener die zowel doppen als kurken kan openen. De kelnersmes is een multifunctionele opener vergeleken met de standaard flessenopeners. Dit is een kurkentrekker waarvan het handvat als hefboom kan worden gebruikt. De meeste versies bevatten tevens een klein mesje waarmee de capsule (gedeeltelijk) van de fles kan worden losgesneden. Nadat de kurkentrekker in de kurk is gedraaid, wordt het armpje op de rand van de opening gezet. Het handvat wordt als hefboom gebruikt, waardoor de kurk zonder veel kracht kan worden verwijderd.

Wie gebruiken kelnersmessen?

Tegenwoordig gebruikt vrijwel ieder huishouden een kelnersmes. Van oorsprong komt het bij professionele gebruikers vandaan. Professionele gebruikers, zoals bijvoorbeeld een sommelier, hanteren meestal een kelnersmes dat dan ook wel sommeliersmes wordt genoemd. Kelnermessen worden vooral gebruikt door wijnkelners. De wijnkelners zijn gespecialiseerd in wijnen en wijn-spijscombinaties. Deze gebruiken de kelnermessen om wijnflessen professioneel te openen.

Hoe zijn de kelnersmessen het beste te bewerken?

De kelnersmessen bedrukken wij graag met uw logo. Kurkentrekkers met logo is een leuk relatiegeschenk, de gebruiker vindt de kurkentrekker een handig item en ziet bij ieder gebruik uw logo voorbij komen waardoor de bedrijfsnaam goed blijft hangen in het geheugen. Aangezien de meeste kelnermessen van metaal zijn, is graveren de beste op voor het bewerken van de kelnermessen met logo of tekst. Bij kelnersmessen graveren wordt de tekst of logo in het kelnersmes gegraveerd. Na het graveren kan de gravure opgevuld worden met kleur. U kunt echter ook kiezen voor het bedrukken van de kelnermessen bij ons.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow