• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 213 reviews

Fietslampjes bedrukken

Losse fietslampjes met elastiekje

Onze losse fietslampjes worden geleverd met een elastiekje, zodat de lampjes aan de zadel, het stuur of de kleding bevestigd kan worden. Wij hebben twee opties binnen de losse fietslampjes. De goedkoopste fietslampjes hebben alleen een aan/uit stand. De andere hebben ook een knipperstand en daarnaast een handige inkeping voor de bevestiging van het elastiekje.

Goedkoopste fietslampjes met enkel aan/uit stand
Luxe fietslampjes met meer standen
Bekijk alle fietslampjes »

Gekleurde fietslampjes bedrukken met logo

De goedkope fietslampjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste PMS kleur. Het frame is standaard rood (achterlicht) en wit (voorlicht), maar kan dus ook in je eigen huisstijlkleuren gemaakt worden. De fietslampjes bedrukken wij graag met je logo, tekst of andere opdruk. Bedrukte fietslampjes zijn populair als promotiemateriaal of relatiegeschenk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer bedrukte fietslampjes en fietsverlichting

Bij ons heb je de keuze uit vele soorten fietslampjes en fietsverlichting. De losse fietslampjes en siliconen fietslampjes zijn onze meest verkochte fietslampjes. Deze fietslampjes worden veel ingezet als promotiemateriaal. De afneembare fietslampen zijn iets duurder en zijn daarom meer geschikt als relatiegeschenk.

promotiemateriaal fietslampjes met elastiekje

Luxe fietslampjes met elastiekje

Naast de goedkope fietslichtjes hebben wij ook een luxe variant. Net als de goedkope fietslampjes beschikken deze fietslampjes over elastiekjes om de lampjes te bevestigen aan je stuur of zadelpen. Daarnaast zijn de lichtjes van deze fietsverlichting iets feller en hebben een langere brandtijd vanwege de extra batterijen.

siliconen fietslampjes bedrukken

Siliconen fietslampjes met fel LED licht

Siliconen fietslampjes met felle LED lampjes (1 rood en 1 wit licht). Met 2 lichtstanden: constant of knipperlicht. Gemakkelijk te bevestigden aan zadelpen of stuur door het flexibele siliconen materiaal. De kleur van het siliconen materiaal kun je naar wens bepalen, maar is standaard rood/wit. Ze worden geleverd met knoopcel batterijen, zodat je verlicht het fietspad kan betreden.

usb oplaadbare fietslampjes bedrukt

USB oplaadbare fietslampjes

De USB oplaadbare fietslampjes kunnen worden opgeladen met de bijgeleverde mini USB kabel. Groot voordeel is dat je je fiets lichtjes niet iedere keer hoeft te vervangen of met batterijen aan de slag moet. Deze USB fietslampjes hebben een wit voorlicht en rood achterlicht en beschikt over 4 verschillende verlichtingsfuncties. Fietslichtjes bedrukken op het lampje.

bedrukte veiligheidslampjes met clip

Veiligheidslampjes met clip voor bevestiging

De veiligheidslampjes zijn aan de achterzijde voorzien van een handige clip om het lampje te bevestigen aan kleding, fiets of tas. De lampjes kunnen geleverd worden met een rood of wit licht. Beschikt over een constant brandende of knipperende stand. Inclusief batterijen. De veiligheidslampjes worden ook veel gebruikt door wandelaars en hardlopers.

bedrukte fietslampjes promotiemateriaal

Setje fietslampjes in geschenkverpakking

Het is ook mogelijk om een setje fietslampjes in geschenkverpakking te leveren, zoals een doosje of folieverpakking. Het setje bestaat zoals gebruikelijk uit een wit voorlampje en rood achterlampje. Naast de fietslampjes bedrukken wij ook de verpakking naar wens. Extra leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

grote afneembare fietslamp bedrukt

Grote afneembare fietslampen

Veilig op pad doe je met de afneembare fietsverlichting met bedrukking. Deze grote fietslampen hebben een standaardafmeting van 9,8 x 3,4 x 3 centimeter en zijn daarnaast ook verkrijgbaar op maat. De lamp wordt geleverd met 4x bijhorende AAA batterijen. De batterijen hebben 4800 branduren. Verder heeft de lamp een bereik van 8 meter en is de lamp verstelbaar in constant en flashing stand. Bestel de grote afneembare fietslamp met gepersonaliseerde tekst of logo.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Productspecificaties van de goedkope fietslampjes

Artikel Fietslampjes met bedrukking
Kleur Blauw, rood, groen, oranje, wit, zwart of PMS kleur
Afmetingen Verschilt per soort fietslampje
Materiaal Plastic, siliconen, kunststof en elastiek
Gewicht Ongeveer 30 gram
Druktechniek Tampondruk of stickerprint
Drukkleuren Vanaf 1 PMS drukkleur tot en met full colour
Minimale afname Afname minimaal 500 stuks
Extra informatie n.v.t.
relatiegeschenk fietslampjes met logo
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug