• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Kelnersmessen bedrukken

Gepersonaliseerde kelnersmessen als relatiegeschenk

Onze bedrukte kelnersmessen zijn onmisbaar in ieder huishouden en daarom een geweldig relatiegeschenk. Kelnersmessen zijn een soort kurkentrekkers waarvan het handvat als hefboom kan worden gebruikt. Vaak uitgebreid met extra functies, zoals flesopener en mesje. Je hebt de keuze uit goedkope kelnersmessen, bamboe kelnersmessen en RVS kelnersmessen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij kunnen de kelnersmessen bedrukken of graveren met een logo, stukje tekst of andere opdruk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte kelnersmessen in enkele stappen

Stap 1. Materiaal van de kelnersmessen

Onze goedkope kelnersmessen worden gemaakt van verschillende materialen. Het is maar net wat je voorkeur heeft. Als je zoveel mogelijk stuks wilt, dan zijn de goedkope kelnersmessen met plastic behuizing de juiste keuze. Als je een iets luxere variant wilt, kies dan voor bamboe kelnersmessen met natuurlijke uitstraling of RVS kelnersmessen met aluminium afwerking. De onderdelen, zoals de flesopener, het mesje en de spiraal, zijn gemaakt van metaal materiaal.

 • goedkope kelnersmessen bedrukken
  Plastic kelnersmessen
 • uitgeklapte kelnersmessen met bamboe greep
  Bamboe kelnersmessen
 • rvs kelnersmessen graveren
  RVS kelnersmessen
 • eigen vorm kelnersmessen met logo
  Kelnersmessen in eigen vorm

Stap 2. Kelnersmessen in diverse kleuren

Onze kelnersmessen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De kleur wordt vaak toegekend aan het handvat van de kelnersmessen. De goedkope kelnersmessen zijn snel en bedrukt verkrijgbaar in de volgende basiskleuren: zwart, rood en wit. Het is eventueel mogelijk om de behuizing van deze kelnersmessen in eigen PMS kleur te leveren. De bamboe kelnersmessen hebben standaard de bruinachtige kleur van het materiaal. Als je kiest voor RVS kelnersmessen, dan hebben deze standaard de zilvere kleur van het roestvrij staal, maar eventueel kan er gekozen worden voor een gekleurde afwerking. In de volgende stap kun je zien hoe wij de kelnersmessen bedrukken of kelnersmessen graveren.

 • kelnersmessen
  Blauwe kelnersmessen
 • gegraveerde kelnersmessen van rvs materiaal
  Zwarte kelnersmessen
 • kelnersmessen graveren
  Zilvere kelnersmessen
 • bedrukte kelnersmessen in eigen kleur
  Kelnersmessen in eigen PMS kleur

Stap 3. Kelnersmessen bedrukken of kelnersmessen graveren

Ga je de kelnersmessen gebruiken voor een een promotiecampagne of ben je ze van plan om in te zetten als relatiegeschenk? Laat dan kelnersmessen bedrukken of kelnersmessen graveren. De bedrukkingswijze is afhankelijk van het materiaal van de gekozen kelnersmessen. Een gravering of bedrukking kan op beide zijden van het handvat geplaatst worden, bijvoorbeeld met een logo en/of stukje tekst

kelnersmessen laten bedrukken

Kelnersmessen laten bedrukken

Je kunt de kelnersmessen laten bedrukken. De bedrukking plaatsen wij dan op weerkanten van het handvat. De opdruk, zoals een logo of stukje tekst, mag bestaan uit maximaal 1 drukkleur. Als je custom made kelnersmessen laat maken, zoals in je eigen kleur, dan kunnen de volledige kelnersmessen bedrukt worden in full colour. Het voordeel van bedrukken is dat het goedkoop is en in kleur kan, maar het nadeel is dat deze er naar verloop van tijd af kan slijten.

kelnersmessen laten graveren

Kelnersmessen laten graveren

Wil je liever kelnersmessen laten graveren? Dan kan dat ook! Alle kelnersmessen uit het assortiment kunnen gegraveerd worden. Bij de bamboe kelnersmessen en RVS kelnersmessen kiest men vaak voor een gravering, want dat draagt bij aan de uitstraling van de gegraveerde kelnersmessen. Het voordeel is dat de gravure in het materiaal wordt gegraveerd en er niet af kan slijten, dat betekent dat de aangebrachte reclame langdurig zichtbaar zal blijven.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor kelnersmessen met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in kelnersmessen met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor kelnersmessen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over kelnersmessen laten bedrukken

Wat zijn kelnermessen?

Een kelnersmes is een opener die zowel doppen als kurken kan openen. De kelnersmes is een multifunctionele opener vergeleken met de standaard flessenopeners. Dit is een kurkentrekker waarvan het handvat als hefboom kan worden gebruikt. De meeste versies bevatten tevens een klein mesje waarmee de capsule (gedeeltelijk) van de fles kan worden losgesneden. Nadat de kurkentrekker in de kurk is gedraaid, wordt het armpje op de rand van de opening gezet. Het handvat wordt als hefboom gebruikt, waardoor de kurk zonder veel kracht kan worden verwijderd.

Wie gebruiken kelnersmessen?

Tegenwoordig gebruikt vrijwel ieder huishouden een kelnersmes. Van oorsprong komt het bij professionele gebruikers vandaan. Professionele gebruikers, zoals bijvoorbeeld een sommelier, hanteren meestal een kelnersmes dat dan ook wel sommeliersmes wordt genoemd. Kelnermessen worden vooral gebruikt door wijnkelners. De wijnkelners zijn gespecialiseerd in wijnen en wijn-spijscombinaties. Deze gebruiken de kelnermessen om wijnflessen professioneel te openen.

Hoe zijn de kelnersmessen het beste te bewerken?

De kelnersmessen bedrukken wij graag met uw logo. Kurkentrekkers met logo is een leuk relatiegeschenk, de gebruiker vindt de kurkentrekker een handig item en ziet bij ieder gebruik uw logo voorbij komen waardoor de bedrijfsnaam goed blijft hangen in het geheugen. Aangezien de meeste kelnermessen van metaal zijn, is graveren de beste op voor het bewerken van de kelnermessen met logo of tekst. Bij kelnersmessen graveren wordt de tekst of logo in het kelnersmes gegraveerd. Na het graveren kan de gravure opgevuld worden met kleur. U kunt echter ook kiezen voor het bedrukken van de kelnermessen bij ons.

Kelnersmessen met logo als relatiegeschenk

De goedkope kelnersmessen hebben een kunststof behuizing die geleverd kan worden in de kleuren wit, bordeaux rood of zwart. Tegen meerprijs kunnen wij deze leveren in een speciale PMS kleur. De luxe kelnersmessen van metaal worden geleverd in de kleur van het materiaal. Wij kunnen de kelnersmessen bedrukken of graveren met je logo of naam. Gepersonaliseerde kelnersmessen zijn niet alleen leuk om weg te geven, het is ook handig voor bij de vrijdagmiddagborrel op je werk. Je kunt ook onbedrukte kelnersmessen bestellen!

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte kelnersmessen

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte kelnersmessen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor kelnersmessen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug