Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

EHBO-sets bedrukken

EHBO etuis met logo of tekst

Wanneer u op zoek bent naar goedkope verbanddozen voor in de auto of goedkope EHBO etuis bent u bij ons aan het juiste adres. De EHBO verbanddoos is onmisbaar in iedere auto, maar ook thuis, op kantoor of op de werkvloer! Wij hebben de EHBO set in verschillende populaire kleuren, waaronder blauw, rood, groen, geel, oranje en wit. De verbanddozen worden standaard voorzien van pleisters, een wond kompres, wegwerphandschoentjes, een schaartje, elastisch verband en meer! De EHBO etui is meer uitgebreid en heeft van alle onderdelen meerdere stuks. Laat nu deze eerste hulp verbanddoos bedrukken met uw eigen logo.

Plastic verbanddoos voor EHBO
EHBO etui van polyester
Meer EHBO sets »

EHBO-sets bedrukken op maat

JM Promotions is gespecialiseerd in custom-made auto-verbanddozen. Onze verbanddozen zijn beschikbaar in verschillende populaire basiskleuren, maar kunnen wij tevens produceren in uw eigen gewenste PMS-kleur. Wij kunnen de verbanddozen en verbandetui's bedrukken met uw logo of tekst in full colour. Een bedrukte verbanddoos draagt bij aan de veiligheid van uw relaties en medeweggebruikers.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Altijd eerste hulp bij de hand met de EHBO sets

Een EHBO setje komt altijd van pas en biedt je de eerste hulp. De EHBO sets zijn verkrijgbaar in meerder delige-sets. Staat de juiste EHBO set er voor jou niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen ieder setje leveren! De sets kunnen bijvoorbeeld samengesteld worden met pleisters, verband, alcohol pads, mitella’s, papiertape, reinigingsdoekjes of een schaar. De EHBO sets kunnen bedrukt worden met een gepersonaliseerde tekst of logo.

waterdichte EHBO kit met bedrukking

Waterdichte EHBO kit

Deze waterdichte EHBO kit bestaat uit 5 pleisters, 2 alcoholdoekjes, 2 schoonmaakdoekjes en 1 kompres. De inhoud is verpakt in een waterdicht kunststof doosje, zodat de inhoud niet nat kan worden tijdens een activiteit in de regen of op het water. Het doosje is ongeveer 7,5 x 3 x 11 cm. Aan het doosje is een omhangkoord bevestigd, zodat het doosje om de nek meegedragen kan worden.

bedrukte EHBO set in blik

EHBO setje in blik

De traditionele EHBO kit in blik komt overal van pas. Het Eerste Hulp Bij Ongelukken hulpsetje bevat 1 schaar, 1 plakband, 1 set schoonmaakdoekjes, 1 verband, 2 pleisters en 3 veiligheidsspelden. Het blikje is met de afmetingen 9 x 7 x 2 cm zeer compact en gemakkelijk mee te nemen. Ideaal om in de auto te hebben of mee te nemen naar de camping.

festival EHBO kit gepersonaliseerd

Festival EHBO kit

Deze EHBO kit is een handige set om bij je te hebben in je auto of in huis om voorbereid te zijn op ongevallen. Het setje is ongeveer 10 x 3 x 14 cm en bevat o.a. waterbestendige pleisters (12x), vochtige reinigingsdoekjes (4x), droge reinigingsdoekjes (2x), brandwondencompres (2x) en elastisch verband. Het setje voldoet aan de EU regelgeving. Het setje wordt veel gebruikt op festivals en evenementen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug