• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 272 reviews

Flesopeners met snelle levertijd

Bedrukte flesopeners binnen 1 week geleverd

Heb je binnen circa een week bedrukte flesopeners nodig? Overweeg dan onze spoed flesopeners met logo. Onze meest verkochte zijn de flesopeners met sleutelhanger voor aan de sleutelbos. Daarnaast hebben magnetische flesopeners met magneetje in de achterzijde, zodat je deze kunt ophangen aan de koelkast. Deze flesopeners met snelle levertijd zijn verkrijgbaar in diverse basiskleuren, zoals: rood, zwart, blauw, groen, geel, oranje en wit. Wij kunnen deze snelle flesopeners personaliseren met logo, naam of stukje tekst. Deze flesopeners met snelle levertijd zijn ideaal als je op het laatste moment nog een leuke give-away nodig hebt!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Redenen om te kiezen voor spoed flesopeners met logo

Bedrukte flesopeners binnen 1 week geleverd

Heb je volgende week een evenement of beurs? En heb je nog een leuke give-away nodig? Overweeg dan een van onze flesopeners met snelle levertijd. Deze snelle flesopeners houden wij op voorraad in de meest bekende basiskleuren, zodat wij deze extra snel bedrukt kunnen leveren.

gepersonaliseerde flesopeners met sleutelhanger

Ook mogelijk in kleine oplage

Je kunt de flesopeners met snelle levertijd ook in kleine oplage bestellen. De minimale afname voor bedrukte flesopeners is 250 stuks. Met dit lage aantal flesopeners kun je niet alleen een kleine doelgroep aanspreken, maar tevens je reclame of promotie binnen enkele dagen starten!

sleutelhanger flesopeners snel geleverd

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor flesopeners met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope flesopeners met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste flesopeners met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug