• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 160 reviews

Goedkope flesopeners met sleutelhanger

Goedkope plastic flesopeners met sleutelhanger

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor goedkope flesopeners met sleutelhanger. Deze openers zijn handig voor aan de sleutelbos van uw relatie. Wij produceren de goedkoopste flesopeners van plastic en kunststof. Het materiaal maakt het mogelijk om de flesopeners in iedere gewenste kleur te produceren. De meest populaire kleuren houden wij op voorraad, zoals rood, zwart, blauw en groen. Bij een afname van minimaal 500 stuks leveren wij de goedkoopste sleutelhangers met flesopeners.

  • Goedkope sleutelhanger met flesopener
  • Plastic sleutelhanger met fles- en blikopener
  • Grote flesopeners met sleutelhanger

Sleutelhanger flesopeners bedrukken of flesopeners graveren

Bent u van plan de goedkope flesopener sleutelhanger in te zetten als relatiegeschenk of give-away? Dan raden wij aan om de flesopeners met logo te laten bedrukken. De goedkoopste flesopener bedrukken wij met één kleur, maar het is ook mogelijk om met twee of drie kleuren te drukken. Bedrukte flesopeners met sleutelhanger zijn perfect om uw naamsbekendheid te vergroten, want zeg nou zelf: hoe vaak komt een flesopener wel niet van pas?


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Wat zijn de voordelen van sleutelhanger flesopeners?

De sleutelhanger flesopeners met logo zijn populair als relatiegeschenk. Het is een geschenk dat veel gebruikt word. Als het niet als flesopener is, dan wel als herkenning aan de sleutelbos. Mede daarom worden flesopener sleutelhangers als give-away ingezet op evenementen en beurzen. Maar de bedrukte flesopeners met sleutelhanger hebben meer voordelen voor uw bedrijf en relatie. Wij bespreken ze.

Sleutelhanger flesopeners worden dagelijks gebruik

Misschien is het dagelijks gebruik van flesopeners overdreven, maar het is een feit dat flesopeners vaak worden gebruikt. Tijdens een feestje, barbecue of vrijdagmiddagborrel. De sleutelhanger flesopeners worden doorgaans aan een sleutelbos bevestigd. Precies de reden waarvoor ze geproduceerd worden. Mede daarom draagt de ontvanger de flesopener altijd bij zich. Worden ze niet aan een sleutelbos bevestigd? Dan verdwijnen de flesopeners meestal in de keukenlade. Met als gevolg? Dat ze altijd wel een keer van pas komen en daarom worden gebruikt.

Leverbaar in vele kleuren

De sleutelhanger flesopeners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood groen, geel, wit en zwart. Het biedt voor u de mogelijkheid om deze in iedere gewenste kleur te bestellen. Staat de door u gewenste kleur niet tussen het overzicht, dan produceren wij de sleutelhangers flesopeners op maat in de door u opgegeven PMS kleur. Op deze manier kunt u uw huisstijl kleur laten terugkomen in de flesopener! Deze flesopener sleutelhangers zullen indruk maken op uw klanten en bezoekers.

Verschillende personalisatie opties

Wij kunnen alle sleutelhanger flesopeners van een logo of naam voorzien. Bij de metalen sleutelhangers graveren wij in de flesopener. Bij een kunststof flesopener bedrukken op de flesopener.

Goedkope give-away met groot bereik

Flesopeners sleutelhangers zijn een van onze goedkoopste premiums en give-aways uit ons assortiment. De flesopeners zijn klein en licht van gewicht en daarom goedkoop om te transporteren. Deze bedrukte flesopeners gaan lang mee en zijn daarom de perfecte keuze voor een budget promotiecampagne. Met een beperkt budget kunt u daarom toch een groot bereik genereren.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow