• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Bieropeners bedrukken

Goedkope bieropeners als promotiemateriaal

Bent u op zoek naar bierflesopeners met bedrukking van uw eigen logo? JM Promotions is fabrikant van de goedkoopste bieropeners met logo bedrukking. In ons assortiment beschikken wij over verschillende soorten bieropeners. Onze goedkoopste bieropeners zijn de bieropeners met sleutelhanger. Onze meest verkochte modellen zijn de bieropeners met sleutelhanger. Deze bieropeners zijn zo populair omdat deze goedkoop zijn en gemakkelijk kunnen ingezet worden als give-away. De meest bekende bieropeners is de plastic bieropeners met afsluiter en is het tevens mogelijk een bieropener in eigen vorm te fabriceren in iedere gewenste vorm (grote oplage vereist). Wij bedrukken al bieropeners vanaf 500 stuks in iedere gewenste kleur.

Bieropeners bedrukken met logo

Behalve dat wij producent zijn van de bieropeners, zijn wij tevens de bedrukker van de bierflesopeners tegen de laagste tarieven. Wij kunnen de bieropeners voorzien van een bedrukking met één kleur opdruk tot en met een maximum van vier kleuren. Het is tevens mogelijk om een opdruk te plaatsen met een full colour opdruk in iedere gewenste kleur. Hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper de bieropeners worden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over bieropeners bedrukken?

Wat zijn bierflesopeners?

Een bierflesopener is een instrument om het bierflesje te openen. De bieropener opent de afsluiting (metalen bierdopje) van het bierflesje, zodat men het bier kan nuttigen. De bieropener werkt als een hefboom. Bij een bieropener ligt het draaipunt midden op de dop. Er zijn verschillende soorten bieropeners van verschillende formaten en materiaalsoorten. De meest voorkomende materiaalsoorten zijn de metalen en de plastic bieropeners.

Bieropeners bedrukken met logo

Hoe kunnen wij bieropeners bedrukken?

Al onze varianten bieropeners zijn te bedrukken met een eigen logo of afbeelding. Het materiaalsoort bepaald op welke manier de bieropener bedrukt wordt met een opdruk. De plastic bieropeners zijn te bedrukken door middel van tamponneren (inkt als een soort stempel gedrukt op de bieropener). Hierbij wordt de opdruk getamponneerd op de plastic bieropener. De metalen bieropeners kunnen bedrukt of gegraveerd worden met uw logo.

De bieropeners kunnen worden bedrukt in iedere gewenste kleur. De opdruk kan gezet worden in één kleur tot zelfs een volledige full colour bedrukking. De full colour bedrukking wordt gezet wanneer uw logo bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste drukmethode, dan raden wij u aan om in één of twee kleuren te drukken.

flesopeners

Waar wordt welk variant bieropener gebruikt?

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten bieropeners die allemaal door verschillende personen en bedrijven gebruikt worden. Onze metalen bieropeners met sleutelhanger zult u vooral aan de sleutelbos van een persoon vinden. Deze worden vooral gebruikt op huis en tuinfeestjes wanneer er geen opener in de buurt is. De plastic bieropeners met afsluitfunctie en plastic bieropeners met handvat zijn echte horecaopeners. Deze bieropeners worden veelal gebruikt achter de bar van een discotheek, pub of sportvereniging. De restaurantopeners zijn openers die gebruikt worden in een restaurant. Deze restaurantopeners hebben de functie om bier en wijnflessen te openen. Vaak worden de flessen pas geopend aan de tafel van de gasten. De custom made bieropeners worden gebruikt als ‘give away’ voor bestaande en potentiële klanten, omdat deze een speciale vorm hebben van bijvoorbeeld een eigen product.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Bieropeners bedrukken met logo
scroll top arrow