Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Fietslampjes bedrukken

Reclame maken met bedrukte fietslampjes

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte fietslampjes met logo. Je hebt de keuze uit goedkope fietslampjes, duurzame fietslampjes (extra lange brandtijd) en siliconen fietslampjes. Het setje fietslampjes wordt geleverd met een wit voorlicht en rood achterlicht en voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Ze worden geleverd inclusief batterijen en zijn gemakkelijk te bevestigen aan een fiets, tas of jas. De behuizing van de losse fietslampjes kan gemaakt worden in iedere PMS kleur. Laat de fietslampjes bedrukken met een logo of reclame-uiting. Met deze gepersonaliseerde fietslampjes zorg je voor extra zichtbaarheid in het verkeer en voorkom je dat je relaties een boete krijgen!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Fietslampjes met logo

1. Keuze uit verschillende setjes fietslampjes

Bij ons heb je de keuze uit verschillende setjes fietslampjes. Als je zoveel mogelijk fietslampjes voor je budget wilt, dan zijn de goedkope fietslampjes de juiste keuze. Als je wilt dat de fietslampjes langer meegaan, dan zijn de duurzame fietslampjes het overwegen waard. Bijkomend voordeel is dat je reclame dan ook langer zichtbaar blijft. Onze siliconen fietslampjes zijn iets duurder, maar daarvoor krijg je ook meer kwaliteit en bovendien geven deze fietslampjes extra fel licht zodat fieters beter zichtbaar zijn in het verkeer. Wij kunnen deze setjes met fietslampjes personaliseren met reclame.

fietslampjes

2. Fietslampjes in alle denkbare kleuren

Onze fietslampjes zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Meest verkocht zijn de rode fietslampjes (achterlicht) met een rode behuizing en witte fietslampjes (voorlicht) met een witte behuizing. De behuizing, zowel die van plastic als siliconen materiaal, kan gemaakt worden in een speciale PMS kleur, zoals de kleuren van je huisstijl of campagne. Je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren fietslampjes.

 • setje led fietslampjes bedrukken
  Standaard gekleurde fietslampjes
 • losse fietslampjes bedrukken
  Oranje fietslampjes
 • reclame fietslampjes bedrukt
  Blauwe fietslampjes
 • siliconen fietsverlichting bedrukken
  Groene fietslampjes
 • fietslampjes bedrukken goedkoop
  Groene fietslampjes
 • goedkoopste fietslampjes voor reclame en promotie
  Gele fietslampjes
 • luxe fietslampjes met opdruk
  Verschillende kleuren
 • siliconen fietslampjes laten bedrukken
  Rode fietslampjes

3. Fietslampjes laten bedrukken

Je kunt alle soorten en gekleurde fietslampjes laten bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame-uiting of andere opdruk. De bedrukking plaatsen wij meestal bovenop de lampjes, zodat deze goed zichtbaar is als men de fietsverlichting gebruikt. Met een tamponopdruk kunnen wij rechtstreeks op de fietslampjes drukken. Bij de goedkope fietslampjes en duurzame fietslampjes kunnen wij een bedrukte sticker aanbrengen. Het voordeel daarbij is dat de achtergrond wit is en dat deze full colour bedrukt kan worden. Wil je het ene lampje voorzien van een andere opdruk dan het andere lampje? Ook dat is mogelijk!

 • goedkoopste fietslampjes met logo
  Goedkope fietslampjes bedrukken
 • duurzame fietsverlichting met diverse brandstanden
  Duurzame fietslampjes bedrukken
 • bedrukte siliconen fietslampjes in eigen kleur
  Siliconen fietslampjes bedrukken

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in fietslampjes met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte fietslampjes.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer fietslampjes met logo

Bij ons heb je de keuze uit vele soorten fietslampjes en fietsverlichting. De losse fietslampjes en siliconen fietslampjes zijn onze meest verkochte fietslampjes. Deze fietslampjes worden veel ingezet als promotiemateriaal. De afneembare fietslampen zijn iets duurder en zijn daarom meer geschikt als relatiegeschenk.

promotiemateriaal fietslampjes met elastiekje

Luxe fietslampjes met elastiekje

Naast de goedkope fietslichtjes hebben wij ook een luxe variant. Net als de goedkope fietslampjes beschikken deze fietslampjes over elastiekjes om de lampjes te bevestigen aan je stuur of zadelpen. Daarnaast zijn de lichtjes van deze fietsverlichting iets feller en hebben een langere brandtijd vanwege de extra batterijen.

bedrukte led fietslampjes van siliconen

Siliconen fietslampjes met fel LED licht

Siliconen fietslampjes met felle LED lampjes (1 rood en 1 wit licht). Met 2 lichtstanden: constant of knipperlicht. Gemakkelijk te bevestigden aan zadelpen of stuur door het flexibele siliconen materiaal. De kleur van het siliconen materiaal kun je naar wens bepalen, maar is standaard rood/wit. Ze worden geleverd met knoopcel batterijen, zodat je verlicht het fietspad kan betreden.

usb oplaadbare fietslampjes bedrukt

USB oplaadbare fietslampjes

De USB oplaadbare fietslampjes kunnen worden opgeladen met de bijgeleverde mini USB kabel. Groot voordeel is dat je je fiets lichtjes niet iedere keer hoeft te vervangen of met batterijen aan de slag moet. Deze USB fietslampjes hebben een wit voorlicht en rood achterlicht en beschikt over 4 verschillende verlichtingsfuncties. Fietslichtjes bedrukken op het lampje.

bedrukte veiligheidslampjes met clip

Veiligheidslampjes met clip voor bevestiging

De veiligheidslampjes zijn aan de achterzijde voorzien van een handige clip om het lampje te bevestigen aan kleding, fiets of tas. De lampjes kunnen geleverd worden met een rood of wit licht. Beschikt over een constant brandende of knipperende stand. Inclusief batterijen. De veiligheidslampjes worden ook veel gebruikt door wandelaars en hardlopers.

bedrukte fietslampjes promotiemateriaal

Setje fietslampjes in geschenkverpakking

Het is ook mogelijk om een setje fietslampjes in geschenkverpakking te leveren, zoals een doosje of folieverpakking. Het setje bestaat zoals gebruikelijk uit een wit voorlampje en rood achterlampje. Naast de fietslampjes bedrukken wij ook de verpakking naar wens. Extra leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

grote afneembare fietslamp bedrukt

Grote afneembare fietslampen

Veilig op pad doe je met de afneembare fietsverlichting met bedrukking. Deze grote fietslampen hebben een standaardafmeting van 9,8 x 3,4 x 3 centimeter en zijn daarnaast ook verkrijgbaar op maat. De lamp wordt geleverd met 4x bijhorende AAA batterijen. De batterijen hebben 4800 branduren. Verder heeft de lamp een bereik van 8 meter en is de lamp verstelbaar in constant en flashing stand. Bestel de grote afneembare fietslamp met gepersonaliseerde tekst of logo.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van horloges? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort horloge, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte dobbelstenen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Productspecificaties van de goedkope fietslampjes

Artikel Fietslampjes met bedrukking
Kleur Blauw, rood, groen, oranje, wit, zwart of PMS kleur
Afmetingen Verschilt per soort fietslampje
Materiaal Plastic, siliconen, kunststof en elastiek
Gewicht Ongeveer 30 gram
Druktechniek Tampondruk of stickerprint
Drukkleuren Vanaf 1 PMS drukkleur tot en met full colour
Minimale afname Afname minimaal 250 stuks
Extra informatie n.v.t.
relatiegeschenk fietslampjes met logo

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug