• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 272 reviews

Flesopeners bedrukken

Gepersonaliseerde flesopeners met eigen opdruk, kleur en vorm

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor flesopeners met logo. Wij hebben een breed assortiment met o.a. flesopeners met sleutelhanger, houten flesopeners en vuist flesopeners. Meest verkocht zijn onze goedkope flesopeners en flesopeners in eigen vorm. Als je binnen een week bedrukte flesopeners nodig hebt overweeg dan een van onze flesopeners met snelle levertijd. Vrijwel alle flesopeners zijn verkrijgbaar in je eigen kleur. Wij kunnen de flesopeners bedrukken of bieropeners graveren met je logo, naam of andere opdruk. Gepersonaliseerde flesopeners zijn leuk om weg te geven!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
bedrukte flesopeners als promotiemateriaal

Bedrukte flesopeners in 3 stappen!

Wie heeft er geen flesopeners met logo in de keukenlade liggen of aan de sleutelbos hangen? Het geeft aan dat bedrukte flesopeners zeer populair zijn om weg te geven als relatiegeschenk of in te zetten als promotiemateriaal Bedrukte flesopeners worden veel gebruikt en zijn daarom een leuk om weg te geven, maar ook zeker leuk om te vangen. Met een ruime keuze aan gepersonaliseerde bieropeners is er voor ieder wel wat wils! Doorloop onderstaand stappenplan en stel je eigen bedrukte bieropeners samen.

Stap 1. Keuze uit diverse soorten flesopeners

Je hebt bij ons de keuze uit diverse modellen flesopeners met logo. De meeste bedrijven willen voor een beperkt budget zoveel mogelijk flesopeners met naam en kiezen daarom voor de goedkope flesopeners. Sommige bedrijven kiezen ook voor bedrukte flesopeners met sleutelhanger voor aan de sleutelbos, omdat deze gepersonaliseerde flesopeners ook daadwerkelijk worden gebruikt en dus vaak gezien worden. Daarnaast krijgen wij ook steeds vaker aanvragen voor milieuvriendelijke flesopeners van hout. Wij kunnen alle modellen flesopeners bedrukken, hieronder de meest verkochte flesopeners.

 • plastic flesopeners met afsluitfunctie
  Goedkope flesopeners
 • biertje openen flesopener sleutelbos
  Flesopeners met sleutelhanger
 • houten flesopeners graveren
  Milieuvriendelijke flesopeners
 • bierdop flesopeners
  Bierdop bieropeners

Stap 2. Kleur van de flesopeners of bieropeners

De flessenopeners zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Van vrijwel alle modellen houden wij de meest populaire kleuren op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt hierbij denken aan de kleuren blauw, zwart, rood, wit, groen en oranje. Als je kleur niet in het overzicht staat of je wilt flesopeners in de kleur van je huisstijl, dan kunnen wij de flesopeners op maat maken in iedere gewenste PMS kleur. Wij kunnen alle kleuren flesopeners bedrukken.

 • blauwe flesopeners laten bedrukken
  Blauwe flesopeners
 • gele flesopeners met bedrukking
  Gele flesopeners
 • groene flesopeners bedrukt
  Groene flesopeners
 • gepersonaliseerde oranje flesopeners
  Oranje flesopeners
 • rode flesopeners met logo
  Rode flesopeners
 • witte flesopeners met bedrukking
  Witte flesopeners
 • zwarte flesopeners met opdruk
  Zwarte flesopeners
 • full colour bedrukte flesopeners
  Full colour flesopeners

Stap 3. Flesopeners bedrukken met logo of naam

Ben je van plan om reclame te maken met flesopeners of wil je flesopeners inzetten als relatiegeschenk? Laat dan flesopeners bedrukken. Je kunt alle soorten flesopeners laten bedrukken met je logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Bij flesopeners van staal, metaal of houten kunnen wij de opdruk in de flesopeners graveren. Met bedrukte flesopeners heb je een leuke weggever die een bijdrage levert aan de naamsbekendheid van je bedrijf.

 • goedkope bieropeners met logo
  Goedkoop bedrukken
 • full colour flesopeners met logo
  Full colour bedrukken
 • houten flesopeners met logo
  Houten lasergraveren
 • sleutelhanger flesopeners graveren met logo
  Metaal graveren

Stap 4. Flesopeners in eigen vorm laten maken (optioneel)

Wil je op een unieke reclame maken met flesopeners? Overweeg dan om flesopener in eigen vorm te laten maken. Deze custom-made flesopeners zijn de perfecte manier om de aandacht te trekken en dus reclame te maken voor je bedrijf of product. Als fabrikant bieden wij eindeloze mogelijkheden, want je kunt zelf de vorm, het formaat en het materiaal kiezen. Je kunt bijvoorbeeld flesopeners ontwerpen in de vorm van een product, dat kan interessant zijn als je een nieuw product onder de aandacht wil brengen bij je doelgroep. Wil je de custom-made flesopeners met sleutelhanger?

kunststof flesopeners in eigen vorm

Plastic flesopeners in eigen vorm

De goedkoopste flesopeners in eigen vorm produceren wij van plastic of kunststof. Dit materiaal is gemakkelijk te bewerken en van een kleur te voorzien. Bij dit materiaalsoort is het mogelijk om 3D flesopeners in eigen vorm te produceren.

metalen flesopeners voetbaltenue vorm

Metalen flesopeners eigen ontwerp

Ook metaal kunnen wij bewerken tot een flesopener op maat. In vergelijking met de plastic en kunststof flesopener zijn deze flesopeners zwaarder en iets duurder. Bij deze metalen flesopeners en aluminium flesopeners wordt vaak gekozen voor een platte 2D vorm.

custom made bieropeners van siliconen

Siliconen bieropeners op maat gemaakt

Steeds populairder worden openers van siliconen materiaal. Het materiaal is zeer goedkoop en kan tegen lage prijs in iedere gewenste vorm gemaakt worden. Je kunt kiezen voor 2D (platte) of 3D (ronde) vormen. Wij kunnen deze bieropeners bedrukken met je logo.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor flesopeners met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope flesopeners met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste flesopeners met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over bieropeners bedrukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste flesopeners met logo?

Onze goedkoopste flesopeners met logo zijn de flesopeners die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze flesopeners hebben wij reeds in grote oplage geproduceerd en daardoor hebben wij de alle kosten (productie en transport) over grote aantallen kunnen uitsmeren. In feite geldt dit voor alle flesopeners in de bekende basiskleuren, zoals rood, blauw, groen, zwart, geel en wit. Laat deze flesopeners bedrukken met een logo in enkele kleuren, want iedere extra drukkleur brengt extra kosten met zich mee.

goedkoopste sleutelhanger flesopeners met logo opdruk

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage flesopeners bedrukken?

Ja, wij leveren al bedrukte flesopeners bij een kleine oplage van minimaal 500 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte flesopeners ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Flesopeners bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

custom made flesopeners in eigen vorm

Vraag 3. Hebben jullie ook openers voor flessen wijn?

Ja, wij verkopen ook flesopeners voor wijn en champagne. De basis is nog altijd simpel en dat is de simpele traditionele kurkentrekker: een spiraal met een handvat. Het spiraal draait u in de kurk en door aan het handvat te trekken trek je, soms moet er enig geweld aan te pas komen, de kurk eruit. Daarnaast hebben wij ook kelnersmessen en sommeliersmessen. Deze wijnopeners zijn multifunctioneel, want naast het openen van een fles wijn kun je er flesjes bier mee openen. Deze openers voor flessen wijn worden veel in restaurants en horeaca gebruikt door de ober of kelner, maar zien wij ook steeds vaker bij mensen thuis in de keukenlade.

gepersonaliseerde flesopeners voor wijn kelnersmessen

Vraag 4. Hebben jullie ook slippers met flesopeners of zonnebrillen met opener?

Ja, bij ons kun je ook terecht voor producten die flesopeners als bijproduct hebben. Je kunt hierbij onder andere denken aan slippers met flesopener en zonnebrillen met flesopers. Maar daarnaast zijn er nog tal van andere producten waarin een bieropener verwerkt kan worden, denk maar eens aan onderzetters en pizzasnijders. Misschien heb je zelf ook wel een leuke idee voor een specifiek product waarin een flesopener verwerkt kan worden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want als fabrikant kunnen wij vast en zeker helpen!

bedrukte slippers met flesopener als relatiegeschenk

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor flesopeners met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope flesopeners met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste flesopeners met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug