4.9/5
gebaseerd op
van
17 reviews

Fietslampjes bedrukken

Snel en goedkoop fietslampjes met logo nodig? JM Promotions levert bedrukte fietslampjes in verschillende modellen. Wij kunnen de fietslampjes snel en goedkoop leveren met bedrukking van uw logo of tekst. De fietslampjes zijn voor de veiligheid voor uzelf en voor uw klanten! De kleine fietslampjes kunnen ook als sleutelhanger gebruikt worden, ideaal om altijd bij u te hebben dus. De fietslichtjes hebben 2 standen en zijn voorzien van led lampjes. Ander model van de fietslichtjes nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Fietslampjes bedrukken

Wij kunnen de fietslampjes bedrukken met uw logo en/of tekst opdruk. JM Promotions kan fietslampjes bedrukken in 1 kleur t/m full colour. Na bestelling van de bedrukte lampjes ontvangt u een digitale drukproef. Hierop kunt u goed zien hoe de bedrukte fietslichtjes eruit komen te zien. Na uw goedkeuring zetten wij de productie in werking en kunnen wij de bedrukte fietslampjes snel leveren binnen 2-3 weken. De minimale afname van de bedrukte fietslampjes is 500 sets.


Offerte aanvragen!

Custom-made fietslampjes

JM Promotions is gespecialiseerd in het op maat produceren van de goedkoopste fietslampjes met logo. Wij kunnen het frame van het lampje voorzien van een inkeping, waardoor deze nog beter blijft zitten aan bijvoorbeeld het stuur van de fiets. Wij kunnen onze lampjes produceren in elke kleur. Zo is het mogelijk de behuizing van de fietslichtjes in uw eigen gewenste PMS-kleur te laten maken. Standaard worden ze geleverd in setjes met een rode en een wit lampje. Daarnaast kunnen ook de lichtjes zelf gemaakt worden in uw eigen gewenste kleur.

Wettelijke verplichtingen Nederland

In Nederland is men bij wet verplicht op de fiets verlichting bij zich te dragen wanneer het zicht minder is. Dit geldt voor situaties waarin het donker is of wanneer er bijvoorbeeld mist is. De wet vertelt dat men dan verplicht is om wit of geel licht aan de voorzijde te dragen en rood licht aan de achterzijde, zodat medeweggebruikers goed de rijrichting kunnen inschatten. Bij JM Promotions is het mogelijk om fietslampjes te bestellen met het frame in iedere gewenste kleur. Dit geldt ook voor de lampjes zelf. Volgens de wet mogen de fietslichtjes op diverse manieren worden bevestigd, zolang ze maar goed zichtbaar zijn. De fietlichtjes mogen bijvoorbeeld bevestigd worden op het bovenlichaam, de kleding of de tas. Uiteraard mag de verlichting ook vastgemaakt worden aan de fiets. Echter, mogen de lichtjes niet bevestigd worden aan het hoofd, de armen of benen.

Wat zijn de goedkoopste fietslichtjes met logo?

Indien u op zoek bent naar de goedkoopste lampjes voor uw bedrijfspromotie, dan kunt u het beste kiezen voor onze losse lampjes. Deze losse lampjes kunnen wij leveren in twee verschillende uitvoeringen: het luxe en het goedkope model. Kiest u voor het goedkope model, dan heeft het lampje één brandstand en één batterijtje. Het luxere model heeft een constante brandstand en twee knipperstanden en bevat 2 batterijtjes. De goedkoopste bedrukking bestaat uit weinig verschillende kleuren. Heeft u wat meer budget dan kunnen we de lichtjes ook full-colour bedrukken.