• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Bierdop flesopeners

Magnetische flesopeners in bierdop vorm

Ben je op zoek naar leuke flesopeners? Overweeg dan de flesopeners in de vorm van een bierdop. Deze bierdop flesopeners beschikken over diverse praktische kenmerken, waaronder een handig functie om de dop van PET flessen te draaien en 2 magneten om de flesopeners aan de koelkast te bevestigen. Onze meest verkochte bierdop flesopeners hebben een diameter van 8cm, maar je kunt deze eventueel ook zelf kiezen.

Bierdop flesopeners met magneten
Diameter van 8cm of op maat gemaakt
Volledig te bedrukken, ook full colour

Bierdop flesopeners laten bedrukken

De flesopeners in de vorm van een bierdop of kroonkurk zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, ook in je eigen PMS kleur. Je kunt de volledige bovenkant van de bierdop flesopeners bedrukken met je logo, stukje tekst of andere opdruk. Hoe groter de diameter van de bierdop, hoe groter de bedrukking. Bedrukte bierdop flesopeners zullen niet alleen opvallen wanneer een flesje geopend wordt, maar ook als deze op tafel ligt of aan de koelkast hangt.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Waarom kiezen voor bedrukte flesopeners in de vorm van een bierdop?

Wij hebben een ruim assortiment aan flesopeners, maar waarom zou je moeten kiezen voor de flesopeners in dop vorm? Dit zijn vragen die wij ook hebben gesteld aan onze klanten: waarom kiezen jullie voor een bierdop flesopener? Daar kwamen een aantal redenen regelmatig terug. Wij hebben de redenen op een rijtje gezet.

1. Gemakkelijk te personaliseren

De bierdop flesopeners zijn gemakkelijk te personaliseren. Het vlakke oppervlak heeft een diameter van 8cm en dat biedt veel ruimte voor de opdruk. De opdruk kan in enkele kleuren maar ook in full colour. Je kunt de flesopeners personaliseren door deze met je bedrijfsnaam, contactgegevens, product of (aanstaand) evenement te bedrukken. Op deze manier maak je promotie voor je bedrijf, product of evenement.

2. Voorzien van magneten

Deze leuke bierdop opener heeft magneetjes aan de binnenkant. De flesopeners hoeft daarom niet per se in de keukenlade opgeborgen te worden. Door de magneetjes kan de bieropener ook aan de koelkast bevestigd worden. Je logo zal dan eerder zichtbaar zijn voor de ontvanger.

3. Ook te gebruiken voor plastic PET flessen met plastic draaidop

Met de bierdop flessenopeners kun je ook diverse schroefdoppen opendraaien. Heb je vochtige handen of met een lastige fles frisdrank te maken? Dan kun je gebruikmaken van de handige functie om een plastic draaidop van de PET fles te draaien. Met deze flesopeners heb je minder kracht nodig om de dop van de fles te verwijderen. Ook handig voor relaties en ouderen die minder kracht in hun handen hebben.

4. Bierdop flesopeners behoren tot de luxe flesopeners

Wil je er zeker van zijn dat de ontvanger de bieropeners of flesopeners gaan gebruiken? En wil je de flesopeners ook inzetten als promotiemateriaal? Dan doe je er verstandig aan om te kiezen voor een bierdop flesopener. Deze flesopener behoort tot de luxe flesopeners. Bij een luxe flesopener is de kans groot dat de flesopener ook daadwerkelijk in gebruik word genomen. De bierdop flesopeners kunnen ook ingezet worden als relatiegeschenk aan je klanten of medewerkers.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug