• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Flesopeners met sleutelhanger

Bedrukte flesopeners voor aan de sleutelbos

Onze bedrukte flesopeners met sleutelhanger voor aan de sleutelbos worden vaak ingezet als promotiemateriaal of give-away. Ze zijn praktisch, want zeg nou zelf: toch makkelijk om altijd een opener bij de hand te hebben? Onze flesopeners met hanger worden gemaakt van aluminium, hout of metaal. Het is eventueel mogelijk om de flesopeners met sleutelhanger in eigen vorm te maken. Deze bieropeners met hanger zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, soms ook in eigen PMS kleur. Wij kunnen de sleutelhanger flesopeners bedrukken of graveren met een logo, stukje tekst of andere opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Voorbeelden van bedrukte sleutelhanger flesopeners

Ben je op zoek naar goedkope flesopeners voor aan een sleutelbos? Overweeg dan onze goedkope flesopeners met sleutelhanger. Deze sleutelhangertjes kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, waaronder: rubber, siliconen, plexiglas, metaal en kunststof. Het zijn stuk voor stuk kleine flesopeners met een sleutelhangertje, zodat ze ideaal zijn om mee te dragen in iedere broek- of jaszak. Je kunt van vrijwel alle flesopeners met sleutelhanger de kleur van het materiaal bepalen. Daarnaast kunnen wij de sleutelhanger flesopeners bedrukken met je logo, stukje tekst of andere opdruk. Bedrukte flesopeners met sleutelhanger zijn een goedkope manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten!

 • bedrukte flesopener sleutelhanger
 • aluminium bedrukte bieropener sleutelhanger
 • goedkope flesopeners sleutelhanger en logo
 • metalen sleutelhanger flesopeners met logo
 • populaire sleutelhanger flesopeners met logo
 • klassieke sleutelhangers met flesopeners
 • spoedlevering flesopeners met sleutelhanger
 • sleutelbos flesopeners bedrukt
 • eigen vorm flesopeners met sleutelhanger
 • promotionele bieropeners in eigen vorm
 • eigen vorm bieropeners graveren
 • op maat gemaakte flesopeners ontwerpen

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor kelnersmessen met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in kelnersmessen met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor kelnersmessen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Wat zijn de voordelen van sleutelhanger flesopeners?

De sleutelhanger flesopeners met logo zijn populair als relatiegeschenk. Het is een geschenk dat veel gebruikt word. Als het niet als flesopener is, dan wel als herkenning aan de sleutelbos. Mede daarom worden flesopener sleutelhangers als give-away ingezet op evenementen en beurzen. Maar de bedrukte flesopeners met sleutelhanger hebben meer voordelen voor uw bedrijf en relatie. Wij bespreken ze.

1. Sleutelhanger flesopeners worden dagelijks gebruik

Misschien is het dagelijks gebruik van flesopeners overdreven, maar het is een feit dat flesopeners vaak worden gebruikt. Tijdens een feestje, barbecue of vrijdagmiddagborrel. De sleutelhanger flesopeners worden doorgaans aan een sleutelbos bevestigd. Precies de reden waarvoor ze geproduceerd worden. Mede daarom draagt de ontvanger de flesopener altijd bij zich. Worden ze niet aan een sleutelbos bevestigd? Dan verdwijnen de flesopeners meestal in de keukenlade. Met als gevolg? Dat ze altijd wel een keer van pas komen en daarom worden gebruikt.

2. Leverbaar in vele kleuren

De sleutelhanger flesopeners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood groen, geel, wit en zwart. Het biedt voor u de mogelijkheid om deze in iedere gewenste kleur te bestellen. Staat de door u gewenste kleur niet tussen het overzicht, dan produceren wij de sleutelhangers flesopeners op maat in de door u opgegeven PMS kleur. Op deze manier kunt u uw huisstijl kleur laten terugkomen in de flesopener! Deze flesopener sleutelhangers zullen indruk maken op uw klanten en bezoekers.

3. Verschillende personalisatie opties

Wij kunnen alle sleutelhanger flesopeners van een logo of naam voorzien. Bij de metalen sleutelhangers graveren wij in de flesopener. Bij een kunststof flesopener bedrukken op de flesopener.

4. Goedkope give-away met groot bereik

Flesopeners sleutelhangers zijn een van onze goedkoopste premiums en give-aways uit ons assortiment. De flesopeners zijn klein en licht van gewicht en daarom goedkoop om te transporteren. Deze bedrukte flesopeners gaan lang mee en zijn daarom de perfecte keuze voor een budget promotiecampagne. Met een beperkt budget kunt u daarom toch een groot bereik genereren.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • eigen vorm flesopeners ontwerpen
  Flesopeners in eigen vorm
 • kelnersmessen bedrukken
  Kelnersmessen
 • houten flesopeners met logo
  Houten flesopeners met handvat
scroll top arrow