• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Kelnersmessen bedrukken

Champagnekoelers met logo

Luxe kelnersmessen als relatiegeschenk

Kelnersmessen met logo zijn leuk als relatiegeschenk bij een flesje wijn! Kelnersmessen zijn een soort kurkentrekkers waarvan het handvat als hefboom kan worden gebruikt. Ze hebben een tevens een klein intrekbaar mesje waarmee de capsule van de fles kan worden losgesneden. Nadat de kurkentrekker in de kurk is gedraaid, wordt het armpje op de rand van de opening gezet. Het handvat wordt als hefboom gebruikt, waardoor de kurk zonder veel kracht kan worden verwijderd. Wil je goedkope kelnersmessen van plastic of luxe kelnersmessen van metaal.

Goedkope kelnersmessen of luxe kelnersmessen
Kelnersmessen bedrukken of graveren

Kelnersmessen met logo als relatiegeschenk

De goedkope kelnersmessen hebben een kunststof behuizing die geleverd kan worden in de kleuren wit, bordeaux rood of zwart. Tegen meerprijs kunnen wij deze leveren in een speciale PMS kleur. De luxe kelnersmessen van metaal worden geleverd in de kleur van het materiaal. Wij kunnen de kelnersmessen bedrukken of graveren met je logo of naam. Gepersonaliseerde kelnersmessen zijn niet alleen leuk om weg te geven, het is ook handig voor bij de vrijdagmiddagborrel op je werk. Je kunt ook onbedrukte kelnersmessen bestellen!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over bedrukte kelnersmessen?

Wat zijn kelnermessen?

Een kelnersmes is een opener die zowel doppen als kurken kan openen. De kelnersmes is een multifunctionele opener vergeleken met de standaard flessenopeners. Dit is een kurkentrekker waarvan het handvat als hefboom kan worden gebruikt. De meeste versies bevatten tevens een klein mesje waarmee de capsule (gedeeltelijk) van de fles kan worden losgesneden. Nadat de kurkentrekker in de kurk is gedraaid, wordt het armpje op de rand van de opening gezet. Het handvat wordt als hefboom gebruikt, waardoor de kurk zonder veel kracht kan worden verwijderd.

Wie gebruiken kelnersmessen?

Tegenwoordig gebruikt vrijwel ieder huishouden een kelnersmes. Van oorsprong komt het bij professionele gebruikers vandaan. Professionele gebruikers, zoals bijvoorbeeld een sommelier, hanteren meestal een kelnersmes dat dan ook wel sommeliersmes wordt genoemd. Kelnermessen worden vooral gebruikt door wijnkelners. De wijnkelners zijn gespecialiseerd in wijnen en wijn-spijscombinaties. Deze gebruiken de kelnermessen om wijnflessen professioneel te openen.

Hoe zijn de kelnersmessen het beste te bewerken?

De kelnersmessen bedrukken wij graag met uw logo. Kurkentrekkers met logo is een leuk relatiegeschenk, de gebruiker vindt de kurkentrekker een handig item en ziet bij ieder gebruik uw logo voorbij komen waardoor de bedrijfsnaam goed blijft hangen in het geheugen. Aangezien de meeste kelnermessen van metaal zijn, is graveren de beste op voor het bewerken van de kelnermessen met logo of tekst. Bij kelnersmessen graveren wordt de tekst of logo in het kelnersmes gegraveerd. Na het graveren kan de gravure opgevuld worden met kleur. U kunt echter ook kiezen voor het bedrukken van de kelnermessen bij ons.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug