• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 161 reviews

EIGEN VORM FLESOPENERS

Eigen vorm flesopeners ontwerpen

Als fabrikant van de flesopeners en bieropeners bieden wij u de mogelijkheid uw eigen flesopener te ontwerpen. Wij kunnen plastic flesopeners in eigen vorm en metalen flesopeners in eigen vorm te produceren. Het is ook mogelijk om de basiskleur van het materiaal te bepalen. Wij kunnen de flesopeners in eigen vorm leveren met een sleutelhanger. Bent u toch op zoek naar een standaard flesopener, dan bent u ook uiteraard bij ons aan het goede adres. Wij leveren al eigen vorm flesopeners vanaf 1000 stuks.

Flessenopeners bedrukken en flessenopeners graveren

Wij kunnen de custom-made flesopeners en custom-made bieropeners ook voorzien van een logo of tekst. Eigen vorm kunststof flesopeners bedrukken wij met één tot vier keuren of full colour (indien de vorm en afmetingen het toelaten). Bij de eigen vorm metalen flesopeners graveren wij uw tekst, naam of logo in de flesopeners. Eventueel kan de gravure worden opgevuld met één kleur. Kiest u voor een flesopeners in eigen vorm met logo of tekst dan heeft u een uniek geschenk voor al uw relaties!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze flesopeners in eigen vorm?

Onze ruime assortiment aan flesopeners zijn niet alleen leuke give-aways, maar ook erg leuk promotiemateriaal. Dat komt omdat veel mensen wekelijks, zo niet dagelijks, flesopeners gebruiken. Daarnaast zijn ze flesopeneners goedkoop en kunnen flesopeners makkelijk bedrukt worden.

Waarom zou ik moeten kiezen voor flesopeners in eigen vorm?

Wij zijn van mening dat iedere campagne, promotieactiviteit en bedrijf een unieke flesopener verdient. U kunt kiezen uit een van onze standaard flesopeners met uw eigen logo of tekst. Dit is op zich al een unieke flesopener, maar daarnaast bieden wij u de mogelijk om een flesopener in eigen vorm te laten produceren. Kiest u voor een flesopener in eigen vorm, dan heeft een daadwerkelijk een unieke flesopener die niemand heeft.

Wat kan ik zelf bepalen bij de flesopeners in eigen vorm?

U kunt alles zelf bepalen. Uw wensen zijn leidend en u heeft als het ware de leiding over het productieproces in onze fabriek. Bepaal het materiaal waar wij de flesopeners in eigen vorm van moeten produceren. Bepaal de vorm en afmetingen van de flesopeners in eigen vorm. Hoe groot dient de flesopener in eigen vorm te zijn? Wilt u een platte of toch meer een 3D versie? Kiest u voor kleine flesopeners in eigen vorm dan kunt u overwegen om er een sleutelhanger aan te laten hangen.

Flesopeners bedrukken in eigen vorm

Wat zijn de goedkoopste flesopeners in eigen vorm?

Kiest u voor een plastic flesopener in eigen vorm? Dan kiest u voor het goedkoopste en lichtste materiaal flesopener en dat werkt door in de stukprijs van de flesopeners in eigen vorm. Kiest u voor een flesopeners van metaal? Dan kiest u voor het duurdere en zwaardere materiaal flesopeners en dat werkt door in de stukprijs van de flesopeners in eigen vorm.

Waar moet ik nog meer rekening mee houden?

Kijk vooral eerst naar de doelgroep aan wie u de flesopeners in eigen vorm wilt meegeven. Staat u op een beurs en wilt u een zo groot mogelijk bereik realiseren? Kies dan voor plastic flesopeners in eigen vorm. Of wilt u toch luxe flesopeners in eigen vorm weggeven aan belangrijke relaties? Kies dan voor metalen flesopeners in eigen vorm. Bij metalen flesopeners in eigen vorm krijgt u minder stuks dan bij plastic flesopeners in eigen vorm, maar heeft u wellicht wel een opvallendere flesopener die ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

flesopeners
scroll top arrow