CUSTOM MADE FLESOPENERS

Goedkoopste custom-made flesopeners?

Wij van JM Promotions zijn de grootste leverancier van custom made flesopeners. Wij hebben standaard een custom made opener in de vorm van een voetbalshirt, een wijnfles, een zonnebril en een reddingsboei. Wilt u een op maat gemaakte flesopener in een vorm naar keuze dan kunnen wij dit in overleg ook maken (grote oplage vereist). Bent u toch op zoek naar een standaard flesopener, dan bent u ook uiteraard bij ons aan het goede adres.

Custom-made flesopeners bedrukken?

Ook uw eigen custom made openers zijn op maat te bedrukken bij ons. Wij kunnen de custom made openers van één tot maximaal vier kleuren bedrukken of in full colour bedrukking. Als uw logo meerdere kleuren of een verloop van kleuren heeft, dan komt u in aanmerking voor de full colour bedrukking. Een bedrukking van de eigen PMS kleuren is standaard bij ons.

Hebt u nog vragen over de mogelijkheden van het bedrukken van flesopeners? Of bent u nieuwsgierig welke druktechnieken er toegepast worden bij uw bestelling? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Ons telefoonnummer is: +31 (0)23 230 2183.


Offerte aanvragen!