• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 160 reviews

Bierdop flesopener

Goedkope bierdop flesopeners met magneet

Bent u op zoek naar leuke flesopeners in de vorm van een bierdop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de dop zit ook een functie op plastic frisdrank flessen met plastic dop open te draaien. De goedkope flesopeners zijn voorzien van geïntegreerde magneten zodat de flesopener ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld als magnetische memohouder voor aan een koelkast! Met een diameter van 8cm liggen de bierdop flesopeners goed in de hand. Vanaf 500 stuks leveren bij bierdop flesopeners met uw logo!

  • Flesopeners in de vorm van een bierdop
  • Met magneten aan de binnenkant
  • Ook geschikt voor PET flessen met plastic draaidop

Bierdop flesopeners bedrukken in full colour

De bierdop bieropeners kunnen wij leveren in populaire kleuren wit, zwart, blauw, rood en groen. Staat uw gewenste kleur bierdop flesopener niet tussen onze populaire kleuren? Geen probleem, want wij kunnen de bierdop flesopeners produceren in iedere gewenste kleur. Laat het 8cm diameter oppervlak van de bierdop flesopeners bedrukken met tekst of logo in full colour. De bedrukte flesopener zal niet alleen opvallen wanneer een flesje geopend wordt, maar ook wanneer deze gewoon op tafel ligt of aan de koelkast hangt.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Waarom zou ik kiezen voor een bierdop flesopener?

Wij hebben een ruim assortiment aan flesopeners, maar waarom zou u moeten kiezen voor de flesopeners in dop vorm? Dit zijn vragen die wij ook hebben gesteld aan onze klanten: waarom kiezen jullie voor een bierdop flesopener? Daar kwamen een aantal redenen regelmatig terug. Wij hebben de redenen op een rijtje gezet.

1. Gemakkelijk te personaliseren

De bierdop flesopeners zijn gemakkelijk te personaliseren. Het vlakke oppervlak heeft een diameter van 8cm en dat biedt veel ruimte voor de opdruk. De opdruk kan in enkele kleuren maar ook in full colour. U kunt de flesopener personaliseren door deze met uw bedrijfsnaam, contactgegevens, product of (aanstaand) evenement bedrukken. Op deze manier maakt u promotie voor uw bedrijf, product of evenement.

2. Voorzien van magneten

Deze leuke bierdop opener heeft magneetjes aan de binnenkant. De flesopeners hoeft daarom niet per se in de keukenlade opgeborgen te worden. Door de magneetjes kan de bieropener ook aan de koelkast bevestigd worden. Dat heeft voor u als voordeel dat uw logo of andere opdruk vaak zichtbaar is bij de ontvanger. Het voordeel voor de ontvanger is dat deze bieropener als memohouder kan gebruiken. Op deze manier worden belangrijke dingen niet vergeten.

3. Ook te gebruiken voor plastic PET flessen met plastic draaidop

Met de bierdop flessenopeners kunt u ook diverse schroefdoppen opendraaien. Hebt u vochtige handen of met een lastige fles frisdrank te maken? Dan kunt u met de flessenopener ook de plastic draaidop van een fles cola draaien. Met deze flesopeners heeft u minder kracht nodig om de dop van de fles te verwijderen. Ook handig voor relaties die minder kracht in hun handen hebben.

4. Bierdop flesopeners behoren tot de luxe flesopeners

Wilt u er zeker van zijn dat de ontvanger de bieropeners of flesopeners gaat gebruiken? En wilt u de flesopeners ook inzetten als relatiegeschenk? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor een bierdop flesopener. Deze flesopener behoort tot de luxe flesopeners. Bij een luxe flesopener is de kans groot dat de flesopener ook daadwerkelijk in gebruik word genomen. De bierdop flesopeners kunnen ook ingezet worden als relatiegeschenk aan uw klanten of medewerkers. In tegenstelling tot de goedkope flesopeners die meestal worden gebruikt als give-away op beurzen of evenementen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow