• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Fietsbellen bedrukken

Bedrukte fietsbellen dragen bij aan de verkeersveiligheid

Onze fietsbellen zijn eigenlijk onmisbaar op een fiets, maar helaas is niet iedere fiets ermee uitgerust. Door met het belletje te rinkelen waarschuw je mede weggebruikers voor gevaren of laat je hen weten dat je er langs wilt. Je hebt bij ons de keuze uit goedkope fietsbellen, dingdong fietsbellen, kinder fietsbellen en nog veel meer. Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, vaak ook in de PMS kleur van je huisstijl Je kunt de fietsbellen laten bedrukken met een logo. Bedrukte fietsbellen dragen niet alleen bij aan de verkeersveiligheid van jouw relaties, maar ook aan de naamsbekendheid van jouw organisatie!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
fietsbellen bedrukken

Fietsbellen laten bedrukken in enkele stappen!

Op zoek naar bedrukte relatiegeschenken? Overweeg onze gepersonaliseerde fietsbellen. In onze collectie vind je diverse fietsbellen. Al onze fietsbellen zijn te personaliseren naar wens. Zo bepaal je bij ons zelf het soort, kleur en de bedrukking. Met onderstaande stappenplan gaan we aan de slag met het personaliseren van jouw bedrukte fietsbellen.

fietsbellen bedrukken

Stap 1. Fietsbellen in eigen kleur

Wil je de fietsbellen gebruiken voor promotie- of reclame doeleinden? Laat de fietsbellen maken in de kleur die jij wilt. Wij houden een aantal standaard kleuren op voorraad, die we snel kunnen leveren. Het is ook mogelijk om een eigen PMS kleur aan te leveren. Bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl. Klanten kiezen het vaakst voor fietsbellen in onderstaande kleuren.

  • roze fietsbellen met bedrukking Roze fietsbellen
  • groene fietsbellen Groene fietsbellen
  • gouden fietsbellen bedrukt Gouden fietsbellen
  • fietsbellen met logo Paarse fietsbellen
  • zwarte fietsbellen met logo Zwarte fietsbellen
  • blauwe fietsbellen bedrukt Blauwe fietsbellen

Stap 2. Fietsbellen laten bedrukken

Bij ons kun je na het kiezen van de kleur de fietsbellen nog verder personaliseren. Dit doen we door een gepersonaliseerd ontwerp op de fietsbellen te bedrukken of graveren. Dit kan in de vorm van een bedrijfslogo, naam of ander ontwerp. Standaard personaliseren we de fietsbellen op één positie. Het is ook mogelijk om fietsbellen in full colour te laten bedrukken. Onderstaand bespreken we de mogelijkheden.

fietsbellen bedrukken

Fietsbellen bedrukken

De meest voorkomende manier van personaliseren wordt gedaan met bedrukking. We maken gebruik van zeefdruk techniek. Hiermee kunnen we een logo, stukje tekst of ander ontwerp op één positie bedrukken. Het is ook mogelijk om de fietsbellen volledig te bedrukken in full colour.

fietsbellen graveren

Fietsbellen graveren

Gravering is een luxe manier van personaliseren. Het gepersonaliseerde ontwerp blijft dankzij de lasergravure namelijk permanent zichtbaar. We kunnen de metalen/stalen fietsbellen graveren met een logo en/of naam.

fietsbellen met sticker

Fietsbellen met sticker

De voordeligste manier om fietsbellen te personaliseren doen we met een 2D of 3D sticker. Deze stickers worden aan de bovenzijde "geplakt". De stickers kunnen we bedrukken met één logo, stukje tekst of in full colour. Kies je voor 3D? Dan brengen we een doming laag aan op het aangeleverde ontwerp. Dit zorgt voor een extra dimensie.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor fietsbellen met bedrukking

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde fietsbellen met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur, geur en bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Fietsbellen met logo

Veilig het verkeer door met een leuke fietsbel, verkrijgbaar in verschillende maten en te bedrukken met een logo of tekst. De fietsbellen of fietstoeters zorgen voor verkeersveiligheid en zijn beschikbaar in diverse varianten. Kies tussen een vingerfietsbel met bedrukking of kies voor een fietsbel met kompas. De fietsbel met kompas is ideaal voor fietstochten. Voor kinderen zijn er leuke fietsbellen, te bedrukken met een logo of tekst.

met kompas

Handige fietsbellen met kompas voor richting

De kompas fietsbellen zijn extra leuk voor kinderen. Het balletje van de kompas draait zodra de richting van de koers verandert. De fietsbellen met kompas zijn bovendien een handig hulpmiddel als je op de bonnefooi gaat fietsen en alleen de richting wilt weten. Ook kan je andere fietsers waarschuwen door te bellen met de fietsbel. De fietsbel met kompas is te bedrukken met logo of tekst.

skaters fietsbellen

Vingerfietsbellen, ook handig voor wielrenners of skaters

De vingerfietsbellen moeten om de vinger worden bevestigd met verstelbare klittenbandsluiting. Hierdoor maakt het niet uit hoe dik je vinger is. Vingersfietsbellen met logo worden veel gebruikt door hardlopers en skaters. Zij hebben niet de mogelijkheid om een fietsbel te plaatsen, maar willen wel graag het verkeer waarschuwen indien nodig. De bedrukte vingerfietsbel is daarom de perfecte oplossing.

fietstoeters

Leuke fietstoeters voor de kinderfiets

De fietstoeters zijn een leuke toevoeging aan iedere kinderfiets. De toeter maakt een indrukwekkend geluid door in het siliconen balletje te knijpen. De toeters wordt geleverd met een bevestigingsclip voor aan het stuur van de fiets. Het balletje en de hoorn kunnen geleverd worden in iedere gewenste kleur. we kunnen de fietstoeters bedrukken met je logo.

kinder fietsbellen

Grappige fietsbellen voor kinderen

We hebben ook grappige fietsbellen voor kinderen. De fietsbellen zien er leuk uit en zorgen ervoor dat ieder kind veilig de weg op kan. Je kunt zelf de vorm, het formaat en de kleur bepalen. Op deze manier heb je een leuke gepersonaliseerde fietsbel als weggeven voor jonge kinderen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor fietsbellen met bedrukking

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde fietsbellen met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur, geur en bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veel gestelde vragen over fietsbellen met naam

Vraag 1. Maken jullie gepersonaliseerde fietsbellen?

Alle fietsbellen in onze collectie worden gepersonaliseerd. Dit kun je bij ons doen door zelf de kleur te bepalen met bedrukking. Afhankelijk van het materiaal bedrukken of graveren wij de fietsbellen. Dit doen we in de vorm van een logo, stukje tekst of full colour bedrukking.

fietsbellen personaliseren

Vraag 2. Kan ik fietsbellen graveren?

In onze collectie fietsbellen vind je metalen/stalen fietsbellen. Deze fietsbellen kunnen wij voorzien van een gepersonaliseerde gravering. Met behulp van lasergravure kunnen we een logo en/of stukje tekst in de fietsbellen graveren. Bij gravering blijft de personalisatie permanent zichtbaar.

fietsbellen graveren

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde fietsbellen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort, de maat of maten, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug