4.7 /5
van
110 reviews

Fietslampjes bedrukken

Fietslampjes met logo

Onze fietslampjes worden geleverd met elastiekje om te bevestigen aan verschillende onderdelen van een fiets, waaronder de zadelpen en het stuur. De goedkoopste fietslampjes hebben alleen een aan/uit stand. De luxe fietslampjes zijn duurzaam, hebben diverse standen en een handige inkeping voor perfecte bevestiging. Ons standaard setje fietslampjes voldoet aan de Nederlandse wetgeving en voert rood achterlicht en wit voorlicht.

 • Goedkope fietslampjes met aan/uit stand
 • Luxe fietslampjes met meerdere standen
 • Standaard setje is rood/wit

Fietslampjes in eigen PMS kleur

Als fabrikant van de fietslampjes kunnen wij lampjes produceren in iedere gewenste PMS kleur. Het is ook mogelijk om de kleur verlichting naar wens aan te passen, maar u dient er wel rekening mee te houden dat deze andere kleur fietsverlichting niet voldoet aan de Nederlandse regelgeving. Beide fietslampjes bedrukken wij met uw logo of tekst in full colour. Onze productie start pas als u akkoord gegeven heeft op de digitale proefdruk. De fietslampjes zijn voor uw veiligheid en voor de veiligheid van uw relaties. De minimale afname is 500 stuks!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Custom-made fietslampjes

JM Promotions is gespecialiseerd in het op maat produceren van de goedkoopste fietslampjes met logo. Wij kunnen het frame van het lampje voorzien van een inkeping, waardoor deze nog beter blijft zitten aan bijvoorbeeld het stuur van de fiets. Wij kunnen onze lampjes produceren in elke kleur. Zo is het mogelijk de behuizing van de fietslichtjes in uw eigen gewenste PMS-kleur te laten maken. Standaard worden ze geleverd in setjes met een rode en een wit lampje. Daarnaast kunnen ook de lichtjes zelf gemaakt worden in uw eigen gewenste kleur.

Wettelijke verplichtingen Nederland

In Nederland is men bij wet verplicht op de fiets verlichting bij zich te dragen wanneer het zicht minder is. Dit geldt voor situaties waarin het donker is of wanneer er bijvoorbeeld mist is. De wet vertelt dat men dan verplicht is om wit of geel licht aan de voorzijde te dragen en rood licht aan de achterzijde, zodat medeweggebruikers goed de rijrichting kunnen inschatten. Bij JM Promotions is het mogelijk om fietslampjes te bestellen met het frame in iedere gewenste kleur. Dit geldt ook voor de lampjes zelf. Volgens de wet mogen de fietslichtjes op diverse manieren worden bevestigd, zolang ze maar goed zichtbaar zijn. De fietlichtjes mogen bijvoorbeeld bevestigd worden op het bovenlichaam, de kleding of de tas. Uiteraard mag de verlichting ook vastgemaakt worden aan de fiets. Echter, mogen de lichtjes niet bevestigd worden aan het hoofd, de armen of benen.

Wat zijn de goedkoopste fietslichtjes met logo?

Indien u op zoek bent naar de goedkoopste lampjes voor uw bedrijfspromotie, dan kunt u het beste kiezen voor onze losse lampjes. Deze losse lampjes kunnen wij leveren in twee verschillende uitvoeringen: het luxe en het goedkope model. Kiest u voor het goedkope model, dan heeft het lampje één brandstand en één batterijtje. Het luxere model heeft een constante brandstand en twee knipperstanden en bevat 2 batterijtjes. De goedkoopste bedrukking bestaat uit weinig verschillende kleuren. Heeft u wat meer budget dan kunnen we de lichtjes ook full-colour bedrukken.

 • horloges bedrukken
  Horloges
 • bedrukte auto opladers
  Auto-opladers
 • zaklampjes
  Zaklampjes