• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 202 reviews

Fietsbellen bedrukken

Goedkope fietsbellen van metaal of plastic

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor de goedkoopste fietsbellen. Een fietsbel is een kleine bel die over het algemeen op het stuur van een fiets is gemonteerd, en die meestal met de duim wordt bediend. We hebben klassieke ronde fietsbellen van plastic of metaal, maar ook kleine fietsbellen van plastic. Onze fietsbellen zijn gemakkelijk te bevestigen op het stuur van vrijwel iedere fiets. Reclame maken voor jouw product, dienst of onderneming? Doe het op een sportieve manier en laat fietsbellen bedrukken met logo.

Ronde fietsbellen van metaal of plastic
Kleine fietsbellen
Bekijk alle fietsbellen »

Custom-made fietsbellen bedrukken met logo

Als fabrikant kunnen we fietsbellen op maat maken. U kunt de kleuren van de fietsbel naar wens aanpassen. We kunnen de bovenzijde van de fietsbel bedrukken met logo, tekst of andere opdruk (ook in full colour). Hiermee wordt de bedrukte fietsbel een ware eyecatcher! En dat betekent voor u een grote attentiewaarde. Bij grote afname is het tevens mogelijk om de fietsbellen in eigen vorm te produceren.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte fietsbellen

Veilig het verkeer door met een leuke fietsbel, verkrijgbaar in verschillende maten en te bedrukken met een logo of tekst. De fietsbellen of fietstoeters zorgen voor verkeersveiligheid en zijn beschikbaar in diverse varianten. Kies tussen een vingerfietsbel met bedrukking of kies voor een fietsbel met kompas. De fietsbel met kompas is ideaal voor fietstochten. Voor kinderen zijn er leuke fietsbellen, te bedrukken met een logo of tekst.

Fietsbel met kompas bedrukt met logo

Handige fietsbellen met kompas voor richting

De kompas fietsbellen zijn extra leuk voor kinderen. Het balletje van de kompas draait zodra de richting van de koers verandert. De fietsbellen met kompas zijn bovendien een handig hulpmiddel als je op de bonnefooi gaat fietsen en alleen de richting wilt weten. Ook kan je andere fietsers waarschuwen door te bellen met de fietsbel. De fietsbel met kompas is te bedrukken met logo of tekst.

Bedruk vingerfietsbel

Vingerfietsbellen, ook handig voor wielrenners of skaters

De vingerfietsbellen moeten om de vinger worden bevestigd met verstelbare klittenbandsluiting. Hierdoor maakt het niet uit hoe dik je vinger is. Vingersfietsbellen met logo worden veel gebruikt door hardlopers en skaters. Zij hebben niet de mogelijkheid om een fietsbel te plaatsen, maar willen wel graag het verkeer waarschuwen indien nodig. De bedrukte vingerfietsbel is daarom de perfecte oplossing.

Leuke fietstoeters met bedrukking

Leuke fietstoeters voor de kinderfiets

De fietstoeters zijn een leuke toevoeging aan iedere kinderfiets. De toeter maakt een indrukwekkend geluid door in het siliconen balletje te knijpen. De toeters wordt geleverd met een bevestigingsclip voor aan het stuur van de fiets. Het balletje en de hoorn kunnen geleverd worden in iedere gewenste kleur. we kunnen de fietstoeters bedrukken met je logo.

Bedrukte fietsbellen voor kinderen

Grappige fietsbellen voor kinderen

We hebben ook grappige fietsbellen voor kinderen. De fietsbellen zien er leuk uit en zorgen ervoor dat ieder kind veilig de weg op kan. Je kunt zelf de vorm, het formaat en de kleur bepalen. Op deze manier heb je een leuke gepersonaliseerde fietsbel als weggeven voor jonge kinderen.


Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave

Heb je interesse gekregen in een van onze producten? Gebruik dan onderstaande button om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Vergeet je wensen, zoals het product, de kleur, de bedrukking en het aantal, niet te vermelden. Op basis van deze gegevens zullen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug