Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Flesopeners bedrukken

Flesopeners laten bedrukken met logo

Bedrukte flesopeners, wie heeft ze niet in de keukenlade liggen of aan de sleutelbos hangen? Je hebt bij ons de keuze uit flesopeners met sleutelhanger, kelnersmessen, houten flesopeners, muur flesopeners, bar blades en veel meer. Wil je echt unieke en opvallende flesopeners, kies dan voor flesopeners in eigen vorm. Onze goedkope flesopeners zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Wij kunnen de flesopeners bedrukken of bieropeners graveren met een logo, naam of andere opdruk. Onze bedrukte flesopeners worden niet alleen vaak ingezet als promotiemateriaal, maar ook steeds vaker als relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
bedrukte flesopeners als promotiemateriaal

Flesopeners met logo in 3 stappen!

Wie heeft er nou geen flesopeners met logo in de keukenlade liggen of aan de sleutelbos hangen? Dat laat zien dat flesopeners nog steeds zeer populair zijn als give-away of promotiemateriaal. Wij hebben een ruime keuze aan bieropeners en zo is er voor ieder wel wat wils. Van goedkope flesopeners tot houten flesopeners en van bieropeners in eigen vorm tot kelnersmessen. Doorloop onderstaande stappen en ontwerp je eigen bedrukte bieropeners.

douchetimers

Stap 1. Keuze uit diverse soorten flesopeners

Je hebt bij ons de keuze uit diverse modellen flesopeners met logo. De meeste bedrijven willen voor een beperkt budget zoveel mogelijk flesopeners met naam en kiezen daarom voor de goedkope flesopeners. Sommige bedrijven kiezen ook voor bedrukte flesopeners met sleutelhanger voor aan de sleutelbos, omdat deze gepersonaliseerde flesopeners ook daadwerkelijk worden gebruikt en dus vaak gezien worden. Daarnaast krijgen wij ook steeds vaker aanvragen voor milieuvriendelijke flesopeners van hout. Wij kunnen alle modellen flesopeners bedrukken, hieronder de meest verkochte flesopeners.

 • bieropeners bedrukken
  Vuist flesopeners
 • goedkope bieropeners met sleutelhangers
  Flesopeners met sleutelhanger
 • houten flesopeners graveren
  Houten flesopeners
 • bierdop bieropeners bedrukken
  Bierdop bieropeners
 • kelnersmessen graveren
  Kelnersmessen
 • custom made metalen flesopeners graveren
  Custom made flesopeners

Stap 2. Kleur van de flesopeners of bieropeners

Onze bieropeners en flesopeners zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere denkbare kleur. De meeste basiskleuren, zoals blauw, rood, geel, groen, wit, oranje en zwart, houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Wil je flesopeners in eigen PMS kleur, zoals de kleur van je huisstijl of een kleur die past bij je campagne, dan is dat ook mogelijk. Je kunt deze gekleurde flesopeners laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Hieronder een aantal gekleurde voorbeelden van vuist flesopeners en flesopeners met hanger.

 • blauwe flesopeners laten bedrukken
  Blauwe flesopeners
 • gele flesopeners met bedrukking
  Gele flesopeners
 • groene flesopeners bedrukt
  Groene flesopeners
 • gepersonaliseerde oranje flesopeners
  Oranje flesopeners
 • rode flesopeners met logo
  Rode flesopeners
 • witte flesopeners met bedrukking
  Witte flesopeners
 • zwarte flesopeners met opdruk
  Zwarte flesopeners
 • full colour bedrukte flesopeners
  Full colour flesopeners

Stap 3. Flesopeners laten bedrukken

Ben je van plan om reclame te maken met flesopeners of wil je flesopeners inzetten als relatiegeschenk? Laat dan flesopeners bedrukken. Je kunt alle soorten flesopeners laten bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Bij flesopeners van aluminium, bamboe of houten kunnen wij de opdruk in de flesopeners graveren. Met bedrukte flesopeners heb je een leuke weggever die een bijdrage levert aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Wil je weten of de door jouw gewenste flesopeners gegraveerd of bedrukt kunnen worden? Ga dan naar de desbetreffende productpagina.

bierdop flessenopeners met logo

Flesopeners bedrukken

Onze meeste klanten laten flesopeners bedrukken. Hoe de flesopeners bedrukt worden is afhankelijk van het gekozen model. Bij het ene model is een full colour bedrukking mogelijk en bij de andere een opdruk in maximaal 1 drukkleur. Je kunt ervan op uitgaan dat wij de bedrukking plaatsen op een positie die goed zichtbaar is als de opener gebruikt wordt. Het voordeel van bedrukken is dat het goedkoop is en in kleur kan, maar het nadeel is dat deze er naar verloop van tijd af kan slijten.

flesopeners met houten handvat bedrukken

Flesopeners graveren

Wil je liever flesopeners graveren? Dat is ook mogelijk, maar wel afhankelijk van het materiaal. Je kunt houten flesopeners laten lasergraveren, waarbij er als het ware een opdruk in het materiaal wordt gebrand. Ook metalen flesopeners graveren wij naar wens, het is zelfs mogelijk om de gravering van een (gekleurde) diepdruk te voorzien. Het voordeel is dat de gravure in het materiaal wordt gegraveerd en er niet af kan slijten, dat betekent dat de aangebrachte reclame langdurig zichtbaar zal blijven.

Stap 4. Flesopeners in eigen vorm laten maken (optioneel)

Wil je op een unieke reclame maken met flesopeners? Overweeg dan om flesopener in eigen vorm te laten maken. Deze custom-made flesopeners zijn de perfecte manier om de aandacht te trekken en dus reclame te maken voor je bedrijf of product. Als fabrikant bieden wij eindeloze mogelijkheden, want je kunt zelf de vorm, het formaat en het materiaal kiezen. Je kunt bijvoorbeeld flesopeners ontwerpen in de vorm van een product, dat kan interessant zijn als je een nieuw product onder de aandacht wil brengen bij je doelgroep. Wil je de custom-made flesopeners met sleutelhanger?

 • kunststof flesopeners in eigen vorm
  Plastic flesopeners in eigen vorm
 • metalen flesopeners voetbaltenue
  Metalen flesopeners eigen ontwerp
 • custom made bieropeners van siliconen
  Soft-pvc bieropeners ontwerpen
 • custom made sleutelhanger flesopeners in eigen vorm
  Sleutelhanger flesopeners op maat

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor flesopeners met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope flesopeners met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste flesopeners met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte flesopeners met extra functie

Ben je op zoek naar leuke flesopeners met een hoog verrassingselement? Overweeg dan een van onze flesoepners met extra functie. Meest verkocht zijn onze slippers met bieropener en zonnebrillen met flesopener. Andere voorbeelden zijn pizzasnijders met flesopener of onderzetters met bieropener. Misschien heb je zelf ook wel een leuk product gevonden waarin je een bieropener wilt laten verwerken? Schroom dan niet om ons te contacten, want als fabrikant kunnen wij je vast en zeker helpen met een custom made productie!

 • full colour onderzetters met opener
  Onderzetters met flesopener
 • fles opener zonnebrillen bedrukt
  Zonnebrillen met flesopener
 • slippers met flessenopeners
  Slippers met flesopener
 • pizzasnijders met flessenopener met logo
  Pizzasnijders met flesopener
 • goedkope aanstekers met bieropener bedrukken
  Aanstekers met flesopener
 • telefoonhoesjes met flesopener bedrukt
  Telefoonhoesjes met flesopener
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over bieropeners bedrukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste flesopeners met logo?

Onze goedkoopste flesopeners met logo zijn de flesopeners die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze flesopeners hebben wij reeds in grote oplage geproduceerd en daardoor hebben wij de alle kosten (productie en transport) over grote aantallen kunnen uitsmeren. In feite geldt dit voor alle flesopeners in de bekende basiskleuren, zoals rood, blauw, groen, zwart, geel en wit. Laat deze flesopeners bedrukken met een logo in enkele kleuren, want iedere extra drukkleur brengt extra kosten met zich mee.

goedkoopste sleutelhanger flesopeners met logo opdruk

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage flesopeners bedrukken?

Ja, wij leveren al bedrukte flesopeners bij een kleine oplage van minimaal 500 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte flesopeners ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Flesopeners bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

custom made flesopeners in eigen vorm

Vraag 3. Hebben jullie ook openers voor flessen wijn?

Ja, wij verkopen ook flesopeners voor wijn en champagne. De basis is nog altijd simpel en dat is de simpele traditionele kurkentrekker: een spiraal met een handvat. Het spiraal draait u in de kurk en door aan het handvat te trekken trek je, soms moet er enig geweld aan te pas komen, de kurk eruit. Daarnaast hebben wij ook kelnersmessen en sommeliersmessen. Deze wijnopeners zijn multifunctioneel, want naast het openen van een fles wijn kun je er flesjes bier mee openen. Deze openers voor flessen wijn worden veel in restaurants en horeaca gebruikt door de ober of kelner, maar zien wij ook steeds vaker bij mensen thuis in de keukenlade.

gepersonaliseerde flesopeners voor wijn kelnersmessen

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor flesopeners met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope flesopeners met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste flesopeners met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug