4.7 /5
van
132 reviews

Etuis bedrukken

Goedkope platte etuis of ronde etuis

Voor de goedkoopste etuis met logo bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Een etui is een klein tasje waarin bijvoorbeeld schrijfgerei, tekenmateriaal of rookgerei zit. U kunt kiezen tussen een ronde etui of platte etui. Ze worden geproduceerd van pvc of polyester, waarbij pvc iets steviger is en polyester juist goedkoper. Wij leveren de etuis met ritssluiting zodat u uw spullen afgesloten kunt meenemen. Deze handige pennenetui is te gebruiken op school, thuis of op het werk.

Platte etuis
Ronde etuis
Meer etuis »

Etui bedrukken met logo, tekst of andere opdruk

Het leuke van onze etuis is dat u de kleur kunt bepalen. Dat geldt niet alleen voor de etui zelf, maar ook voor de rits. Normaal gesproken leveren wij een gestandaardiseerd formaat etui, waar de normale pennen en potloden gemakkelijk in passen, maar indien gewenst kunnen wij ook grote etuis of kleine etuis produceren. Laat de etui bedrukken, want op deze manier creëert u een leuk en praktisch geschenk dat tevens dient als promotiemiddel. De platte etuis kunt u bovendien perfect meesturen met een mailing!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Leuke en handige etuis met meerdere vakjes

Ben je op zoek naar een etui waarin je al je spullen in kan opbergen? Bij ons vind je gepersonaliseerde etuis verkrijgbaar voor een goedkope prijs. De etuis zijn er in diverse varianten, waaronder etuis in de vorm van een schoen, etui met inhoud als relatiegeschenk en etuis met meerdere vakjes. De etuis worden afgesloten met een rits en worden bedrukt met een tekst of logo.

Leuke etui in de vorm van een schoen

Leuke etui in de vorm van een schoen

Wil je een keer wat anders dan een standaard etui? Dan is deze etui in de vorm van een schoen echt iets voor jou! In de etui stop je al je pennen, potladen en gummetjes. De schoen etui heeft een afsluitbare rits en echte schoenveters.

Leuke etui in de vorm van een schoen

Handige etui met meerdere vakjes

Met deze handige etui behoud je overzicht in je etui. De handige vakjes zorgen voor een gestructureerde indeling waardoor je de inhoud van de etui gemakkelijk en snel terug vindt. De vakjes zijn afsluitbaar met een rits en is te personaliseren met een eigen tekst of logo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • linialen met logo
    Linialen
  • potloden met logo
    Potloden
  • puntenslijpers met logo
    Puntenslijpers
scroll top arrow