• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 272 reviews

Goedkope flesopeners

Goedkope flesopeners met logo als promotiemateriaal

Wij hebben een selectie gemaakt voor goedkope flesopeners als je zoveel mogelijk bedrukte flesopeners voor een vast budget wilt hebben. De goedkoopste zijn de flesopeners met sleutelhanger. Onze klassieke flesopeners met houten handvat zijn niet alleen voordelig maar ook milieubewust. Met de vuist flesopeners met afsluitfunctie kun je flesjes openen en afsluiten om te beschermen tegen vuil en insecten. Tot slot hebben we flesopeners van stevig aluminium in handzaam formaat. De goedkope flesopeners zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Wij kunnen de goedkope flesopeners bedrukken of graveren met je naam, logo of andere opdruk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Redenen om te kiezen voor goedkope bieropeners

Veel goedkope flesopeners voor je marketingbudget

Goedkope flesopeners met logo zijn leuk als promotiemateriaal! Goedkope flesopeners zijn ideaal als je met een beperkt budget een zo groot mogelijk bereik wilt realiseren. Heb je een beurs of evenement en wil je bezoekers gratis flesopeners meegeven om extra naamsbekendheid te geneneren? Dan zijn goedkope flesopeners met logo de juiste keuze. Vanwege de lage prijs kun je met deze goedkope bieropeners een grote doelgroep aanspreken.

goedkoopste bieropeners bedrukt

Ook kleine oplage goedkope flesopeners

Je kunt bij ons een kleine oplage goedkope flesopeners bestellen. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte flesopeners ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Flesopeners bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

flesopeners met houten handvat bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor flesopeners met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope flesopeners met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste flesopeners met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug